Posts

Retur af en række Stjerner

Husk at "Melrose Place"? Så du kender til sikker, Thomas Calabro, der kunne vinde den ene eller den anden kvindes hjerte, ikke kun i serien. Nu skuespilleren vender tilbage til skærmen og har lidt mistet nogen af ​​hans gode udseende.

Calabro Thomas

Thomas Calabro ©
ddp billeder, Collage: Condé Nast

Åh, hvordan kunne vi nogensinde glemme ham, Thomas Calabro. I de 90 år planlagde han som serie skurk Dr. Michael Mancini "Melrose Place" og dog erobret med sin uforlignelige charme og smil vores hjerter. Mere trist vi var, da han næsten helt forsvundet efter lukningen af ​​kult-serien i 1999 i forliset og blev kun sporadisk ses på skærmen. Calabro havde kun et par gæsteoptrædener på "Kolde Case". "CSI: NY" og desværre alt for kort vej forbi udgave af "Melrose Place", Nu er den nu 53-årige stiger omsider igen i serien forretning.  

Sing, grine, græde?  

I sin tv tilbagevenden vil ikke holde meget tilbage af Thomas Calabro som medlem af den øverste klasse til Beverly Hills. Skuespilleren får en rolle i musicalen hit-serien "Glee"Det spiller i den fredelige Ohio. Calabro mimer Faders Noah Puckermann (Mark Salling). Hvorvidt disse bestræbelser vil være permanent, er stadig åben. Men skaberne af showet har annonceret familieliv Noah "puck" ønsker Puckermann mere i fokus. Således øger chancerne for, at vi får at se på skærmen Calabro igen i fremtiden oftere.  

Ligesom andre serier stjerner har ændret sig over de seneste 20 år, vil du se i vores galleri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7