Posts

Monica Ivancan nøgen i Playboy

De nøgen billeder af Oliver Pochers ekskæreste synes blot en uge efter fødslen af ​​Pochers Baby - vellykket hævn eller dårlig handling?

Monica Ivancan, Playboy

Wow! Monica Ivancan viser i Playboy, som undslipper hendes ex Oliver Pocher ©
Christian Holzknecht Fer Playboy Merz 2010

Hun gav ham fire år af sit liv, og han et andet barn: Kort efter hendes split med Oliver Pocher måtte se Monica Ivancan med hvordan hendes ekskæreste startede en familie med Sandy Meyer-Wolden. En større skuffelse, kan der være lidt for en kvinde, der også vil have unge. Det er derfor forståeligt, at den tidligere Bachelorette med overstrømmende tillykke til de nye forældre holder tilbage (denne opgave, så hattte allerede Sandys ex Boris Becker fik sin ujævn videobesked). Monica Ivancan i BILD: "Jeg ønsker dig, hvad jeg ønsker hver person - lykke og sundhed." I stedet hun forberedt noget andet ...

Monica Ivancan viser Oliver Pocher hvad undslipper ham

Da datoen for barnets fødsel af Sandy Meyer-Wolden og Oliver Pocher blev kendt i lang tid, Monica var i stand til at skabe deres hævn planer i gang: i tid til fødslen af ​​Pochers datter flaunts blondinen på Playboy cover, viser hendes ex, at han ikke længere kan berøre: hendes perfekte krop. Og ville ikke garanteres, hvis hun havde fået Pochers barn.

Er Monica Ivancan det sidste ord eller dårlig ex?

Men angiveligt modellen ikke ude efter hævn - selvom Oli og Sandy må have far til barnet, når han var stadig officielt med Monica sammen: "Jeg er klar over, at overlapningen i tide. Men det ville være dårligt, hvis det ville være af interesse for mig, "lyder kraftigt efter frustration for en Forladte på jagt efter selvbekræftelse -. Og lidt af trækul. Fakta: De billeder ser godt ud, og læserne af mandeblad er grunden til hans ligeglad.
Men hvad tror du elsker GLAMOUR.DE-læsere: Er Monica Ivancans nøgen billeder en succesfuld vendetta? Afstemning og lad os vide din mening!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 82