Posts

Naj živi barvo!

S te strokovne triki videti vaše ustnice več ur kot sveže ličila iz ...

Ustnice-ženska-septum

Vaš šminka zbledi ponavadi po kratkem času? Nič več! Preberite naše nasvete strokovnjakov
©
Stocksy

Popolnoma iz ustnice so Krona vsakega videz. Vse bolje, če je barva traja zelo dolgo! Posebej bogata nianse, kako je trenutno tako v modi temno siva, slive in rjavi toni in klasično rdeče ali roza, potrebujejo posebno pozornost. Da bi svojo najljubšo šminko še vedno videti kot sveže ličila ur, razkriva
Marlen Elstner, uspešno make-up umetnik na berlinskem tednu mode, za foto poganjki in filmske produkcije, svojih najboljših strokovnih trikov ...

Trick 1: Primer

Tako, da je barva rezultat je res lepa in ohranja čim dlje, potrebujemo jasne, maščobe ustnice. Prvi korak je torej poseben premaz za ustnice, kakor
"prep & Premier LIP" MAC. Zagotavlja kožo z vlago, listi utori in gube izginejo in plašči ustnice s, maščobe plast tanko, zaradi česar so nadvse ravna, gladka in mat - idealna podlaga za šminke. mimogrede: Mat šminka bo trajala dlje kot barve sijajnega ustnice! Ker je tekstura vsebuje več nafte, je po svoji naravi "spolzka" in teče hitreje.

Trick 2: Fundacija

Če nimate začetnih oligonukleotidov na roki, lahko namesto tega pripraviti ustnice z nečim (predpražniki) Foundation! Izbrati odtenek svetlejši od kože, potem je barva šminke pa izgleda še posebej svetlo in intenzivno.

Trick 3: določi konture

Da bi za vaše natančne in izdelanega v več plasteh šminka ne "poteče" ali zabrisan, določi konture ustnic že s podlogo ustnic. Lipliner so bodisi komercialno na voljo v ujemanje barvo šminke ali nevtralna pregledna. Ko? Po osnovni premaz in pred prvo šminko. 

Trik 4: Lipliner allover

Resnično učinkovit trik za vzdržljivost je popolnoma barve ustnic z oblogo ustnice! Ker bo popraviti obrisi v svoji prvotni funkciji, njena tekstura je še posebej dolgočasno in suha, zaradi česar na ustnicah za boljši oprijem.

Trick 5: Top Coat

Posebna Top Coat sijaj in balzam, saj je
"Super Stay 24 Pflegebalsam" Maybelline, ustvariti dodatno zaščitno folijo preko šminka, tesnila in določi barvo in zagotavljajo dodatno dolgo življenjsko dobo. Kako, da: Potegnite balzam palico previdno o končnih pobarvane ustnice ali dab s konico prsta. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =