Posts

izginila

za "prikazen" ali benching še niste slišali? Ste verjetno v času vašega dating življenja že "žrtev" to strahopetno obnašanje postane - ali pa so se celo uporabljajo. GLAMOUR pojasnjuje, kaj z "prikazen" in "Benchin" je vse o tem, kako ravnati z njimi, in če lahko izognili

prikazen par

Prikazen: Samo zdelo vse ©, da je v redu, in nenadoma dating partner izgine brez sledu
Getty Images

Kaj je "prikazen"? (Članek je bil "
benching" Najdete tukaj") 

izraz "prikazen" opisuje postopek, da se oseba, ki jo je igranje, zaradi česar brez opozorila in pojasnila iz prahu. Klici ne odgovori, ni odgovoril in sporočil že imenovanja ne hranijo. To je tako, kot da se ni nič zgodilo - kot če bi videl duha, ki je zdaj izginil. Slaba: "prikazen" ne zgodi šele po nekaj Rendezvous ", vendar pa se lahko zgodi tudi po več mesecev ali celo let odnosov. Prav tako je še vedno kovana skupaj načrte za prihodnost in kar naenkrat je vse več.

Ni vprašanje, "prikazen" je nezrel in nespoštljivo. Vsaj kratko sporočilo SMS z izjavo, kot je "Žal mi je, ampak mislim, da od naju ni nič. pozdrav" kdo lahko pokrije tipke. In eden je bil že v ligi za dolgo časa, da počistite zraka je treba. Toda, zakaj nekateri ljudje ne spoštujejo teh medosebnih pravila dostojnosti?

Zakaj nekateri ljudje delujejo "prikazen"?

Se ne počutite kot razprave ali strah soočenja. Ste že naredili odločitev za sebe, da želijo več nadaljevati odnos. Bilo je le nekaj datumov, da je "Ghost" so pokazale, da ne crackle, misli, da je ne razlaga dolguje dating partnerja, še vedno ni določen vez. Morda se zdi razprava preprosto odveč ali pa se boji, da se je spravila v zadrego, ko je "odpravlja" nekaj, kar še ni zrela za odločitev.

že obstaja partnerstvo, ki je "prikazen" še vedno nedopustno. V tem primeru, je oseba, ki naredi sam malo, anksioznost, čustva drugih, se je poškodoval ali pa preprosto ne vedo, kako bi razložil svojo odločitev. Ali pa je samo strahopetec.

Kako ravnati "prikazen" da?

Ne glede na to, zakaj je nekdo "prikazen" deluje, zato bi morali to ravnanje v vsakem primeru kot priložnost, da preveri off teh ljudi. Ne govori kasneje in ne skriva v njem. "Ghost" to ni vredno. Seveda pa je težje sprejeti izginotje partnerja, dlje so bili skupaj. In nedvomno pojasni več kot primerno, vendar si ga videti takole: S svojo "prikazen"Vedenje, ki ste jih že dobili dejstva, ki jih potrebujete, da konča s tem človekom. On ni prava stvar.

Kako se izogniti "prikazen"?

Iz spoštovanja in spodobnosti vsako razumno osebo bi morala "prikazen" izogniti. Konec koncev, smo vsi samo iščejo ljubezen in vsakdo si zasluži vsaj kratko razlago. Bodi pošten in vam povem, da je samo ni radioed. Poskusi, da ne bo nobenih lažnih upov že od samega začetka, dating partnerja. Če opazite v Randevu, ki ga nimajo resnega zanimanja, nato pa se obnašajo v skladu s tem je predlagal, namesto da se poslovite z besedami: "Seveda, smo lahko spet srečamo z veseljem. Pokliči me!" Ker potem je bolj težko dostojno črpati iz afere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 72