Posts

Hitzefrei til håret

Ved 30 grader i timevis foran spejlet? Nej tak! Oplev afslappet styling til varme sommerdage, du ingen glattejern, krøllejern & kan efterligne Co .. Det sparer ikke kun tid, men også spare, hverken dit hår

Hals Gratis:

Den Dutt er den tidløse hit blandt sommerens frisurer - han holder halsen cool og let: binde en høj hestehale, lidt krølle håret streng for at rotere hår slips, stukket med hårnåle og klar. Tip: Hvis du fugte håret lidt tidligere, får store bølger, når bolle åbnes igen.

Klassisk hestehale:

Hvorfor vi elsker hestehale så? Den er lavet ikke kun hurtig og bekvem, men kan også være stylet forskelligt. der må være noget i retning af legende sommer. Placer hestehale diagonalt over hovedet og lod dem falde løst over den ene side af håret.

Boblen-hale:

En variation af den klassiske hest Schwanzs er "Bubble Tail", Her er håret halen baseret på længden i forskellige partier "bobler" opdelt, som er adskilt i hvert tilfælde med et hår slips. For at gøre de enkelte hår sektioner vises særlig omfangsrig, bliver de let trækkes fra hinanden.

Holder håret ud af hendes ansigt: 

Den Fischgrätzopf er en klassiker blandt flettet. Hvis kun de laterale forreste dele sammenflettede, udseendet er en total boheme-gennemtrængelig. På samme irriterende strenge forvist fra ansigtet. Perfekt til den næste opdagelsesrejse på ferie. En forklaring på den sildeben teknik kan findes her.

Den 30-sekunders frisure: 

Fletninger er kun til langt hår? Spøg! Skulder længde hår er løst vævet i nakken og fikseret med en gennemsigtig hår gummi:

Half-Bun:

Mindst lige så afslappet er Half-Bun. Let at tage den øverste hår i en løs bolle og sikkert med et hår slips, færdig!

Mini-bolle kan placeres enten på bagsiden af ​​hovedet eller afslappet i nakken.

Våd look med skjult Care:

Mens du plaske rundt i poolen eller liggende på stranden, kan du gøre dit hår godt. nemt distribuere nogle hår olie eller helbredelse i de fugtige længder og derefter binde en høj bolle.

Triple-Bun:

Alle gode gange tre! For det mislykkede Dutt trio, håret opdelt i tre vandrette sektioner, der er knyttet fra top til bund i hvert enkelt tilfælde til en knude. stramme og løsne lidt til rodet effekt enkelte hårstrå fra strukturen.   

Den side node: 

En skifer chignon giver en delikat feminint touch en kølig sommer look jeans og t-shirt til en chic maxi kjole han er dejlig afslappet.

Bob Hale:

Bob og ros (Longbobs) er bundet til sommer til en lav hestehale. Nogle dele er stadig for kort til at binde sammen? Intet problem, løse Lokker gøre udseendet så speciel.

Den Flechtkranz:

For en romantisk udseende ved næste havefest eller sommer bryllup, du væver først en almindelig fletning. Derefter placere masken en gang rundt om hovedet og fastgør enden på bagsiden. Bemærk: Desværre virker kun med langt hår!

Med hårbånd:

Hår bands med farverige mønstre straks bringe ferie flair på behårede hverdag. lysbølger for et boheme look, håret og binde håret bandet løst som muligt.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =