Posts

Når Perm, tak!

Hvis du ønsker mere volumen, kan du enten bruge en masse tid med krøllejernet - eller fortælle frisøren: "Når Perm, tak!", Men vent: Indtil videre har vi altid troet, permanenter er kun for kvinder over 60. Vi gør frisurer selvtest: Kan en perm også være moderne? Og hvad betyder det gøre for dit hår? En rapport direkte fra tørretumbleren hætte

Jeg har en perm. Denne sætning var for mig i lang tid på niveau med udsagn som "Jeg købe billetter til Hansi Hinterseer koncerten" eller "På bagsædet af min bil er en hæklet loo roll belægning", En perm - som snerpet! Hvor provinsielle! På den anden side, har jeg altid drømt om krøller og ellers ville have givet noget for det, i stedet for at have en glat purløg frisure omfangsrige hår. Fordi de falske krøller - i dag for det meste begunstiget af ældre kvinder og forbundet med komikere såsom Atze Schröder - baner tilbage deres vej ind i de haller behårede frisurer trendsætter. Det er derfor, det gør jeg ikke shilly lange, som det blev sagt, at Perm er tilbage. Fra frisøren, i med den krølle frisure.

Den perming Selbstversuch

Vi husker tilbage med rædsel på bryllupper af perm: I 80'erne den vilde frisure var faktisk repræsenteret på hovedet på ellers stilfulde stjerner som Kylie Minogue, Madonna og Olivia Newton-John. Oprindelsen til alt ondt, men fandt ikke sted i Hollywood. Nej - Perm blev født mere end hundrede år i (daværende) stil-fri zone Tyskland. 1906 viste frisør Karl Nessler fra Todtnau sin varme bølge for første gang for offentligheden. Mens jeg fortrængte minder fra min mor, som så ud i 80'erne med denne ligne en før-og-model for anti-frizz produkter, frisøren Miniwickler graver ud. Så små krøller? Jeg vil hellere generøse Beach Waves! Må ikke gå, jeg lærer, fordi en stor krølle diameter er løftet hurtigt. 

Perm omkostninger

Perm virker kun med små krøller. Nå, det vigtigste krøller. Den vinke løsning er ikke så anstrengende for hår som før, men stadig lugter ubehageligt. Efter en time, det hele er overstået - jeg ser forfærdeligt. De små krøller er krisselig og uregelmæssig. Lad os se, hvad venner siger det. Jeg invitere et billede på Facebook af høj og kommentar "Ouch!" stadig en af ​​de bedste. Selv mine kolleger er forfærdet på min nye look. Hår frustration i stedet for krøller held. Bekvemt, det hele er ikke: permanenter omkostninger afhængig af hårlængde og tykkelse på mellem 50 og 100 euro afhængig af intensiteten og holde et par måneder - eller har brug for at vokse ud.  

Naturlige krøller tak perm?

Jeg betragter ikke desto mindre, selv god til frisøren erklæring to dage ikke at vaske dit hår. Det er det værd. Efter den første vask, og derefter lufttørring med masser af blonde og væske Gekrissel Pudellöckchen er væk. Selvom stranden Bølger er stadig ikke tilgængelig, men tendensen er sand. Håret ser endda fra næsten naturligt. Min frisurer Konklusion tre uger senere: Den Perm er det bedste, jeg nogensinde har gjort med mit hår. Det betaler sig at give, nogle gange prøve tingene ud med en elendig billede.

Oprindeligt udgivet af


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1