Posts

Znani citati postelja

Car sex, bondage in vibrator kot najboljših ljubimcev: Tudi zvezde imajo fantazije in želje v postelji. In ne samo da jih nazaj od javnosti. Seksualni Zgodbe Stars

Car sex, bondage in vibrator kot najboljši ljubitelje: Tudi zvezde imajo fantazije in želje v postelji, ne pa tudi pred javnostjo ne držite nazaj. To so najbolj žgečkata sex Zgodbe Stars

Eva Longoria je v sužnosti, Angelina Jolie je odprt za vse in Rihanna rada v postelji raje kaj težje: Zakaj vemo, da je? Ker tudi slavne blurts od tu in tam v intervjuju za farso iz svojega spolnega življenja. Smo povzeli presenetljivih priznanj.

Seksualni Zgodbe Stars

Samo je Brad Pitt govoril v intervjuju za New York Post o svojem spolnem življenju s Angelina Jolie. Angel ni bila v postelji, jo je ponosno poročal.

Prvi čas "transformatorji"Vendar zvezdico, Shia LaBeouf ni bil tako dober, ker ga je navdihnila porniču: "Prvič, ko sem potisnil moje dekle blazino pod rit, ker sem videl Sonce v porniču. To je bilo popolnoma čudno. Tako je v zelo neumno kotom in nisem mogel priti v pravilno."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =