Posts

Oh ja, baby!

Da imajo dober seks, morate nikoli ponaredek orgazem? Narobe! Mi vam bomo povedali, zakaj je lahko koristno vodnjak, da dajo na na prvi malo drame na dan

teaser-69

©
Stocksy

Če ti je všeč - in zakaj bi sicer greš v posteljo z njim - zavajati mu orgazma. Seveda, mora biti vaš cilj, da bo res dobil na ta način kmalu tako. Ženske potrebujejo v postelji z novim partnerjem prav pogosto še nekaj časa, dokler se ne dela z vrhunca, čeprav vse ostalo deluje super. Ravno, ko boste ugotovili, da je še posebej velik, da bi lahko bili preveč navdušeni, preveč osredotočena na njega ali nevarno. Ni stvar, ki jo je treba samo ne izvaja pritisk na sebe tam. Z dram do orgazma, lahko hitro pridobi potreben čas, ne da bi ga motili.

Taktično bistroumno in pomembno je, seveda, vedno ga je odvrnilo od samega začetka v pravo smer, samo zastokal ali "da pridejo"Ko počne stvari, ki vas res vznemirja in lahko pripeljejo do vrhunca. Nikoli ne bi prikazal, ko si njegovi dotiki ne tolaži ponaredek uslugo. Čeprav ga hočeš pokazati, da je dober ljubimec, vendar pa bi se s tem tudi ne bi bilo treba lagati. V nasprotnem primeru boste igrali v desetih letih še vedno in potem videti stvari zelo drugačne!

Orgazem se pretvarjamo, da ga navdihuje

Če ne želite, da bi ga zavajati, ampak naj mu razložim, da potrebujete le malo časa, lahko seveda tudi rad naredil. Toda pozor, ljudje so tako enostavno, da se uniči, mislijo enako, da je nekaj narobe, je bilo do njih, da bi bili revni ljubimec in bi radi vedeli, kaj so naredili narobe. Ko je negotov, so problematične zadeve izjemno, in ker nihče ni kaj vidva s. Kolikor ga potrebujejo, vendar ne bi prišli.

Pokaži mu, kako srečni ste v postelji z njim in kako seksi ste ga našli. Naj bo vroče, mu senzacionalno seksi čas, ki ga boste pustil občutek, kako srečna je naredi! Nič mu bodo navdušile več in spodbujanje, kot da ste srečni. Ker nič ni bolj razburljivo kot željo drugega. Na ta način ste vzeli svoje zadržke in dvome in ga kickst, tako da te je vleče preveč. Če ste se posvetili z njim v postelji s predanostjo in zabave, si mu najsrečnejši človek na svetu.

Karkoli narediš, da ga navdihujejo, da je vredno si ga dobil nazaj. Za dober seks, so meje, je največja želja je, da pripravi eno željo in posledično sebe.

Mia Mings vodnik "
Popolni noči: 100 Nasveti za slab seks
" je Schwarzkopf & Schwarzkopf Verlag, Cena: 10 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7