Posts

For meget på listen

30-40 kvinder sidder fast i "Myldretiden i livet"I denne periode, bør alt reguleres. Høj tid til at sætte på bremserne

til-mange-til-den-liste-teaser-høj

©
Getty Images

Det begynder ikke med et brag, men langsommere. Fødselsdag du ønsker en massage gavekort - hals spænding, for meget stress på jobbet. Allerede den tredje ven fortæller om problemer i parforholdet: "Men hvad nu hvis jeg ender og måske finde nogen bedre?" På vejen, du møder flere og flere venner, den lille Carlotta eller Emils rundt chauffør, og fanget ved tanken: Skal ikke jeg også gradvist i gang? Så endelig ville stoppe de evige spørgsmål: "Og hvornår er det så langt med dig?"

den "Myldretiden i livet"

Velkommen til "Myldretiden i livet"Hvordan Berlin sociolog Hans Bertram kaldes fasen mellem 30 og 40 år. Fordi i hendes alt fastklemt ligesom på en by motorvej efter kontortid. Efter et par år, hvor man kunne tage det let - studier eller uddannelse, en eller anden måde mislykket forhold, job eksperimenter - skal pludselig alt det samme og ske på samme tid. Fordi denne fase kender kun én imperativ: Now! finde en partner for livet, rejse en familie, bygge et hus, gøre karriere, og alt det på bare ti år.

Kan man være lykkelig uden en partner? Du kan. Men det tager. Enkelt for en levetid - en oplevelse rapport

Den utrolige hastighed og tæthed er også et paradoks i det moderne samfund, hvor den forventede levetid altid stigende. Og det er et fænomen, der plager det meste kvinder. krabber på grund af de lange perioder med uddannelse i Tyskland tredive-somethings ofte med rystende foreløbige aftaler eller dårlig løn rundt (nogle gange endda begge dele). Og fordi de kun ønsker at starte en familie, når de er professionelt etableret, bliver de konfronteret med den næste paradoks. Fordi mange ting er mulige, men de kan narre naturen kvinder ikke. Sandsynligheden for at blive gravid efter 35 er hastigt faldende. Trykket, men for at lykkes i at vokse.

Enkelt, kvindelig og tidligt 40

Temmelig vanvittigt, ikke? På bare ti år at være visheder fra drømme, fra endelige foreløbige sandheder. Hver fejltrin betyder tab af tid, hver munter eksperiment er spild af tid. Følelsen af ​​at skulle gøre alting rigtigt, skabte panik frygt for at lave fejl. Skal jeg acceptere tilbuddet at komme til udlandet? Eller du endelig risikerede som en enkelt kvinde i hendes tidlige 40 chancen for at vinde personlig lykke? Vil jeg nogensinde få et barn? Jeg ønsker at gøre en familie?

Syv fordele i livet af over-30s enkelt kvinde

I mellemtiden, alt falder på kvinder, der er i midten af ​​myldretiden, begyndende på et tidspunkt. Med ønsket om at få det rigtige, de glemmer, hvem de skulle være særligt retfærdighed. Itself tydeligst er, at for arbejdende mødre. Ifølge statistikker, de sover mindre, brusebad sjældnere, spise hurtigere - splittet mellem familie og karriere. Det bringer alle på et tidspunkt grænsen.

planlagte levetid på tegnebrættet

Hvis dette forslag gør det klart en, så hvor absurd det er at planlægge det store projekt liv på tegnebrættet. Bare fordi du har alle de muligheder, må man ikke bruge dem - den gamle morgenbuffet problem. Af frygt for at miste noget, det hober sig op hans plade fuld og bemærkede bagefter: Mindre ville have været mere intelligent. Samme gælder for livet planlægning. Derfor: Inhale, udånder og spekulerer på, hvad er en rigtig vigtig. Jobbet? Et forhold? Unge? at koncentrere sig om det væsentlige er altid en god idé. Blot for at høre, hvordan hans sind - at bestige jobbet er også muligt med midten eller slutningen af ​​40-års

Hvad gør mænd med 20, 30, 40 om relationer? Da de virkelig kryds, og hvad de har brug for til at ønske at binde permanent til en kvinde?

Den argentinske digter Jorge Luis Borges skrev kort før sin død: "Hvis jeg kunne leve mit liv om igen, ville jeg forsøge at gøre flere fejltagelser. Jeg ønsker ikke at være så perfekt. Jeg ville slappe mere." En sund holdning, er den schweiziske psykolog Guy Bodenmann. "Hvem tager kravene i denne tid som en udfordring og defineret som en fase, der går, er bedre gennem myldretiden." Så i stedet for bare altid bordede lige med tempo 180, stop i mellem tider og ausscheren hvor det passer én. Først da vil myldretiden er ikke til helvede tur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 79