Posts

znoj v modi

Enostavno vzdržljivosti je bilo včeraj! Odkrijte modne športi, kot so Fitness Jump, Cross Fit in longboarding. Povemo vam, ne samo tisto, kar se skriva trendi fitnes, ampak tudi, kdo so. So bolj kot vrsto joga? Potem bi Aerial Joga je nekaj za vas! Trenirajo najbolj všeč v skupini? Potem off boot camp! Vse o različnih trendovskih športov je na voljo tukaj

JUMP FITNES

Skok za vaše ljubezni! Jump Fitness je najnovejši hype v mnogih dvoranah. Za energične glasbe stoji izmenično počasne in hitre skoke in korake in kombinacije tradicionalnih aerobiko in borilne veščine se izvajajo na trampolin sobo. Na kardio enote so prekinjene s kratkimi odmori pijačo. Skok fitnes je veliko manj invazivna od tradicionalnih športov, kot so Tek, in odgovarja na več kot 400 mišic. Skoki sposobnosti je torej prepotenih skupno telo vaja, bodo razdeljeni v neprekinjeno endorfinov.

skok fitnes-vsebin-500155254

©
Getty Images

Za koga primerna?

Skok Fitness je primeren za vsakogar, ki ima željo, da poskusite nekaj novega, morda Černý je priložnost in radi znoj. Vseh starosti in ravni fitnes našli svojo zabavo.

Kje lahko poskusite skok fitnes?

Tukaj boste našli veliko skoki fitnes mest z ustreznimi studii in tečajev

Koliko truda moram dovoliti?

Lahka športna oblačila za pakiranje, izpolnite steklenico z vodo in iti 60 minut Moč skokov!

Kaj zabavno?

Odvisno od studiu drugačen. Mesečne pristojbine se gibljejo med 49 do 59 evrov, tudi v številnih studiih, ki je na voljo za nakup 10 kartic.

BALET VADBA

Doutzen Kroes,
Alexa Chung in
Gigi Hadid Post raje slike svojih baletnih treninge na Instagram. In kaj dekleta in supermodeli je zabavna in prinaša v obliki želimo. Medtem pa je sodobna balerina hype prišla v obliki spremenjenih Barre vadbi v Nemčiji. Ko Barre vaja najboljše elemente joge, pilatesa, balet in funkcionalnega izobraževanja sta združena. Ciljno moč in skupno telo vaja dolga, se oblikujejo vitke mišice, usmerjene zadnjico in noge, trebuh postane ravna in roke ljubek definirana. Poleg tega je celotna drža izboljšala. Usposabljanje poteka na balet Barre in na mat.

baletnim-vsebin 84426829

©
Getty Images

 Za koga primerna?

Nekdanji amaterski baletke, bodo ljubitelji tradicionalnih aerobike in trebuhu, nogah in na dnu fanatiki radi Barre vadbe. Primeren je vadba za vse starosti in ravni telesne, saj so spremembe, za različne potrebe.

Kje lahko sem "Barre vadbe" poskusiti?

Doma z DVD-ji (kot npr
Balet lepa Mary Helen Bowers, spletne vadnice ali aplikacije, vendar pazi pravilna izvedba je pomembna, zato začnite z usposobljenim inštruktorjem. Medtem, veliko telovadnic Barre ponujajo tečaje ali vadbo okoli balet. Tudi Nike je povezal z
Trener Alex Hipwell razvili posebno Barre vadbo, ki je kot v NTC Studios v mnogih trgovinah Nike ali
Aplikacija lahko poskusili doma. 

Koliko truda moram dovoliti?

30-40 minut učinkovito mišice delo. Preobleke pogosto sestavljajo dokolenke ali pa tudi udobno majico ali pulover. lahko usposobljeni bosi ali v copate.

Kaj zabavno?

DVD od okoli 8 EUR 

Aplikacija Nike je brezplačna.

V studiih je mesečni znesek, zahtevan pogosto, to je odvisno od studia od 30 do 60 evrov. Pogosto se 10 kartic mogoče kupiti.

SUP aka Stand Up veslanja

Ne samo na počitnicah Stand Up Veslanje kratek SUP postaja vse bolj priljubljena v urbanih in podeželskih območjih z dostopom do vode, ki je enostavno drsenje po vodi je postala trend. Na velikem jadralno desko položaju gre ven v naravo. Z veslom v roki, se premakne, krmiljenje in zaviranje. Konstanta ravnotežja vse mišične skupine in krepi sredini. Hkrati pa je zelo meditativna ga ponavljajočih se gibov in počitek na vodi.

stand_up_paddling-vsebin-452343887

©
Getty Images

Za koga je SUP je?

Odvisno od kluba ali subjektov minimalna starost se spreminjajo in pogosto je med 8 in 14 let. Otroci, mlajši od 14 let lahko običajno spremlja eden od staršev ali skrbnika in rešilni jopič na krovu. Normalna telesna kondicija in fitnes je dovolj. Avtobusi so bili usposobljeni, da izberete pravo desko za vsako silhueto in sposobnosti. Joga in ravnotežje sposobnosti so prednost, vendar ni nujno potrebno, plavanje obstaja.

Kje lahko sem "Stand up veslanja" poskusiti?

V vse več mest, kot so Hamburg, Berlin in München, so zdaj veliko vodnih športnih klubov, ki ponujajo tudi SUP tečaje ali lastne majhne klube, ki so specializirane za stand up veslanja. Je tu v veliko pomoč, saj tako pogosto na internetu. 

Koliko truda moram dovoliti?

Potrpežljivost je potrebna praksa in čas, še posebej na začetku. Pri prvem imenovanju je priporočljivo načrtovati vsaj nekaj ur. Poleg tega, da zahteva kopalne obleke iz neoprena čevlje ali stare superge, ki ne radi bosi všeč. Tudi brisačo je pomembno in, kot je potrebno za zaščito pred soncem in klobuk.

Kaj zabavno?

razlikujejo od mesta do mesta. V povprečju:

10 € na uro, 50 EUR na dan, 10 karte za 85 EUR 

 

CROSS FIT

Ni nič novega, vendar še vedno popolnoma v trendu je Cross Fit. Specifična kombinacija vzdržljivosti, moči in fleksibilnosti prinaša celotno telo v top formi. Mišice so opredeljeni, vzdržljivost izboljšuje, presnova se stimulira. se usposobi s svojo telesno težo. Predložek Fit Usposabljanje je razdeljeno na naslednje dele: Segrevanje z vajami, ki se počasi prinašajo kroženje dogaja, in aktivirajo jedro in ogreje mišice. Temu sledi mešanica različnih kardio in moč vaj. Visoke Kolena, burpees z in brez push up, sedi, planince, Plank ... vsak za 50 sekund z 10 sekundah prekinil. Posebno jedro ali vezje za usposabljanje, v katerih se uporabljajo različni elementi, kot so ovire ali škatle za skoke, kroglice, vrvi in ​​TRX šport pasovih stavba telo dokonča. Neki vojaška vaja je v teh vaj, ki gredo do fizičnih omejitev, vendar ne more biti učinkovita. Končno se trdijo, deli telesa v ohlajanje meri raztegnjena. Cross Fit lahko poteka na prostem ali v studiih in je ponavadi na voljo kot usposabljanje skupine.

cross_fit-555315393

©
Getty Images

Za koga je Cross Fit je?

Določena raven kondicije je Cross Fit koristno. Cross Fit tečaji za športne začetnike so pogosto bolj zastrašujoče kot motivacijo. Vendar pa, kdor želi Cerny je priložnost, ko je popolnoma in gredo na svoje omejitve v Cross Fit Za svojega športa. postajajo vse bolj pogosti tako imenovani
Boot Kampi na voljo, kjer lahko traja nekaj dni usmerjene in vlakov v skupini. Poleg tega, da so nasveti o prehrani, fitnes in Co.

Kje lahko sem "Cross Fit" poskusiti?

Obstajajo zdaj ločuje Cross Fit studie s posebnimi sobami za usposabljanje, pa tudi številne telovadnice ali osebni trenerji ponujajo Cross Fit tečaje znotraj in zunaj. Google z veseljem pomagali: enostavno "Cross Fit tečaji" Enter in prikaže seznam studiev v želenem območju.

Koliko truda moram dovoliti?

Uro polna moč, popolnoma izklopite glavo in dal vse. Občutljivost za nadaljnje dni, lahko programirate neposredno. Športna oblačila in superge so nuja, pogosto se priporoča, športne rokavice in brisače. Še posebej, ko gre za navzven.

Kaj zabavno?

Ko so osebni trener tečaji že uro za 10 €. V športu in telovadnic se lahko zahteva mesečne prispevke, ki se je nato po studiu. 

LONG VKRCANJA

90 so nazaj, vendar ne s hitrimi rolke, ampak sproščeno longboards. gre za splošno prevoza kot tudi ciljnih hitrosti proge, Sliden ali prosti slog, so longboards so primerni. To gotovo ni najtežjih in najbolj učinkovit šport, ampak vsak premik telesa in duha je dobro. dal kolo na stran, da prihaja z Longboard za delo, na naslednji sestanek ali kratek krog ven na svež zrak. Tako se lahko hitro in enostavno malo več gibanja, vložena v vsakdanjem življenju. Longboard je s prenosom svojega nadzor teže, pravilna tehnika traja nekaj časa, potem pa je toliko bolj zabavno simbol!

longboarding-vsebin 504673928_kopie

©
Getty Images

 

Za koga je Longboard se dogaja?

Za večno mlade po srcu. ni čisto res, ker v resnici pa je predvsem mlajši ljudje, ki vedno znova padejo v trend plošče s štirimi kolesi.

Kje lahko sem "longboarding" poskusiti?

Kjerkoli radi in ceste so ravno možnem času.

Koliko truda moram dovoliti?

Prav gotovo potrebuje nekaj prakse in zaščitna oblačila, kot so ščitniki za kolena in čelado, je priporočljivo, vendar je neskončno križarjenje nič v napoto. Trud je minimalen, potovalni nakup (ali najem za začetek), poskusite končati.

Kaj zabavno?

Ponavadi Longboard med 60-100 stroškov evrov.

Naznanitev šport, ki si je vsekakor treba poskusiti: 

Zakon za uravnoteženje: Barre partner

Kako deluje? Celotni telesni vadba združuje elemente balet, pilates, joga in treningom z utežmi. Tukaj, dinamične vaje posledice namestnik na baletnega droga s ciljnim timestretching. To bi moralo graditi ne samo mišično: Prav tako je treba izboljšati držo in občutek za ravnotežje. In na tej poti vam na najbolj ljubek način veliko za splošno telesno pripravljenost.

Kdo je to koristno za? Za tiste, ki ne želijo iti na aerobiko ali trebuh, noge in spodnjih razredih, pa tudi ne (več) verjamejo v pravo usposabljanje baleta.

Anti-stres tečaj: fitness boks

Kako deluje? Ne skrbite, tukaj ni nič v nos, je zadel boksarska vreča. In to je samo en del celotnega vadbo, ki je zdaj na voljo v številnih studiih. Za fitnes boks ima prefinjeno kompas za usposabljanje, vrvi, skakanje, tek, počepe, sklece in in-the-air škatle, ki vsebujejo o glasbi. še posebej so ramena in triceps tukaj usposobljeni skoraj vsaka mišica skupina. Dodatna prednost: usposabljanje izboljša vzdržljivost in hitrost moč.

Kdo je to koristno za? Za tiste, ki radi sami siromašijo - in si morda želeli pustiti off parne krat. Pozivamo vse kavč krompir: Določena raven kondicije bi bila prednost - če ste vedno zaostaja, se hitro izgubi veselje do izobraževanja.

High-občutek: Aerial Joga

Kako deluje? Trend v ZDA je znan kot Anti Gravity joga. Vadite asan ne na terenu, vendar z uporabo ali neposredno v metrov dolgo, široko krpo, ki visi v zanki s stropa. Trik je uskladiti težišče telesa, da ne bi padel iz krpo. Vsakdo, ki je kdaj našel, lahko doživite jogijske stanje suspenzije v novi razsežnosti: z bolj intenzivno raztezanje in obratno držo v breztežnosti. Potem lahko Njegovan "odvisna" - in valjanih sled v klasičnem Savasana odnos novega lahkotnosti v krpo.

Kdo je to koristno za? Predvsem za začetnike, the-akrobatski videti joga je super, saj razbremeni sklepe in vratu. Vsakdo, ki ima težave krvnega tlaka ali nagnjeni k vrtoglavice, mora ostati v klasični joge.

skupinska dinamika: Boot Camp vaja

Kako deluje? Za to gverilsko vadbo med najbolj priljubljenimi športi povsod Fitnesswütige srečata v mestih v Nemčiji v parkih, na mostovih ali krajev, ki se vpišejo od trenerja močno v riti. Medtem ko je veliko civilnih kot pri vrtanju ameriškimi marinci, je to storila tudi tu nazobčane: Po tesno toplo-up program je funkcionalna usposabljanja v središču pozornosti, mešanica treninga za moč z uporabo lastnega telesno težo in različne pripomočke, kot so kettlebell, vrvi, medicine žoge, agility lestve itd Ti tek in raztezanje. In v vseh vremenskih razmerah - bootie upira veter in dež, in trener prilega vaje vremenski pogoji na.

Kdo je to koristno za? išče za vsakogar, ki lahko premaga svoje BASER nagone samo slabe in po svež svež zrak namesto programa telovadnici.

Nostalgija val: Old-school športi

Kako deluje? Hulahup, skok vrv in skoki fantov sodi v staro šolo trend, ki se širi v studiih, v parkih in na plažah. Z Hula lahko obroč je igriv napeta stegna, trebuh, pas in zadnjico. Skakanje vrvi izboljšuje koordinacijo in fitnes. Tako lutka, ki se uporablja znan med profesionalnimi športniki so najboljši toplo-up, nato pa se preseli v načrtih usposabljanja. Mimogrede vlak ramena in roke, stegna, meča, trebuh in zadnjico. Še posebej velik: Te vaje delati praktično kadarkoli in kjerkoli. Vsakdo, ki želi, da bi začeli takoj: kolk širina stoji, roke blizu telesu, nato pa skok v nasprotnika, dvignite roke vstran in navzgor, skupaj klap svoje roke nad glavo in nazaj v začetni položaj. skok za 30 sekund, potem pavza 30 sekund. Ponovite vsaj štirikrat.

Kdo je to koristno za? Za tiste, ki želijo predvsem zabavajo usposabljanja.

Multi-tasking: Cross-Sport

Kako deluje? Imenujejo se Pilardio, Piloxing, Yogilates ali Aquabouncing. In kot jih imena so že predlagali, vrste usposabljanja, so skupaj: o Pilates s kardio, boks ali jogo. Ali vodna aerobika z trampolining. Vaje obeh športov bo našel vsak v intervalih mesto v spremembe. Na primer dobi. Kot je miren, teče Pilates je prepotenih vzdržljivosti komponento, kardio ali fitnes boks so obogateni s koncentriranimi sevi dopolnjujejo Aqua fitnes s razpoke na podvodno trampolinu. To ne bi bilo še dolgo, dokler ideja joge povezati z predenje, kot jih imajo v trendy New Yorku "Soul Cycle"Gym se izvaja, prihaja k nam.

Kdo je to koristno za? Za tiste, ki iščejo malo dolgčas v posamezni vir športa ali občutek Neosporen. Ali pa za radovedne, ki lahko potem dobite okus z vadbo v različnih športih.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =