Posts

Fantastisk teint med Lancôme Dreamtone

Ligesom mange kvinder, jeg drømmer om en fejlfri, strålende hud, der ikke behøver makeup. Lancôme har udviklet løsningen alles problemer: Dreamtone. At være for godt til højre? Jeg var i stand til at teste mirakel serum

lancome_dreamtone_hoch

©
Lisa Hantke / Katja Brömer

Youcef S. Nabi, formand for Lancôme, ved, hvad kvinder sted værdi: "Ønsket om en smuk teint er dybt forankret i hovederne på kvinderne - uanset deres alder, hudfarve og deres oprindelse. Lancôme har derfor udviklet en innovativ, hidtil uset pleje koncept", 

Jeg var i stand til at teste korrektionen serum og overbevise mig selv om Lancôme Dreamtone. Siden hudfarven af ​​en kombination af de tre naturlige pigmenter hæmoglobin, melanin og carotenoider resultater, har Lancôme udviklet tre forskellige pigmentering korrektioner. Der skelnes i tre afsnit: lyset hudfarve, som har tendens til en bleg teint og fungerende rødme, den gennemsnitlige hudfarve, som har tendens til en grå slør og en mørk hudfarve, som har tendens til at være mørke tider. Min hud svarer til den gennemsnitlige lyd, fordi min teint gusten ofte optræder efter en lang dag på kontoret og ville miste al glitre uden min elskede BB Cream og Blush. Siden korrektion ved hjælp af de brugerdefinerede formler på hver Pigmentierungsprofil optræder enkeltvis, skal min hud ser ud inden for 8 uger sund, frisk og gennemsigtig. Jeg var nysgerrig.

Mit første indtryk var positivt: Teksturen af ​​korrektion er lys, forfriskende og giver en behagelig følelse på huden. Selv, serum har et højt indhold af silicium, dog bringe glans pigmenter indeholdt min teint ved den første ansøgning til glitre. Selv efter 4 uger min hud er jævn og naturligt smuk, bleg teint og grånende, ade. 

Efter de planlagte otte uger kan jeg drage en konklusion: Dreamtone forbedrer teint inden for meget kort tid, bringer teint glans og skaber en behagelig glød. Mens jeg ikke kan opgive BB Cream Blush og altid, min hud har dog forbedret betydeligt.    

Lancôme Dreamtone, 40 ml til 90 euro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1