Posts

Dva najboljša kosov človeka

Ali ste vedeli, da je modo "konec rep" imajo moški živijo dlje brez moda? Ti osem bolj razburljivo informacije in moda

Man trupa spodnje hlače

Deset dejstev o modi v človeka ©
iStockphoto

Penis je ne samo z vidika človeka, njegov najboljši kos, vendar je bilo ugotovljeno tudi pri ženskah iz vseh vrst iz dobrih razlogov prednost. Z dvema sosednjima delov telesa, vendar mnogi ne more začeti toliko: Moda ni samo pogosto zanemarja med spolnim odnosom, ampak so tudi sicer ne govorimo kot moškega člana. Moda ima za opravljanje vseh pomembnih nalog. Kaj so in drugih zanimivih dejstev o testisih vam povem tukaj:

1. Kaj točno je v mošnji?

V mošnjo, modnik, dva moda (iz medicinskega testa ali modih) nastanjeni. So približno velikosti slive in imajo povprečno volumen 18 ml. Njegova dolžina, širina in oblika se razlikuje od človeka do človeka, in ponavadi spominja na eni in isti Lord ni celo jajce drugi. Vsak testis je navzven obdana s plaščem iz vezivnega tkiva. Navznoter je približno 300 lobules, ki izmenično veje ven v kanalih in odpreti v omrežje modih. Skupaj z epididimisa (epididimisa), testisi so notranje moške reproduktivne organe. Obmodek so od približno pet centimetrov dolgih hodnikih, kot pokrovčkom na modih in sta povezana preko semena način z njimi. So anatomsko razdeljeni v glavo, telo in rep. Od njih je semenovod je povezana z sečnice.

2. Glavne naloge mod

Moda imajo dve zelo pomembni funkciji: V njih sperma in moški spolni hormoni, ki so - predvsem testosterona - proizvaja. V semenčice so proizvedeni v seminifernih tubulih, potem zapadejo v glavi in ​​telesu epididimisa pristopa in so v njihovi tako imenovani "konec rep" shranjeni. Če se sperma zreli in sposobni gibanja, se sprosti v semenovod. So tam ostanejo do naslednjega nato ejakulacijo, kjer bodo porazdeljene skozi sečnico. Vendar pa ti Leydigove celice so odgovorne za tvorbo spolnega hormona testosterona, ki se nahajajo med modi kanali.

3. Zakaj so testisi niso v telesu? Zunaj se zdi, da morajo biti vedno na poti

Ko boste videli, kako se usedem na gospodarji ustvarjanje nog ali stalno poravnali svoje najboljše kose, se sprašuje: "Zakaj je Bog ne pošiljajo moda notri, namesto najemnin jih Videli med nogami moških?" Razlaga: Da bi popolnoma dozori, sperma potrebujejo sobno temperaturo okoli 34-35 stopinj Celzija. V telesu, kjer prevladujejo okoli 37 stopinj, bi bilo preveč toplo seme. Predlaga človeka, vendar noge nad drugim, temperaturo testisov, ki povzroča proizvodnja sperme je negativno vplivala povečana. To se zgodi tudi s povišano telesno temperaturo ali dolgo vzdržljivost na grelec sedeža.

je 4. testisi A tudi čustva

V stimulacijo penisa, moški so bistveni za nekatere kot v mošnjo so. je že nekaj rahlo božal preveč, ker so tam zelo občutljiva ali Občutljivo. Drugi pa so celo kapi (ključna beseda: "genitalni Šeškanje"). Večina moških ima, vendar verjetno ne nasprotuje Duševna igranje s svojimi kroglicami. Še posebej, če Blowjob moda naprej do nekaj ustnega ljubkovanjem.

5. moški dobili "modra jajca"Če ne ejakulacijo med spolnim odnosom

Ko imajo ženske orgazem med spolnim odnosom, ki je v resnici ni zadovoljiv, vendar pa da ne bo veliko dramo iz tega. Men pa se pritožujejo zaradi občutek moda bi dobesedno počil, če ne ejakulacija poteka - in tako tudi nekaj pravic: "modre kroglice" ali modre kroglice (ker je gospod polirani zadrževalni), je pojav, imenovan, v kateri je nabralo s spolnim vzburjenjem v modih krvi (ki med drugim pomaga doseči erekcije), se ne more tok in daje modrikasto obarvanje modih. Običajno se pojavi med daljšim spolne vzdržnosti in lahko povzroči bolečine v modih in dimelj.

Še pet dejstva o modih, si oglejte naslednjo stran element.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =