Posts

Længe leve farve!

Med disse professionelle tricks se dine læber i timevis som frisk makeup fra ...

læber-kvinde-skillevæg

Din læbestift svinder normalt efter kort tid? Ikke længere! Læs vores tips fra fagfolk
©
Stocksy

Perfekt lavet læber er kronen på hver udseende. Alt det bedre, hvis farven holder virkelig længe! Især rige nuancer af hvordan den aktuelt så fashionable mørkegrå, blomme og brune toner og den klassiske røde eller pink, har brug for særlig opmærksomhed. For at din favorit læbestift ser stadig så frisk makeup i timevis, afslører
Marlen Elstner, vellykket make-up artist på Berlin Fashion Week, til fotooptagelser og filmproduktioner, deres bedste professionelle tricks ...

Trick 1: Primer

Så at farven resultat er virkelig smuk og holder så længe som muligt, har vi brug glatte, fedt læber. Det første skridt er derfor en særlig læbe primer som
"Prep & Prime LIP" MAC. Det giver huden med fugt, efterlader riller og rynker forsvinde og frakker læberne med en papirtynde, fedtlag, hvilket gør dem vidunderligt flad, glat og mat - den ideelle grundlag for læbestift. ved den måde: En mat læbestift vil vare længere end en blank læbe farve! Da teksturen indeholder mere olie, er det af natur "glat" og kører hurtigere.

Trick 2: Foundation

Hvis du ikke har primere på hånden, kan du i stedet forberede læberne med noget (måtter) Foundation! For at vælge en nuance lysere end huden, så den læbestift farve så ser især lyse og intens.

Trick 3: fix konturer

For at din nøjagtige og konfektionerede i flere lag læbestift ikke "udløber" eller udtværet, fastsætte læbe konturer tidligere med læbe liner. Lipliner er enten kommercielt tilgængelige i matchende læbestiften farve eller neutral gennemsigtig. Hvornår? Efter primer-laget og før den første læbestift. 

Trick 4: lipliner allover

En virkelig effektiv trick for holdbarhed er at male læberne helt med læbe liner! Da han vil fastsætte konturerne i sin oprindelige funktion, dens konsistens er særligt kedelig og tør, hvilket gør på læberne for mere greb.

Trick 5: Top Coat

Særlige Top Coat gloss og læbepomade, som den
"Super ophold 24 Pflegebalsam" Maybelline, oprette en ekstra beskyttende film over læbestift, sæl og fastsætte farven og giver ekstra lang holdbarhed. How-to: Træk balsam pind forsigtig med de færdige malede læber eller ising med din fingerspids. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 52