Posts

Naši mascara priljubljene

tam je pravi maskara za vse potrebe. Problem je, da je široka paleta omogoča odločitev vsak dan lažje. Ravno nasprotno, večinoma ostane nič več kot po "poskusov in napak"Za načelo preizkusiti po policah. Mi skrajšati svojo osebno oceno maskara in pokazati maskar, poda, kar nam obljubljajo

Kateri čopič je najboljši

To je odvisno od vaše želje. V bistvu debel čopič nosijo veliko barve in so primerni za dolge trepalnice, tanke razširi kratke lase, bi dodatno ukrivljen zamahu. Novi Máscaras imajo običajno tudi posebno odredbo, kot vidite v galeriji slik.

Kdaj bo mitgetuscht spodaj

So tudi nižje trepalnice poudarila oči videti še večji. Potem bi morali, vendar bodite previdni, da ne drgnite - in uporabite prej gel podobno namesto kremasto skrb za predel okoli oči. V nasprotnem primeru barva prelaga hitro - neželeno panda oči!

Kot maskara ostane stabilna

Po odprtju je vsaj pol leta rok a. tako da "sveža" še, da bi bilo treba tesno zapreti po vsaki uporabi pa drugače dobi preveč kisika v črnilo in to veliko bolj hitro suši. Namig: Nikoli čopič trak na posodo. In redni marže na pokrovčku od ostankov črnila čistih - maskara skozi to lahko pogosto ne morejo pravilno zapreti.

Kakšne barve je na voljo

V bistvu je črna katerikoli tip, ali blond, rdeči, temno las. Samo z zelo svetlo kožo in svetle lase odtenek rjave barve je (predvsem za modre oči) običajno lepše, manj "težko" Alternative. Drugi pisane barve, lahko okrepi barvo šarenice (za posebne priložnosti) - Ž. B. vijolična z zelenimi očmi.

Kako stisnjena trepalnice

Pike določeni med trepalnic pred mascara vrzeli črne tekočine eyeliner. Ali pa s črnim eyeliner na zgornji notranji linije trepalnic pripravi tanka črta.

Ki omogoča zagon

Najprej s trepalnic Vikler bend ungetuschten dlake navzgor. Nato porazdelite maskara od korenin do konic. V tem primeru, od zunanjih trepalnic. Vsa stvar se ponovi vsaj štirikrat!

Združevanje črnilo raztopi ponovno

To je res pomembno, da se maskara previdno odstrani ponoči, sicer se trepalnice lahko zlomi. Posebej blage gradbena ličila odstranjevalci (oljnata primerna za vodotesno maskara). Kosem vate z losjonom vpijejo, potekala na zaprtem pokrovu, pustimo za trenutek, nato pa obrišite nasvete trepalnic. Če je potrebno, ponovite večkrat. Končno, z odprtimi očmi slivov barva ostane na spodnji linije trepalnic z blazinico.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 23