Posts

Det humane Monchichi

20 mænd slås om en kvinde. I otte uger. forbliver indtil der kun én tilbage. starter på RTL "Den Bachelorette 2015", Vores forfatter Felix Reek går som tilskuere i kamp - og fortæller dig straks hver uge sit syn på tingene: "Bachelorette" Mænd fra visning

bachelorette folge3 mario-100.517.292

Khedira klon og selv-Mario er yderligere
©
RTL

Lad mig i denne uge med et citat fra den udødelige Horst Hrubesch start: "Jeg siger bare et ord - tak!" Virkelig, kære min RTL: Tak! Der er tv-shows, hvor virkelig, hvad der foregår. Tv-shows, hvor virkelig, hvad der foregår. Og der er "den Bachelorette", Der er simpelthen ikke noget der sker. Intet overhovedet. 60 minutter. Men det er helt okay. Fordi der er næppe noget værre end middelmådig tv. Da du ikke engang kan blive ked af det. Men denne meditation af dårlig smag, kære min RTL, at du "Bachelorette" opkald, er så slemt igen, at du kan samtidig have en masse sjov. 

Selvfølgelig ved jeg, at var aldrig din hensigt. Du ville bare gøre en stor tv-show. Men du ved, til sidst ikke bedre. Du tror også, din Pillermann udseende Horns dating show "Adam studerede Eva" var en "social undersøgelse", Hahahahahaha! Glem det! Men der er én lille problem siden i går. Virkelig, kun ét lille problem. HVEM HAR FORDI bachelorette behage FUCKING ROSE i hånden presset ??? KAN DET DET DENNE UGE OM DIG SELV DECIDE ???

De optrædende er ude

Undskyld mig, har jeg mistet lidt ro. Men det endelige resultat af den "Bachelorette" så mig, men, ja, chokeret. Jeg plejer fortælle dig inden denne kolonne altid at Bacheloretteusen opførte sig som pinligt. For at fortsætte til at fortælle dig i slutningen i en sidebemærkning, som igen kan vende tilbage til sit triste liv i gymnastiksalen. Denne gang jeg skal begynde. 

For de tre kunstnere er ude.
Deniz med z (de orbit forskere)
Robbin (sociopat i læder) og
Dennis (formand for Astro TV). Ikke at de nogensinde ville komme i tvivl som en chef for schnuffige Bachelorette. Dette bliver så en fedtet Schnarchnase, som du ikke ønsker at tilbringe to minutter i elevatoren. Men få der er det, der tæller. Showet andre gør. Det man ønsker at komme ind i elevatorskakten efter to minutter i elevatoren. Irriterende, ulækkert, god. Det er så simpelt. Og nu er de væk. Ikke én, ikke alle! Ligesom det. Det startede endnu overhovedet lovende. 

Det humane Monchichi

kunne være det første
Hakan for enkelt dato. Hakan, den humane Monchichi. I hvilke vente jeg hele tiden, at han sætter en tommelfinger i hans øre. Eller storetåen. Det ville være i det mindste mere underholdende end hvad det ellers giver af sig selv. Lille prøve nogen? "Min ego har sparket ud i rummet." Dette refererer til hans date med Alisa. hans ego har tilsyneladende taget hjernen det samme. Ellers kan jeg ikke forklare mindst følgende dialog:

Hakan: "Cool, hvilket er en virkelig cool første date. Endelig taler ordentligt."

".........................." (Forestil her føles 97 minutter pinligt stilhed før)

Alisa: "Hvad er vigtigt for dig i en kvinde?" (Dygtigt varierende "Og ellers?")

Hakan: "Latter er virkelig vigtigt." (Oversat: "Big hooters jeg finder det godt.") 

Og så han mumler noget om hans mor. Siden familieplanlægning enhver kvinde kører varm. 

Stööööößchen!

Generelt disse datoer. Karting, elastikspring. Hvad er lige så gøre, når du ønsker at få at vide bedre. Bare chatter med hjelm på hovedet. Eller i løbet af en kaster sig ud i en kløft. RTL altid solgt os selv som manddom test. til
Philip går denne dato definitivt gav bagslag. Den hårdtslående politimand går ned før Gummitwist første gang en Prosetscho (Stööööößchen!) Og så ned. Klynger sig til Bachelorette, panik i betragtning. Ikke underligt de endelig dumpede ham på middag. Siden da han ser ud som om han stod foran et S-klasse i absolut Halteverbot og knuder blok er alle. Her havde han allerede pakket sin Weekender. Buhuuuu! 

Men bare rolig, konkurrent
Patrick, RTL svar på Sami Khedira, er ikke meget bedre. Alisa påvirker hendes dato hele tiden så entusiastisk, som om hun var på PTA møde med nogle røvhul børn. Men frelsen er nær. Og genudsender skyen suit (var cool første gang, er stadig køligt!). Robbin! Double"b" står for "bumsfideler Bad Boy", Okay, det er tre "b"Men, lad os ikke være mere katolsk end paven.

Tilbage til emnet Robbin let bespringt natten til Rosen Alisa. Uden varsel, næsten på impuls. Omsider nogen har regnet begrebet showet! Så fanden Romantik, "Bachelorette" er kun en gang om året! Ikke schnacken 'lange tunge inde hals! Desværre Alisa ser anderledes ud. Lyseslukker. 

Vi er helt alene

Den anden Bacheloretteusen kan da kun tabe. Deniz om, hvilket er hele tiden ved siden af ​​Bachelorette, forsøger at opsnuse hendes parfume. "Jil Sander" siger han til sidst. Robbin ser kun nedladende. Mit råd: Han har gepupt. Det eneste rigtige svar. Og hvis Robbin pupt i skyer kulør, som nu lugter selv efter Jil Sander. alle ved det. 

Desværre er Alisa ikke genkende. Hun er blændet alle Bacheloretten før hende. hendes Jil Sander har Hvalpe giver kraftigere vaskebræt maver nicht.Vielleicht skyen trop blot tilslører sanserne. Dette bør sket før. Fordi igen: I slutningen Robbin er ude. Og Deniz. Og Dennis. Hvem kommer til at passe mere for underholdning nu? RTL om? Den Bachelorette? Lejrskolen tur, at domstolene hende? Du ser kære læsere: Vi er helt alene. Kun kan vi stadig redde denne sæson. Sammen er vi stærke. Og bare rolig: Jeg tror på os. 

PS:. En jeg har selvfølgelig.
Mario. Forsøg på en søm af min Butlers Aurelio tre i træk. Den ensomme ulv, lammet, Hurz, du ved. Så sæt det tilfælde, at ulven børste håret af en forsikring agent og finde Rose Farvede Slips chic. Men nich 'med Robbin! Ser gennem alt! Mario ender i toppen af ​​sin to-Pup liste!  "Ikke interesseret i, hvad du siger, Digger!"Han springer ham i pastelfarvede slips. Han har ret! Den Mario skal se. Han kapitulerede. Han er også den samme. Verden er uretfærdig. Lad os håbe, at den dukker op i næste uge kraven på hans polo og drev i Golfen konvertible tilbage til 80.

Juli 23, 2015 07:45 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =