Posts

Effekter og risici

Vi har observeret, at nu er mange unge Hollywood-stjerner har Botox mindre ansigtsudtryk. Er også fristende ja: Et par små bittesmå jab og rynker nogensinde forekommende Ingen kirurgi, ingen nedetid, ingen ar .. Er det virkelig så simpelt? Hvad er effekten af ​​Botox? Og hvad er risikoen? Vi spurgte vores eksperter

Botox: Impact og Risiken_523755

Botox er løsningen? I latter, Tænkeren eller rynker, sprøjten er en signifikant effekt. Antages alt går godt, fordi den lille pik er ikke uden risici ©
Getty Images

De har altid en glat brygning spil, en rynke-fri smil og hendes pande sætter sig selv i se op ikke i folder - helt sikkert have nogle rigtig gode gener ofte citeret. Men faktum er, at flere og flere unge stjerner i deres skønhed hjælp med et par Botox indsprøjtninger på spring. Et hurtigt besøg hos lægen og efter et par dage, effekten af ​​Botox synlig: huden ser fantastisk afslappet og glattes ud. Som for en spa pause. Ligesom det. Alligevel er det er og bliver en medicinsk procedure - med de ønskede effekter af Botox, samt risici.

Hvad er Botox?

Botulinum-toksin Botox kaldes faktisk, er et signal genereret af bakterielt protein. En gift, meget effektiv og endog biologiske våben stand. Navnet er i øvrigt betyder "pølse gift" (latin; botulus = pølse, toksin = gift) og blev skabt, da vi i 1820 tilslutning af dødsfald undersøgt ved at spise fordærvet mad. I mellemtiden har forskerne afkodet giften og anerkendt sit potentiale.

Virkningerne af Botox

fortyndet ekstrem det bruges i medicin siden begyndelsen af ​​80'erne. Det hjælper i neurologiske bevægelsesforstyrrelser, migræne, for at undgå tænderskæren i visse urologiske sygdomme eller mod overdreven sveden. Skønheden medicin har den formodede mirakel anti-rynke for omkring ti år i deres anti-aging repertoire. Princippet om virkningen af ​​Botox er meget enkel: det signal transmission fra nerven til musklen hæmmes, så det kan midlertidigt ikke aktiveres. Den overliggende hud forbliver glat og rynke-fri. Og det er det, mange ønsker: rynker bør ikke engang opstår. Men, kære stjerner, som skal allerede være i hans tidlige 20'erne? Ansigtsudtryk er ikke en grund til paranoia! Endelig er det også den livlige atmosfære, der gør dig smuk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 77