Posts

Alle Schlüpper gå op

22 kvinder konkurrerer om en mand. I otte uger. forbliver indtil der kun én tilbage. RTL sender Oliver Sanne, den "Bachelor 2015", Ind i løbet. Vores forfatter Felix Reek går som tilskuere i kamp - og fortæller dig hver uge sit syn på tingene: "Bachelor" Mænd fra visning

oli-liz-100221391

"Hvis jeg er ærlig, jeg har lidt knuse mig." Felix Reek om den sande betydning af dette "Bachelor"-Satzes
©
RTL

Normalt tager det omkring 90 sekunder. Netop da skyder mig denne ene idé gennem hovedet. Hver uge, om onsdagen, som regel på samme tid. Og det faktisk skete i går. En bachelor taler mine tanker, mine ord, direkte i åbningen kreditter af: "Dette var absolut de værste minutter i mit liv, og jeg er glad for det er endelig overstået nu." Ha! Problemet er: Ollis citat er naturligvis flyttet fra slutningen til begyndelsen af ​​programmet for at øge spændingen. Det betyder: For ham, alt er allerede overstået. For dig og mig, kære læsere, det virkelig begynder. Nuvel, lad os få det overstået.

I næstsidste regelmæssige konsekvenser af "Bachelor" er igen gedatet. Det kaldes i dag, når to mennesker mødes og tale ganske lidt af nonsens, med det ene formål at inspicere det bløde væv i hinanden på nært hold. når "Bachelor" altid sker for "drømmeagtige steder", Dette er sendt, fordi det distraherer fra folk på skærmen fra.

"Jeg ved, hvordan jeg ankommer hos mænd"

I Dato nummer et Olli, Tysklands smukkeste I-leave-altid-den-første-knapper-mit-shirt-åben entusiast mødes
Sarah
, den Blondest fristelsen, da der er hydrogenperoxid. En kombination, undfanget i papirkurven tv-sky. han: "Jeg elsker bikinier." du: "Mit mål i dag er at lege med mine charme." Jeg ser det for mig: I kontrolrummet RTL, de ansattes high fives give og holde i close-up på Sarahs røv, da hun stiger fra Det Caribiske Hav. Til dette siger hun: "Jeg ved, hvordan jeg ankommer hos mænd. Med min charme." Det er i det mindste en gang en usædvanlig kaldenavn for sin egen røv.

Den Olli gør mens som hvis ikke alle hemmelige aftaler ikke allerede praktiseres hver dialog en halv snes gange. Han er bare "ganske forventningsfuldt hvad tiden her med Sarah." Er det en gammel slyngel. Selvfølgelig, alle ved, hvad der sker i den sidste episode foran finalen. Her er pæn - ja, da jeg trykker på nu subtilt som muligt fra - en reingedrillert, kælderen fotograferet, brystvorten trækkes gennem fanen. Du husker, hvad jeg forsøger at udtrykke: Det handler om sex. Så, så, igen fra dette punkt af citat fra Olli: "Jeg forventer, hvad tiden med Sarah." Du forstår? den "drenge" fra Fitness Club af Olli endelig vente i ugevis derhjemme. Olieret foran fjernsynet, at sidde-ups gør endelig være i stand til at skære en ny hak i baren fra Olli. 

Citat eller Grimme Award

Kun den smukkeste mand, en V-hals nogensinde har set, rodet det igen over hele linjen. Efter endeløse Knut kor Gien han ønsker bare på middag igen hans foretrukne emne "Er du her på grund af mig, eller på grund af Fame" diskutere. Den regerende Mr. Tyskland vil derfor gerne præcisere med en legekammerat, hvis de kun bruge denne tv-show med millioner af seere til at være kendt. Det er noget lignende, som at bede skaberne af dette format, hvis de den "Bachelor" Send grund af kvote eller udsigten til en Grimme Award.

Efter dette, logisk, så meget seksuel spænding i luften er ligesom "Farmer Wants en Wife", At Olli hans fornærmet "Åh, Menno, hun ikke vil have mig pimpern"-Visage hånd gør det ikke bedre. Det vurderer den seksuelle afvisning som endelig bevis på, at de ikke vil have ham, men C-berømthed berømmelse. Har du ikke forstår? Pyt, det gør jeg ikke. 

Ranpirschen og hviske i hendes øre

Heldigvis Olli er trainable. Så han holder flappen på dato nummer to. Det er godt, fordi
Caro
 forsøgt "så meget som muligt ikke at tænke", Jeg vil ikke fortælle for meget, når jeg siger, at det lykkes uden besvær. I den træbarak i Canada Hanky ​​så i stedet diskuteret. Olli er vendt tilbage til sine afprøvede hjem retsmidler: Ranpirschen og hviske i hendes øre. En eller anden måde han synes at mene, vi ikke ville høre ham. Derfor Mr. Tyskland, igen til dig: Dette er tv. Da der er så sjove sorte ting hængende fra loftet. Kaldet mikrofoner. Og de har en sjov bivirkning: DU KAN ALT du hvisker højt og tydeligt høre dig !!! doedel 

Undskyld mig, er det selv fik det bedre af mig igen. Jeg har sikkert glemt igen at tage anti-aggression dråber. For fuldstændighedens skyld endnu en gang, den sætning, som Olli Caro gør du ønsker at tilbringe natten sammen med ham: "Tak for en dejlig aften, jeg nød det." Du må indrømme, at du har smidt den Schlüpper i en stor bue fra ham. 

Dato nummer tre: "Hvad føler du så?"

Desværre Olli har en hukommelse som luft-gennemtrængelig, da hans mænd coat. Så han spørger
Liz 
Dato som nummer tre: "Hvad føler du så?" Den ultimative Liebestöter. Heldigvis, med den tid-Prosecco tankning er så omtåget, at de bider alligevel. Resultatet: fumble i jacuzzien. Lidt senere Olli siger: "Hvis jeg er ærlig, jeg har lidt knuse mig." bryde alle barrierer. Ikke underligt.

Jeg må indrømme, denne sætning er en genial træk. Så vag det kunne betyde noget. Olli falder for. I den nye BMW Dreier, kameramanden, de mops af Playmates. Alt er muligt. Liz angår det op. Og lad os gå til aften sammen. Eller hvordan Liz udtrykker det, bør du se, om hun nogensinde føles behageligt, når hun ligger ved siden af ​​ham for nu. Godt forsøgt, Liz. Men ikke engang dine egne forældre vil tro dig, at du kan du bare vise Mr. Tyskland rammen.

Slutresultatet af denne sekvens af "bachelorer" er: 2: 1. Tre datoer, to gange med Doktorspielchen. Et ganske imponerende samlede resultat. Det kunne hævde ingen deltagere i dette show hidtil. Respekt.

Jo mere vanskeligt at afgøre, hvem der skal gå om natten af ​​roser. Jeg indrømmer, det er en vanskelig opgave. Jeg er nødt til at tænke også følte 0,4 sekunder, indtil jeg så det platin blond i mit sind. Du vil aldrig gætte! Så sidder ned kære, vil det være et chok. Opmærksomhed, her det kommer: Sarah er ude. Pyha, at jeg ikke havde set komme. Når hårspray industri, spray dåser hængende allerede på halv stang, har Playboy annonceret en specialudgave. Titel: "Når 'Bachelor' og tilbage - som jeg fandt den store kærlighed i et tv-show, tabt og trøstede mig med et par nye silikone bryster."

PS:. Du husker sætningen, som vi begyndte dette essay? "Dette var absolut de værste minutter i mit liv, og jeg er glad for det er endelig overstået nu." Her er den opløsning: Natten til roser Liz sagde Olli forklarer, at hun har en alvorlig snak med ham en gang. Hun ønsker at vide "hvis var mere end at kysse", Olli ser ud som om nogen havde tvunget ham til at lukke knapperne på hans skjorte op til kraven. Et svar han ikke give hende kurs. Den Bachelor nyder og er tavs. Eller venter på at tale med den næste episode. 

26 februar 2015 07:30


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =