Posts

& Quot; Kvinder råd til flere Følelser & quot;

Hvordan kan jeg finde en partner, der virkelig er det rigtige for mig? Skal jeg måske skære mine påstande tilbage? Hvilke fejl kan du faktisk gøre at finde en partner? Og der er absolut den perfekte partner? Vi Manfred Hassebrauck, partnerskab ekspert og professor i socialpsykologi, spurgte

Ms hjerte børste stk97449cor Getty Images

Kvinder er støjende Manfred Hassebrauck vedrørende kærlighed realistisk og pragmatisk, men også råd til flere følelser ©
Getty Images

GLAMOUR: Søg kvinder og mænd forskelligt for en partner?

Manfred Hassebrauck: Det hele er et spørgsmål om perspektiv. Begge køn er på udkig efter humoristisk, ærlig, pålidelig og hensynsfuld partner. På trods af disse ligheder, men der er også mange forskelle: mænd betale for eksempel mere på udseende end kvinder. Omvendt kvinder placerer i mate valg større vægt på indkomst, status og finansielle udsigter. Kvinder er mere realistisk og pragmatisk. Mænd er imidlertid vigtigt i et forhold af sjov og køn aspekt.

GLAMOUR: Hvis vi ønskede andre partnere end 30 år siden i dag?

Manfred Hassebrauck: Hvad har ændret sig på trods af ændringer i samfundet i årtier overraskende lidt til partneren ønsker af mænd og kvinder. Dette er påvist ved undersøgelser, der skal udføres gentagne gange siden 1940'erne. Dette kan skyldes blandt andet, at på trods af alle de fremskridt i lovgivningsmæssig ligestilling mellem mænd og kvinder, er kvinder stadig mere økonomisk afhængige af mænd end omvendt, og derfor gå pragmatisk at finde en partner end mænd. Men hvad har ændret sig: kvinder måle nu være forelsket som grundlag for et varigt forhold eller ægteskab betydeligt mere betydning end det var for 30 år siden. Kvinder i dag har råd til flere følelser.

GLAMOUR: Har til dating og dating på internettet æra ændret?

Manfred Hassebrauck: Først og fremmest, det har den såkaldte "Tilgængelige feltet"enormt forstørret af internettet. I dag kan vi vælge mellem millioner af mennesker "vælg", Online daters er mere åbne i almindelighed og går mere afslappet med hinanden for, hvad der forårsager en hurtigt lærer en masse i at finde en partner på internettet frem for den anden, og så kender ham meget godt efter kort tid.

GLAMOUR: Hvad er sandsynligheden for at finde en egnet partner i netværket?

Manfred Hassebrauck: Sandsynligheden for internettet for at finde den rigtige partner er meget høj på grund af den større udvalg og række potentielle partnere. Kun folk ofte ikke ved, hvem der er bedst egnet til dem. Vælg mange singler så forkert og ikke kan se begyndelsen på ren og skær forelskelse eventuelle problemer. Det giver mening at orientere sig til partnerlandene forslagene online udbydere i at finde en partner på internettet. Dette sikrer, at personen er i det mindste i princippet passer ind i taler for en langsigtet tilfredsstillende forhold funktioner i én.

GLAMOUR: Hvad er de største fejl, du kan gøre i jagten på et forhold?

Manfred Hassebrauck: Man skal - være forsigtig med ikke at have urealistiske forventninger forhold og for at gøre for store krav til andre - især i betragtning den brede vifte af potentielle partnere i online dating. Et forhold kræver altid kompromis. Ingen er perfekt, og være i overensstemmelse i alle henseender til den egen anmodning billedet. Så for at se, indtil du er 100 procent tilfreds, er ikke en god strategi, fordi den perfekte partner ikke eksisterer. Nogle mennesker er i form af dating med deres urealistiske forventninger Relationship egen måde. Du mener, for eksempel kun kærlighed ved første blik er ægte kærlighed eller de tror, ​​nogen ville passe perfekt ind i en, og man selv skal kun vente på den rette person eller det rigtige. Sådanne urealistiske forventninger forhold er det vigtigt at kaste overbord - men det har intet at gøre med "skrue tilbage fordringer" at gøre.

GLAMOUR: "Lignende vil være fjer flok" eller "Modsætninger tiltrækker hinanden": Hvad er mere sandhed?

Manfred Hassebrauck: Denne spørgsmålet forskerne omkring 80 år, og der er ingen beviser, at modsætninger gavnlig effekt på et partnerskab. Ligheden er nøglen til et lykkeligt at være sammen, at "smøremiddel" en fungerende kærlighed. Det reducerer friktion og konflikter. de er mere ens to mennesker er i relevante aspekter, jo lykkeligere med deres forhold.

På næste side til at gå herfra


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =