Posts

zadeve bonton

Nekateri nikoli ne bi dobili vpleteni v afero, drugi zavestno odločitev v prid in proti trdno partnerstvo. Slednje lahko nima želje po močni vezi ali preprosto všeč na znanju: To je samo seks! Toda stvar je treba naučiti, ker je nenadoma hude občutke v igri je preprosta postelja zabavno je kmalu konec. V dos in česa za delovno afero brez trpljenja (seveda samo za samske)

afera

Ali poljubi dovoljeno v javnosti? Afera potrebuje jasne linije, tako da je kršili nobena od strank
©
Getty Images

Mnogi ena ženska uživa "Prijatelja samo za seks"Praznoval od časa do nenadzorovane strasti s svojim bivšim partnerjem, njeno sostanovalko ali presega vroče Disco znanec občasno na štiri oči-à-tête. Kdo ne pozabite, da je v afero več prostora za zabavo kot za velika čustva je na varni strani. Lahko bi rekli. Toda to še ni na ljubezensko afero brez trpljenja. Z našo zadeve bonton lahko uživate vroče zvezo.

Dos:

razpravljali potrebe

Govori od začetka s vaš ljubimec / ljubimec preprostem angleškem jeziku: Kaj hočeš? Kaj pa pričakujete? To je ne samo o spolnih željah, ampak tudi na splošno idejo svoj denar. našli tudi odgovore na vprašanja: Kako pogosto vidite sami? Poišči božanje samo zasebni lasti ali v javnosti?

celoti uživajo

Afera služi en namen predvsem: uživajte v seksu! Če to ni (več) se zgodi, da je čas, da se konča zadevo. Slabo vest ali občutek, kot da so vedno samo drugi, je nikoli ne bo na voljo, če bi radi srečanje ne sme nikoli kuga.

biti vpleten

Spiš s svojim šefom ali ex-fanta svoje sestre? Potem bi verjetno morali Techtelmechtel boljše bivanje skrivnost, da ne bi bolelo tujci ali da se zaščitijo pred govori sodelavcev. Dogovorite se o tem, kdo lahko spoznali vašega odnosa in nato uživajo Ščepec v tajnem smooching v pisarni dvigalo.

Don'ts

upanje za srečnim koncem

In še enkrat: to je vse o seksu in zabavo! Kdo razlagati v bolj v afero, tveganje, da izgubi srce - in razočaran z veliko verjetnostjo.

igranje iger

Če se spomnite, v zameno, da je vaš ljubimec skrivaj upal več, bi morali biti pošteni in dosledni in končati razmerje - ne glede na to, kako dober je lahko seks biti. zavlačevanja in zapleti imajo preprosto ne sodijo v afero.

postal bitje navade

Zavedajte se, da je zadeva v večini primerov ni dolgoročna stvar. Prvič, lahko, ker ena ali obe stranki se zaljubila v nekoga drugega. Ali pa preprosto zato, ker je dražljaj, ki je izgubila, ko je ali, na primer, je bil seks rutina razburljivo nezavezujoča narava preoblikovala v zvezo podobne rut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 85