Posts

Vær opmærksom på, igen i røde pletter

Hektisk se pletter fra grimme og irriterende enorm: Lad os se det i øjnene. men er ikke længere en grund til at fortvivle - siger vores forfatter

"Hvad har du der?" Hvis jeg får penge for det spørgsmål, kunne jeg have gjort en hudtransplantation til mig for længe siden. Lyder overdrevet? Jeg kan ikke finde. Eller rettere, jeg fandt ikke længe. Da jeg kan huske, jeg lider rødmen - røde pletter, der pludselig breder sig som en abstrakt kunstværk på ansigt, hals, overarme og endda ryggen og så hurtigt forsvinde, da de dukkede op. De udløsende faktorer for dette er helt anderledes. Og nogle gange helt banalt: et glas vin, krydret mad, en livlig diskussion, et kys, en længe ventet telefonopkald, brand, interviews, overophedede omklædningsrum, et anfald af latter.

Hvad var der altid diffus for mig og på en måde ikke helt normalt, kan forklares medicinsk ja. "Hektisk pletter forårsaget af en udvidelse af de kapillære blodkar, der er genetisk forudbestemte eller kan skyldes visse sygdomme. Alkohol og temperaturændringer som har blod vasodilator og dermed styrke"Siger Dr. Hans-Ulrich Voigt, en hudlæge i München. Mest almindeligt er dog psykologiske årsager. Ved stærke følelsesmæssige stimuli, er blodkarrene udspilede - og røde pletter opstår.

Min Flushing historie begyndte i femte klasse. Jeg stod foran 25 skeptiske udseende klassekammerater, holdt min første præsentation og følte varmen stiger i mig. Jeg forventede de klassiske røde kinder, men fik noget at, især set en eller anden måde rødere spredt. "Se hvor rød er!" Børn er grusom. Jeg var traumatiseret.

Derhjemme, spurgte jeg min mor til råds - og lært, at jeg kommer fra en familie af Rotwerdern: "Bedstemor Helga havde, bedstefar Carl lidt og far og mig også. Du vil overleve al sandsynlighed." Et liv som en omvandrende brandalarmer? Jeg hylede. Og indtil mine forældre ledsaget til hudlæge. Der fortalte jeg dem om mit problem (fik hvorunder igen dumme pletter), i håb om at tage et Blik gennem forstørrelsesglas, nikke kortvarigt og ville skrive et retsmidler, der ville gøre mig et normalt barn. I stedet kvinde smilede til mig doktor, og stak hænderne i skødet. "Da jeg ikke kan gøre noget. svarer, at din hud er, men blot, at du er en følsom mand. Det gør du vellidte."

Et liv som en dobbelt agent nul

Jeg var ti. Jeg ønskede ikke at være sympatisk, men så diskret som muligt. Så jeg holdt på derfra som en dobbelt nul-agent. Jeg kæmmede mit hår i ansigtet, havde tykke tørklæder, selv om sommeren, ikke talte foran grupper - og sjældent forlod engang huset. Carsten Dieme, forfatter "Frygt for rødmende?"Knows kurset: "Det lyder som en erythrophobia, en sygelig frygt for at rødme. Det anslås, at omkring fem procent af alle tyskere er berørt. Disse mennesker er overbeviste om, at deres egen adfærd skønnes at være akavet eller pinligt. Du er nødt til at rødme frygt, fokusere al deres opmærksomhed og blush ved bare oftere og stærkere. En frygt kredsløb dannes."

Hvad andet hjælper

Lys fra lamper kan gentages med IPL lysbehandling (dermatolog) behandles svækket regulering blodkar.

Opmærksomheden kronisk! Hvis rødmen ikke forsvinde helt, kan det være at rosacea, en acneiform hudsygdom handling. En sag for hudlæge.

Kopfsache Autogen træning lempes. Hvis frygt er uudholdelig, adfærdsterapi er måske den bedste løsning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 72 =