Posts

Prvič po

Prvi sex po rojstvu otroka je pomemben dogodek za mlade starše. Ali Sex po porodu bolelo in koliko tednov morate počakati pred spolnim odnosom po nosečnosti, tako, da ne ogrožajo zdravja matere? Je v redu, če si še vedno ne želi za partnerja? Poišči vse informacije

Sex_nach_Geburt_106520341

Seks je že hitro po morebitni nosečnosti - in lepo!
©
iStockphoto

"Tam je pod 50 centimetrov velik fant je prišel ven, moja vagina je določena sedaj veliko dlje kot prej.« »Po epiziotomije ne spolni odnos boli gotovo.« »Bo našli moje telo po porodu privlačno moj partner?« »Kako že dolgo čakamo, da imajo spolne odnose po nosečnosti? "po rojstvu otroka, mnoge ženske borijo s temi dvomi in si predstavljam vse vrste vprašanj o o seksu po nosečnosti. GLAMOUR ima odgovore za vse nove mater in očetov.

Kdaj lahko spet imela spolne odnose po porodu?

Po rojstvu je življenje na glavo starše: Okoli uro otrok potrebuje svoje starše, dojenje trd oreh za seštevanje in neprespanih noči, da prevzame mesto romantično escapade. S temi spremembami, želje po spolnosti, najprej z naprave na progi za mnoge pare. Poleg tega so fizične posledice porodu se prepričajte, da se ne bo tako hitro, mislim, da spolni odnos.

Kot pravilo, zdravniki svetujejo po nosečnosti počakati približno štiri do šest tednov, z seksa, dokler se maternica nazadovala, so se rane zacelile in šive (na primer po epiziotomiji) in lochia je konec. Tudi po carskim, morajo matere obnoviti najbolj za nekaj tednov postopka, tako da lahko uživate brez bolečin spolnem odnosu spet. Poskusite in počutim se počasi (na mestih, kjer lahko ženske nadzorujejo intenzivnost premikov) pristopom. Na splošno velja, če obe strani dobro počutil in da užitek, ni nič proti seksu po nosečnosti - še preden "Običajni" Že šest tednov časa. Vendar pa nujno kondom je treba nato uporabiti zaradi nevarnosti okužbe. Ta ščiti tudi pred novo nosečnostjo. Ker se to lahko zgodi, kljub odsotnosti menstruacije in dojenjem.

Ampak: Ne se pod pritiskom! Nekatere matere in očetje želijo ne bo vrnil več mesecev. Končno, hormoni še vedno nori po nosečnosti in novo vlogo kot starši lahko že malo prostora za ure zapeljevanja sej.

se vagina spremembe po porodu?

Če je otrok rodil po naravni poti, vagina je velik stres za sabo in potrebe, odvisno od velikosti otroka, zaradi česar rane in nastavite šivi od enega do dveh tednov nazadovati. Strah vagine bi "ausgeleiert" neutemeljen. Ker prva ne le razširi, temveč tudi ponovno pogodbo - kot napeto elastiko. In drugič pomaga Rückbildungsgymnastik za vrnitev v prvotno stanje in da bi se izognili inkontinence. Torej redno Vaja vaš medeničnega dna. Na primer, s posebnimi vajami ali ljubezenske kroglice. Mimogrede, ne ponavadi - moški opazijo možne minimalne razlike - tako zunaj kot znotraj.

Vendar se lahko zgodi, da je nožnica ni mokro kot hitro in obsežno po nosečnosti, in tako penetracijo penisa je težje. To je pogosta pri doječih ženskah, ker je njihova raven estrogena v krvi zmanjša, kar negativno vpliva na nastanek vaginalnega izločanja v sluzničnih žlez vagine. V nasprotju s tem pomaga Lube, potrpljenje in veliko nežnosti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 14