Posts

& Quot; Jaz sem zelo pogosto negotovo quot &;

Ekskluzivni intervju z revijo Vanity Fair: Bill Kaulitz več zlomljenih glasilk, slava drog in sam pogreb

Bill Kaulitz

Bill Kaulitz je v intervjuju presenetljivo odprto ©
univerzalna

VF nam je Vaš kolega Robbie Williams povedal, enkrat, da obstajata dve sorti kurbice dajejo v Nemčiji: Nekateri želel posneti fotografijo s svojim digitalnim fotoaparatom, da bi lahko predstavili svoje prijateljice dokazov med seksom. Ostali bi prosil na sredini med seksom: "Robbie, vaši občutki za mene pravi?"

B. K. To mi pove Tom preveč. Ker smo potovali toliko, sem imel nihče z mano v postelji. Sovražim tako malo, da naj nikomur vsako noč v moji postelji, ne vem. Na točki, nisem. Jaz bi ne zaupanje, da bo dekle samo za eno noč. Edini zasebni kaj imate na poti, je res lastni hotelski sobi. In ker le nekako naj nekdo spal eno noč z - tako da ni, da bi popolnoma skeptičen.

VF Ali ste kdaj imeli spolne odnose?

B. K. Rad bi, da ostane, da moje skrivnosti.

VF je kateri koli čudno, da kar naprej nekaj za gay?

B. K. Sploh ne. Večina jih ima ta kliše celo razmišljanje: make-up plus na las enaka gejev. Želel sem dal le izjavo, da ni tako, kot je. Vsakdo lahko naredi, kar hoče. Eden mora imeti nič opraviti z drugimi.

VF Kaj bi storili, če bi bila punca za en dan?

B. K. ne gredo v vsakem primeru z mojim bratom.

VF Namesto?

B. K. O bog, kaj bi naredil? Verjetno enako kot zdaj, ker mi ni bilo nič drugače, da je tako.

VF Kaj bi radi, da prepove dekleta?

B. K. Ne biti ljubosumen, ker je ljubosumje zelo pomembno. Če sem zaljubljena, mislim, da je sedaj vse Pregib in pustite, da se ne znebi. To bi me jezi, ko je partner mi pravi: "Vi, Bill, vsi kričijo dekleta ne skrbi. Verjamem, da vas 'popolnoma."

VF Ste že kdaj bili prevarani?

B. K. No. Nikoli nisem goljufal. Zvestoba je najbolj pomembna stvar zame.

VF Kaj ste šli svoje prijateljice v mislih?

B. K. Govorim popolnoma glasen. Ves dan. In vedno z rokami in nogami. Bom tudi nikogar. To se dogaja na vsaki vreči.

VF Kateri je težje: ljubiti nekoga drugega ali sebe?

B. K. Sama po sebi. To je težko stati ob strani vse, kar ste. Obstaja zelo veliko trenutkov, v katerem Jaz sem negotov in bi radi, da kopljemo luknjo v meni: za trik, potegnite čez mejo in pod njim še vedno na leto. Včasih sem zelo vesel, da smo in dal koncert za drugim, v tem hrupu, ker ne morem razmišljati. Eno je, preprosto ni časa za samoto.

VF lahko še vedno živijo brez slave varuško?

B. K. Ne morem iti na peka, ja. To si pa seveda še kdo. ampak jaz sem še vedno primerna za vsakodnevno uporabo, saj problema moram biti nor perfekcionist. Ne morem biti nič iz rok. Ta nadzor manija je že bolestno - in to je slabša. Vse, kar je treba določiti navzdol do najmanjše podrobnosti, ker moram vedeti, kaj naj pričakujem. Sicer sem znorel. Tom ima to skupnega stresa preveč. Posvečamo veliko ljudi, ki nas bo oproščen nič. Ampak smo pravkar ustvarili sami, zato je težko za nas, ko drugi ljudje, da bi nudila roko Tokio Hotel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 24