Posts

Treasure vrti mentu so tri krat!

Konjeniški, misijonar in gugalnica položaj - saj večnost se vrtijo okrog z ljubljeno osebo v listih, vendar pa je velika O-trenutek le ne bo zgodilo, in vas sprašujem: "Ali moram, da mi kupi zdaj je Kama Sutra knjigo končno doseže orgazem brez pomoči?" Odgovor je: "Ne!" Razlike Položaj prinašajo zabavo in popestritev vašega ljubezenskega življenja - in ni potrebe za neudobnih gimnastike, da doseže vrhunec. Nasprotno, za veliko fanfare in motenj odvrne pozornost od bistvenih in najbolj privede do krčev v stegno. Majhne spremembe v najpogostejših seksualnih položajih so pogosto dovolj, da bi olajšali žensko pot do orgazma:

Sexstellungen_istockphoto

Majhne spremembe položaja ima lahko velike posledice za ženski orgazem. Poskusi mu poskusiti! ©
Plain Slika

1. Nove letalske visoko ležečih:

Želite potovati v nove višave? Moraš dobiti svojo rit gor prvi! To je pravica. V tem spremembo položaja misijonske ste na počitnicah na hrbtu in vlagati rit na udobno blazino ali dve. Tako je Namakanje kot bolj strm - in vaše vzburjenje krivulja verjetno je. Ker lahko vaš partner prodre tako globoko, ne samo na vas, ampak spodbujena s svojim telesom tudi vsak potisk vaš klitoris. Tako boste imeli priložnost za vaginalne in klitorisa orgazem hkrati.

2. Pol Dog + pol žličke = polno zadovoljstvo

Ta položaj je sožitje z žlice in Doggy Style Ste na strani in so podprti z roko na zemlji. Ljubimec kleči strani za tabo in zagrabi svojo ponujeno, zgornjo nogo, da lahko prodre v zadnji del vas. V tem položaju, je verjetnost za dosego svojega G-točko na sprednji steni vagine, zelo visoka. Prav tako so v polnem razcvetu pred svojim partnerjem in s tem mu ponudi priložnost, poleg tega, da bi vam zadovoljstvo z rokami.

3. Deep poklon letijo visoko

Odobrena, na tem položaju, ga ne boli, če ste že kdaj videli joga studio od znotraj: Ti se soočajo svojega partnerja in jo nato nazaj na njega. Zdaj nagniti čez pločevinke, dokler ne dosežete z rokami do tal in so podprte (ne skrbite, ne upognite kolena ali pot z blazinami ali polje rez). Človek ovije roke okoli bokov, ki vas obvešča čvrsto, tako da vam ne izgubijo oprijem z naslednjo ekstazi. Vrhunec ta položaj: The klitorisa živec lahko spodbudila od znotraj in zunaj (ročno) in ženski G-točka se nahaja na ugodnem kotom (!).

4. Hoppe, Hoppe, hooooh položaj

Radi položaj voznikov, vendar niso (vedno) do cilja? Potem se usedeš le drugačen način okoli na svojega konja. To povečuje verjetnost, da je G točka stimuliran med seksom. Poleg tega, Gospod ima roke in vizijo svobodne, da se osredotoči na svoj klitoris in uživajte v pogledu na rit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3