Posts

Wellness for krop og sjæl

Isnende koldt udenfor, varm, tør, opvarmet luft i værelser - som er for de fleste af indbegrebet af komfort, for vores hud Pure midler stress. Mere end 50 procent af alle kvinder klager om vinteren ofte følelser af spænding, tørhed rynker, kløe og ru, ømme hud på kroppen. Med vores tips og tricks til hudpleje om vinteren kan du forhindre wintergestresster hud - og i øvrigt give din sjæl et par klap

Hudpleje i Winter_532592

Tid nehemen og slappe af: hudpleje om vinteren ©
Getty Images

En sund hud er en dag om en til to gram talg pr kvadratcentimeter. Så at det beskytter ikke kun mod ydre påvirkninger, men også regulerer vandtab, så de ikke tørrer ud. Falde udetemperaturer men under otte grader, hudceller reducerer deres aktivitet. Resultatet er en utilstrækkelig indtagelse af næringsstoffer og vitaminer. Huden bliver tør og ru.
Af denne grund, hudpleje kommer i vinteren af ​​særlig betydning. Er særdeles effektiv på kølige dage fugtighedscreme, der har et højere fedtindhold end lys væske. Dermatologer anbefaler også at tage et brusebad kun kortvarigt og ikke for varmt. Vores Redaktørens Bemærkninger: Sørg for at bruge et mildt rengøringsmiddel eller et brusebad olie.

Af den måde: tilstrækkelig væskeindtag hjælper huden indefra at holde buttet og smuk. er særligt lækker i den kolde årstid urtete med ingefær og chili: varme kroppen gennem en subtil skarphed indefra - og give ham næsten øvrigt med en masse værdifuld fugt.

Vi vil fortælle dig på de følgende sider, med hvilke enkle tips og tricks, du understøtter den naturlige hud-funktionen. Med den rette hudpleje om vinteren vil du ikke blive overrumplet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =