Posts

igranje iger

Vsak teden, Glamour besedilo odlomek iz Mia Mings nove knjige "Popolni noči: 100 Nasveti za slab seks" pred. Tokrat: Privlačnost spolnih iger - zakaj bi morali igrati igre v postelji včasih

skrivališče

On ne postane rutina seks potrebe spremenijo ©
Getty Images

Največji Lethal Zapeljevanje je rutina. Kot lahko včasih dela čudeže nekaj manjših iger.

Vloga igre niso za vsakogar. In morda Kamet si smešen težaven, vendar zdrs v vlogi naivnega mladega šolarka, strogega učitelja ali prevladujoči Suggar-Daddys. Toda z domišljijo in empatijo boste našli nekaj, da pritožbe za vas bolj odločen. vključujejo zunanji svet, da začnete igro in lahko videli, kaj se zgodi, je morda bolj tvoja stvar, ko se soočajo dve kostume doma in neprijetno to ne vpliva, da vem, kaj naj rečem. To samo vidva vedeli, da igrajo igro, ki sta enako zarotniško, ustvarja posebno vez. morda očarati druge po domiselnih idej in zelo pogumno dejanje in presenečenje, je tudi spodbudno izziv.

Uspešno danes z njim, na primer, v hotelskem baru in deluje kot, če ne bi vedeli drug drugega. Pazite, ko ste bili tujci v svojo igro vključuje. Mladoletniki brez moških, ki govorijo, da vas v baru in s kom se je tvoj prijatelj verbalno tekmujejo. Nič poživi razmerje več kot tekmeci. Vendar pa ne boste opazili ničesar! Bodite previdni! Ker če je vaš nevedni sotekmovalce vidim hihitati skupaj potem, menijo, goljufal, ki ne omogoča dober vtis. In je proti pravilom!

Črpa svojo igro, ki jih dosledno. Tudi natakar ne zavedajo, seveda, da se poznata. Ko je vaš prijatelj osvojili, greste skupaj v sobo, ker potem je igra še zdaleč ni končana, ja.

Mia Mings vodnik "
Popolni noči: 100 Nasveti za slab seks
" je Schwarzkopf & Schwarzkopf Verlag, Cena: 10 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 22