Posts

En sprød Ass at tiltrække

3, 2, 1, Knackpo: Vi har de nye Booty Pop Trusser forsøgt

Booty Trusser

Push-ups til hver kind: Booty Pop Trusser ©
www.bootypoppanties.com

I tider med timeglas silhuet, de brasilianske butt elevatorer og Knackpo VM Po-fangere nummer et er blevet. Og Traumpo er langt mere forekommende, end man ville antage 55 procent af GLAMOUR.DE telefon brugere foretrækker runde kurver à la Nicole Scherzinger. Mændene på GQ.com se en lignende udsigt: De giver Ms Scherzinger 53 procent af stemmerne. Sige: Den aktuelle Trendpo har volumen.

De, der ønsker hverken stole på tidskrævende besøg gymnastiksalen på silikoneimplantater, kan du prøve en skønhed innovation fra USA: Push-up trusser til Popo, Booty Pop trusser.

Booty Pop Trusser i den redaktionelle test

Næppe havde vi push-up innovation af Susan Bloom Stone og hendes co-designer Lisa Reisler på bordet, vi havde den farvestrålende hipster test kursus. Resultatet: Når bæres under jeans Booty Pop Trusser faktisk fremtrylle takket være de relativt høje op syede puder en sexet XXL-Po. Perfekt til festen showet kører. Bedst af alt, hvis i et par år en drenget Mini Po er tilbage på mode, de Trusser er nemme at mothball for et par sæsoner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 96