Posts

Finale!

Šesta sezona "Talenti v belem" šel z briljantno končno konec. GLAMOUR.DE in serijsko spletna stran vam myFanbase povedal, kaj se je zgodilo.

Finale! _518792

"Talenti v belem"Finale je bil grozen ©
KDAJ

To je bil morda najboljši finale v zgodovini "Talenti v belem"V showdown šesti sezoni Revolveraš zaostajal ne le Pokol v Seattle Grace Hospital, ampak tudi Meredeith Gray, kar ima za posledico "njihovih" Bolnišnica nikoli ne bodo počutili kot doma. In nič ne bo nikoli biti tudi za svoje kolege, kot je nekoč bil. GLAMOUR.DE in myFanbase imajo podatke za veliki finale.

pet mrtvih

Kdo "Talenti v belem" ve, ve, da so končne epizode ponavadi najboljši v sezoni. jokala smo z Izzie ko Denny je umrl. Smo trpeli z Cristina, saj ima svojo poroko z Burke pop, in so bili šokirani, ko smo ugotovili, da je uničenih in popolnoma Unakažen človek, čigar življenjski zdravniki se borijo za ure, naša Lieblingu George O'Malley , Ta zadnja epizoda šeste sezone "Talenti v belem" To je preseglo vse, saj ni le glavni lik pade Revolveraš žrtev, vendar pa pet.

krvavo divjanja

Gary Clark se je vrnil. Derek je imela njegova žena razglašena za možgansko mrtva in žaluje Clark, ki mu je odgovoren za njeno smrt. Zdaj hoče pravice, in to pomeni samo eno stvar: Derek mora umreti. Dokler mu ugotovi, da je zadel na vsakogar, ki pride v svojo pot, ali medicinska sestra ali zdravnik. To Clark wreaks tak pokol je povsem presenetljivo, da občinstvo in njegova brutalnost je kot začasno grozljivko. Igralec Michael O'Neil, znan iz "The West Wing"Podatek o brutalnem in maščevalnih vdovca igra tako dobro, da zagotavlja prvo veliko wow trenutek posledica: Z ledeno mrzlo izražanja, ki je zadel na nič hudega slutečega zdravnika Reed z headshot. Druga žrtev je Alex, je le hladnokrvno zadel navzdol. Toliko brutalnost v seriji, je nenavadno, in čeprav smo pogosto videli kri, nam povečal kratko sapo, kot naleti aprila več mrtvih Reed in se zave, sredi mlaki krvi, ki je bil njen najboljši prijatelj samo o tem, kateri so všeč je.

Iskanje Derek Sheperd

Clark še njegova krvava iskanje Derek je nadaljeval, je zadel med drugim Charles končno sreča Derek. Pred zgrožene oči Meredith se mu razteza navzdol in medtem ko so preživeli zdravniki skriti pred Revolveraš, se skuša rešiti življenje Derek, Alex in Charles. Ko Derek in Alex uspešna, Charles dokončno umre v bolnišnici hodniku po Bailey je po svojih najboljših močeh. Nekatere izmed najboljših prizorov v dvoposteljni epizodo Chandra Wilson se vrača kot Bailey. Kot je skriva v strahu pred smrtjo pod posteljo, in na koncu roke tresle glas kot medicinska sestra, da bi ubežali smrti, zadržite dih. Mi izločiti robčke, ko se zave, da je ne more rešiti Charlesa 'življenje in spremlja njegove zadnje minute.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 47 =