Posts

Ny til GLAMOUR.DE: skønhed Umstyler

Du ønsker at ændre, og brug for lidt hjælp? I GLAMOUR skønhed Umstyler kan du afprøve forskellige frisurer, hårfarver, make-up og tilbehør til deres eget billede! Hvorvidt den slanke udseende af Gwyneth Paltrow, nissen skåret af Carey Mulligan eller updo Ashley Olsen - her vil du finde dit look!

Umstyler

I GLAMOUR.DE skønhed Umstyler du kan teste frisurer, hårfarver og makeup bare på deres foto som tilbehør ©
CondéNet

Ændringer i det ydre, undertiden må være: fordi det har gjort med sin ven konklusion, fordi en flytning skyldes en ny by eller bare fordi en frisure eller hårfarve er faldet på en anden kvinde. Men nogle beslutning om at ændre er forbundet med betydelige risici: Hvad så når der slår direkte efter klipning, at Pixie Cut af Carey Mulligan ikke passer til din egen ansigtsform? For sent: Den lange hår tilhører stadig kun en gang i fortiden.

For dem, der er på udkig efter et nyt udseende, GLAMOUR præsenterer nu den skønhed Umstyler. Her kan du uploade dit eget billede og prøv det til dit hjerte nyt, fordi Hollywood Styles - uden forpligtelse: frisure, hårfarve, make-up og tilbehør, såsom hatte, briller eller kontaktlinser, kan udveksles efter behag, indtil du har fundet din drøm udseende har. Derefter kan du stadig gå videre til gerninger.


Klik her for skønheden Umstyler


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 74