Posts

spare penge på Sephora

Alle skønhed junkier venter bare på én ting: åbningen af ​​Sephora-butikker i Tyskland! Vi vil fortælle dig om, hvad vi ville elske Sephora især tjenester, og hvordan du virkelig kan spare penge i butikkerne

Sephora, Sephora Tyskland

©
Getty Images

Venligst kære Sephora, kom til Tyskland! De tusinder og atter tusinder af skønhed fans ønskede i Forbundsrepublikken og i maj 2017 nu at være klar:
I 14 byer vil der være Sephora-butikker. Vi har de hypede Sephora butikker i USA så på gange mere præcise og dermed opdaget noget af det, vi ønsker for de tyske butikker:

den Pröbchen

Sephora er en absolut Pröbchen himmel. Næsten hvert produkt er tilgængeligt på parfumerivarer giganter som en prøve. Hvorvidt Dior læbestift, Laura Mercier Pulver eller Kate Somerville creme, selv de dyreste bestsellere rådighed på Sephora at teste gratis. Tre stykker man kan tage pr butik. Du er sikkert i små krukker og poser pakket og se sådan ud:

Hvem selv abklappert flere butikker kan bestanden op temmelig godt med prøver: 

Udvekslingen tjeneste

En af de vigtigste grunde til, at Sephora har blomstret i en sand skønhed favorit, dens kundevenlig udveksling politik. Hvert produkt kan være allerede er åben, halvtomme, og selv uden en kvittering (!) Udveksles. Penge er der ikke tilbage, men et nyt produkt eller gemme kredit er normalt ikke et problem. Så længe man ikke har brudt ned af produktet med en stråle af ild i dele, den ene er den Sephora personale på den sikre side.

Prisgarantien

lige købt til fuld pris og i morgen på salg! Argh! Hvem kender ikke denne nagende følelse af vrede? Sephora tilbyder en retrospektiv rabat for to uger, hvis der skulle opstå dette scenario. OMG!

Pointprogrammet

Belønningen program belønner faste kunder af Sephora med som nogle fede statister. Der er tre forskellige niveauer for Sephora kunder: skønhed insidere (efter registrering uden minimum køb beløb), VIB status (er for ordrer til en værdi af 350 US dollars om året på), og VIB Rouge status (1000 US dollar på indkøb). Allerede om registrering som skønhed insider giver Sephora to læbestifter af skønhed mærke Nars og en fødselsdagsgave. VIB status sikrer en rabat tilbud og en gratis make-over. For vibs s er den måde, rabatter, begivenhedsinvitationer og så mange make-overs om året som du vil. $ 1.000 engangsbeløb køb for at opnå denne status, kan lyde af meget, men det værd. Fordi hver gøre-over alene er værd omkring US $ 100 og lad os være ærlige: I et år, kan de resterende 900 allerede opfylder Euro for skønhedsprodukter.

Sephora-belønning

Belønningen programmet Sephora

©
Sephora

den "Beauty Klasser"

De er blandt 99% af mennesker, der ikke er relateret til Kim Kardashian og kunsten at Contouring har stadig ikke helt fået det? Så, den frie skønhed klasser er det ideelle udgangspunkt på Sephora. Sephora tilbyder workshops om en bred vifte af makeup muligheder (f.eks
Contouring eller
Smokey Eyes) - den perfekte tidsfordriv for dig og din bedste ven på en lørdag eftermiddag, ikke? Man har i øvrigt ikke købe produkter for at deltage i skønhed klasser. 

spare penge på Sephora? Sådan gør du: 

Butikken bygherre

Du kender det sikkert fra supermarkedet systemet - i øjenhøjde er de produkter, der ville bringe supermarkedet til manden eller kvinden. Situationen er den samme på Sephora. Produkterne på kanten af ​​produktet displayet er det billigere eller endda rabat. I stratificerede udgifter anbefales det at arbejde nedefra og op.

Rejseprodukter

Produkterne i rejse størrelse er en absolut penge fælde. Sure de ser søde og er super praktisk, men man ofte betaler for den mængde af et produkt næsten dobbelt pris. De, der ønsker kun en lille mængde af et produkt, der kan give til Pröbchen, er de også pakket sikkert.

Skønheden sæt

Mange mærker giver Sephora eksklusiv skønhed sætter en produktlinje. Især efter helligdage (jul, mors dag, Valentinsdag) kan du skønhed sæt gør det til en lav pris og få til prisen på et produkt mere. 

Siden Facebook

Sephora byder på de sociale kanaler, næsten en uge at tilbyde kuponer. Om en Pröbchenset især for den online butik, rabat tilbud eller konkurrencer - for lejlighedskøb jægere, den Facebook-side er det perfekte sted.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 27