Posts

Nova notranjih informacij o Sezona 2!

"Trinajst razlogov, zakaj" dobi drugo sezono - toda kako se bo verjetno nadaljevala tožba? V sezoni 1 je vse o Hannah, naredil samomor, in za vsako od 13 prijateljev zapustil kaseto, na kateri je pojasnil, zakaj je pa en del krivde za njen samomor. Toda alkohol, stranke in spolno nadlegovanje so bile tema - kot v primeru Jessica in nogometnega zvezdnika Bryce. Po koncu sezone 1 smo se sprašujem: Ali bo več trakovi? Kako je Jessica? Kaj se zgodi z Bryce? In kaj se zgodba ima opraviti z našo družbo? Odgovori na ta vprašanja zdaj tweet iz Netflix. Tudi: Kdo bo na novih vlog, kar gre predvsem v sezoni 2 in zakaj je bilo streljanje, ki se ustavi v kratkem

Netflix-hannah-visoka

Hannah zgodba je povedal v sezoni 2 "Trinajst razlogov, zakaj" retold iz drugih zornih kotov.
©
Netflix

Posodobljeno 11. oktobra, 2017

Pred nekaj dnevi, so navijači dovoljeno od "Trinajst razlogov, zakaj" Še vedno se veselim čisto nov znotraj skladbo za drugo sezono, sedaj manj spodbudne novice prihajajo do njih. Kot strani ZDA "rok" poročali proizvodnjo serije Netflix 9. oktober 2017 je bilo treba razveljaviti v kratkem času. Razlog: Gozdni požari v severni Kaliforniji, kjer je posnel serijo. Samo v preteklem tednu, je bilo več kot 20 požari v regiji, ki tudi stanejo 15 ljudi svoje življenje.

Snemanje naj bi se nadaljevala v nedeljo, 15. oktober 2017 - petek in soboto je bilo že predvideno kot prostih dni. Nekatere serije zvezd, vključno Dylan Minnette aka Clay Jensen in Devin Druid aka Tyler Dol komentiral tragediji na Twitterju.

Mi filma 13 razlogov, zakaj na mnogih področjih v Norcal ga uničujočih požarov teze prizadela. Pošiljanje ljubezen in misli za vse vpletene.

- 10. Dylan Minnette (@dylanminnette) oktober 2017

Norcal / Bay Area je moj dom že skoraj eno leto, medtem ko snemanje @ 13ReasonsWhy. Sočustvujem z vsemi, ki jih sinteze groznih požarih prizadeta.

- DEVINDRUID (@DevinDruid) 10 oktober 2017

Posodobljeno dne 9. oktobra 2017

Končno je nova znotraj proga za drugi niz "Trinajst razlogov, zakaj"V intervjuju za kanadsko revijo "flare" Klepetali igralka Anne Winters, ki bo igral navijačice šef Chloe v seriji Netflix, je pokazala, da znotraj zgodbe in kaj čaka gledalce v novih epizod. Kot storitev pretakanja sama napovedala v juniju 2017 twitter (Več informacij o tem lahko, če se pomaknete navzdol), je ena od osrednjih tem na novo sezono, "kot smo izobraževati fante na moške in kako ravnamo dekleta in ženske v naši kulturi",

Kaj to točno pomeni? Po Anne Winters sezoni 2 zaposleni "Trinajst razlogov, zakaj" bolj intenzivno, kaj in kaj je narobe z vprašanjem pravilno. "Tisti, ki so naredili nekaj narobe v oddaji, ne bo razumel, da je bilo narobe, in tistimi, ki so bili soočeni s tako situacijo, se vprašajte: "Ali je to narobe?""Je dejal 23-letnik. "To sezono se bo ukvarjal s takimi sivih področij - to ni vse črno / belo kot v zadnji sezoni. Torej, ko ljudje vprašajo "Ali ni ona kriva, ker to ali ono naredil?", Ki jih lahko vidite iz drugačne perspektive. smo dobili v tej sezoni veliko več odgovorov, zakaj ljudje določene stvari"Novi član litega pojasnil.

Kaj točno Clay, Jessica, Bryce & Co se bo zgodilo, in ali se bo Hannah zgodba še vedno osrednjo vlogo, je še vedno nejasno. Razburljivo je nova sezona, a vse!

Posodobljeno 17. avgust 2017

Dne 31. marca 2017 praznoval "Trinajst razlogov, zakaj" premiera - in postal svetovni uspeh. Skoraj dva meseca kasneje, Netflix nato napovedal, da se že načrtuje druga sezona priljubljene serije. Razen 20-drugi teaser in nekaj majhnih namigov (za drsenje navzdol enostavno), ampak povedal storitve za pretakanje, ne vem veliko o novi sezoni. Do zdaj! Ker je ameriški reviji "sorta" poročali Stand zato cast, naslednji Katherine Langford & Co se pokaže v sezoni 2.

Sedem novih igralec bo na osrednji vlogi v seriji Netflix: Anne Winters, Bryce Cass, Alden Chelsea, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O'Hara in Ben Lawson. Nova zasedba je še vedno razmeroma neznan, vendar "sorta" ima prve podrobnosti o novih številkah.

V galeriji si lahko ogledate, kaj vloge novinci v sezoni 2 "Trinajst razlogov, zakaj" bo igral.

Nova zasedba je gotovo

Posodobljeno 9. junija 2017

Kaj se zgodi v sezoni 2 "Trinajst razlogov, zakaj"? Netflix je zdaj nam je dal prve sledi. Kot je mogoče prebrati na račun Twitter za Netflix ZDA, bo pet osnovnih novosti.

1. bomo iz drugih zornih kotov naučiti Hannah zgodbo.

2. Tam bo pripovednik, vendar to ne bo Hannah - s samostojno razpravljali kaset, ki so zapustili svoje okolje, da povem svojo različico zgodbe, da je konec. Producent Tom McCarthy je dejal v
Intervju, da bi bilo toliko kot dveh glavnih likov.

3. Jessica zgodba se bo nadaljevala - jih bomo spremljali, kako se bodo vrnili, potem ko jo Bryce posiljena v običajnem življenju.

4. sezona se vrtijo okoli "kot smo izobraževati fante za moške in kako ravnamo dekleta in ženske v naši kulturi - in to lahko storimo bolje tako, kot smo zdaj."

5. Bryce, šola nogometna zvezda pride, upajmo, kar si zasluži, ko je Hannah in Jessica posilil pod vplivom alkohola.

Kaj vemo o @ 13ReasonsWhy sezona 2 - doslej pic.twitter.com/PMUaIe6Zy8

- Netflix ZDA (@netflix) 9. maj 2017

S točko 4 Netflix gradi most do dokumentarcev kot "The Mask živite v" ali "Lovišču", V prvem je posebej ukvarja z vzgojo fantov do moških. V njem gre za, da je, še posebej v ZDA le fanta "pravi moški" je, če je težko, nikoli ne joka, je športni uspeh in vedno usposobljeni. naj "mehka" Obnašanje, kot omogočajo občutke in predstava je enak v tovrstno izobraževanje z odpovedjo in unmännlichem obnašanja.

Oglejte si napovednik tukaj "The Mask živite v":

v "Hounting Ground" gre za življenje, kot so mlade študentke s sošolci spolno nadlegujejo v šoli in. Ko prosi kolegij osebje žrtev za pomoč, ki so jih spremljali, kako tiste, zatiskati oči - zato, ker so storilci pomembni športniki ali financerji akademij in tako uživa imuniteto.

Kliknite tukaj za prikolico "Lovišču":

Posodobljeno 05/08/2017

Sezona 2 "Trinajst razlogov, zakaj" je zagotovo prihaja! Nihče drug kot Selena Gomez, ki sočasno proizvaja serijo zdaj potrdila nadaljevanje uspešne serije na Netflix. Na njen račun Instagram je objavljen 7. maja 2017 prvi trailer za drugo sezono, ki izgleda precej zmedo. Vidimo srednjo šolo je "
Monet je" in številne druge znane lokacije. Med njeno delovno mesto je napisala: "Njena zgodba še ni končana. Sezona 2 'Trinajst razlogov, zakaj "kmalu", Prej je bilo govorice o tako imenovani "Soba pisatelja"Nadalje razvijati serijo v scenaristov, glasno "
Hollywood Reporter, da je v polnem zamahu. Netflix zavrnil komentar na celoto. V skladu z uspehom v seriji je bil "Trinajst razlogov, zakaj" nagrada Na "MTV Movie in televizijske nagrade" Maj 7, 2017 Los Angeles, Dylan Minnette in Katherine Langford protiukrepi, skupaj s celotno zasedbo.

Tu je napovednik za Selena Gomez:

Nova opozorila v uvodnih kreditov

Kljub temu, da opozorila o seriji ne ustavi. Netflix je prepričan, da je odgovoren, in zdaj ima novo opozorilo je bil dodan v uvodnih kreditov v prvi sezoni. "Vsi, ki se začnejo s predstavo zdaj le še dodatno opozorilo prvega epizodo izčrpan, prav tako pa so sporočila in pojasnila okrepil v primerjavi z večino pomembnih posledic, ki lahko vsebujejo moteče sceno", 

Posodobljeno 04/28/2017

"
Trinajst razlogov, zakaj" navdušeni občinstvo in kritike, ampak tudi za polemiko. Serija o Hannah, naredil samomor in so nameščene kasete zapustijo svoje preživele, je sporna: Očitek je serija lahko depresivni ljudje, ki igrajo z idejo samomora sprožilec. V Novi Zelandiji, so mladi pod 18 let, serija zdaj videli le v prisotnosti odraslih, in nato šele po posvetovanju s svojimi starši ali skrbniki. To je bila sklenjena z novozelandsko medijski regulator, ki vidi nevarnost, predvsem za mlada dekleta v seriji. v "Trinajst razlogov, zakaj" samomor iz glavnega lika Hannah Baker je prikazan dramatično in medijski regulator boji posnemovalcev - predvsem zato, ker Nova Zelandija je ena od držav z najvišjo stopnjo samomorov med najstniki. 

Ta serija žarišča res je:

"Serija obravnava veliko problemov je treba govoriti o mladih na varen način, s starši, skrbniki ali odrasle. Starši morajo odločiti, ali je njihov otrok pripravljen videti predstavo in nato gledati z njim. V seriji, veliko težav niso dovolj razpravljali, zato je zelo pomembno, da so odrasli zaupniki za mlade gledalce tam"Pravi Jared Mullen iz Nove Zelandije medijev regulatornega organa je z 
uradno sporočilo za javnost.

Netflix Gledalci lahko videli, kako daleč res držijo z njim, ni gotovo: Netflix ima oceno, ampak tukaj moraš samo, da se strinjate s pogoji, ki jih že 18 let ali več, da bi dobili PIN. Nadaljnji pregled ne obstaja. Starši lahko seveda tudi ustvariti varnostno kopijo vseh profilov. Kako to deluje, je
opisana tukaj - cela je relativno varno.

soočamo po koncu prve sezone, teh 13 vprašanj:

Ta vprašanja potrebujejo odgovore!

Novice iz 3. aprila 2017

Selena Gomez je zdaj tudi uspešen producent serije. Na Netflix bomo lahko od 31. marcem 2017 "Trinajst razlogov, zakaj" (Angl. "Trinajst razlogov, zakaj") Tok. Serija temelji na istoimenskem New York Times bestseller Jay Aserjeva. Film zvezde Katherine Langford in Dylan Minnette. Na Instagram Selena objavil s serijo cast in zapisal: "Vsak otrok bo vplival na svoje življenje skozi fazo, v kateri nerealna pričakovanja in pritisk. Poleg tega moramo nujno treba govoriti, in smo morali ustaviti na oder lažno idejo iz vsakdanjega življenja":

Selena sama ne bomo videli na razstavi. Vendar pa je sveti v popolnoma drugačni vlogi - od proizvajalca. Kaj je tema serije opraviti s svojim življenjem? Ampak malo več, kot si misliš. Na novinarski konferenci od Netflix Selena Gomez je dejal, da je šla skozi težko obdobje na začetku proizvodnje serije.  

Spomnimo, da je oktobra 2016 dejal Selena zadnjih 34 koncertne datume njihovih "Revival"Tour, in preveri prvih treh mesecih Rehab eno. Pred tem se je pevec napovedal, da trpi od lupus avtoimunske bolezni, ki lahko sprožijo napade panike, depresijo in tesnobo. "V teh 90 dneh, sem se naučil veliko mladih ljudi ve, da je za spopadanje z različnimi psihološkimi težavami. V javnosti se je "Disney Club" odrasti in so nenehno okoli odraslih okoli mene, ki mi je povedal, kako naj se obnašajo, sam ni bila lahka"Ona je povedal britanski Glamour. Veseli smo, da je Selena preživela to težko obdobje, in upamo, da se serija prihaja tudi k nam kmalu.

Oglejte si uradni napovednik tukaj "Trinajst razlogov, zakaj":

Serija za dušo: 
Čar uredniška 23 najboljša serija

28 april 2017, 10:47


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4