Posts

Maska, vesel-maker, zdravje eliksir

Kako lahko ženske uporabljajo spermo pozitivnega za sebe

ženska postelja

Mnoge ženske se sprašujem: "Naj pogoltnil njegovo spermo?" Morda je odgovor zdaj bolj pogosti "ja"Ker naj bi se moški sperma naj bi dobro za zdravje žensk je ©
Getty Images

"Drug ne sme okus, vendar deluje!" Ta stavek ste verjetno pogosto slišal kot otrok z babico, če bi morali pogoltniti grenko kapljic. In da se ublaži okus, bi morali imeti svoje nosove. Na srečo je večina droge so zelo prijetna in danes smo lahko med okusi, kot so med, bezeg ali maline. Na žalost je to okusna izbira ne ponudi naravno sredstvo: sperme.

Moški sok mora biti zdravilo? "Da!" pravijo nekateri znanstveniki, ki izvajajo študij sperme. Kaj čudežni učinek je moški ejakulat domnevno imeti:

  • Semenska kot antidepresivi:

Ameriški znanstveniki so izvedli raziskavo o spolno dejavnih študentk in našel povezavo med seksa brez kondoma in dobre volje. Ženske, ki so zaspali brez kondoma s svojim partnerjem in s tem prosto pot naj spermo v njeno telo, utrpela veliko manj od depresivnih razpoloženj kot kontracepcijskih žensk. Samec ejakulat vsebuje domnevno razburljiva hormonov prostaglandin in dopamina, ki se absorbira skozi nožnico in tako dosežejo krvni obtok žensk.

  • Seme kot zdravilo za vneto grlo:

Semenska je, da deluje kot antibiotik. To ubija bakterije, ki se usede kot zaščitni plašč nad vnetje sluznic in s tem razbremenjuje boleče grlo. Ta učinek moške sperme, mora švedski profesor Malte Björnsen so pokazale domnevna Rezultati študije so bili nemški in mednarodni mediji objavijo. Toda GLAMOUR raziskane in meni, da je to le razpršeni moški mit, da pridejo bolj pogosto, da uživajo v oralnem seksu. Ampak, ga preizkusite, morda fafanje pomaga ja, ampak proti hrapavim grlu.

  • Seme kot sladkorni bolezni:

Matične celice biologi iz Georgetown University v Washington uspeli izolirati semenčic in samostojno tvori insulin. To znižanje krvnega ravni sladkorja za diabetike. Doslej je bil poskus, vendar uspešno testirali le na miših.

  • Sperma za lepe kože:

Sperma lahko delujejo ne le od znotraj, ampak tudi od zunaj. Po mnenju avtorja knjige "Spolne skrivnosti Bele tigrica"Hsi Lai, seme moški je, da je velika maska. Tudi med fafanje bi ženski obraz dobro preskrbljen s krvjo in odpre pore. Tako, da je koža optimalno pripravljena za sprejem prepihavanje ven, seme telesne temperature. Proteini, ki jih vsebuje, vitamini (. Na primer, vitamina C in B12) in elementov v sledovih, kot so cink - z Te. B. stabilizira celične membrane - naj bi pomagal zmanjšati gube.

to očitno ne le svojega moža, temveč tudi sami, če greš uslugo mu je prišel v ali na telesu. Vzdržijo alkohola in cigaret in jedo veliko sladkih sadežev povzroči njen sok boljši okus. To ni dovolj niti za dober okus? držite nos: takrat še Babičina skrivnost res! Ali vaše oči in - če se odločite za masko za obraz.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 9