Posts

Tämä muotiin etikettejä sinun on tiedettävä

Paitsi aikana Tukholman ja Kööpenhaminan muotiviikoilla näkyy yhä uudelleen: ruotsalaiset ja tanskalaiset ylimääräiseen tyylitaju ja muoti - ja heillä on tyylikkäin tuotemerkkejä. Tarjoamme Ruotsin ja Tanskan muotimerkit jonka farkut, paidat (varoitus: loistava, ei niin minimalistinen hyvänolon tulosteita!), Laukkuja, asusteita & Co ovat vain haluaa erityisen kuuma muoti väkijoukkoon Pernille Teisbaek ja Elin Kling. Ja et voi vastustaa pitkään. Lupaan!

Tanskan muoti: Ganni

Aina kärjessä ja erittäin rento tanska etiketti
Ganni on yksi nykyisin suosituin Scandinavian tuotemerkkejä. Sen lisäksi, että viileä vaatekaappi perusteet Creativen Directorin Ditte Reffstrup tunnetaan suunnittelusta niiden tuhlaavainen Ready-to-wear kohteita, kuten mekkoja ja hameita, jotka ovat hyvin suosittuja yhdistetään monipuolinen ja erityisesti muotibloggaajien. Lisäksi Ganni on kenkiä, asusteita ja alusvaatteita alueella. Iso kesä trendi: makea hedelmä-paidat ovat nykyään lähes millä tahansa Instagram tilille - löytää - ei vain tanskalaiset ja ruotsalaiset.

Tanskan muoti: Saks Potts

Niin tyypillinen pohjoismainen minimalismi, kaksi tanskalaisnuorille Barbara Potts ja Cathrine Saks ei välittänyt. Tuhlaavainen ja erittäin värikäs on muotia, molempia suunnittelijoita vuodesta 2013 sen Kööpenhamina-pohjainen label
Saks Potts suunnittelu. Yksi aggressiivisesti osat Instagram? Vaaleanpunainen huppari, jossa suuri etiketti logolla.

Tanskan muoti: By Malene Birger

Malene Birger innoissaan naisellinen tyylejä, puhtaat linjat, tyylikäs leikkauksia ja erikoisia yksityiskohtia ja materiaalit - kun kokoelmat ovat (yleensä Skandi pysäyttää) suorittaa erittäin selkeät. Muodissa piireissä, leningit, hameet ja neuleet Skandinavian etiketit ovat erityisen suosittuja. Lena Meyer-Land Ruth on suuri fani modernin tulkintoja klassisista By Malene Birger. Hyvä tietää: Malene Birger perustettiin vuonna 2014 Birger1962 toisella etiketillä ja menee hänen intohimonsa sisustus ja taidetta. 

Tanskan muoti: Jane Kønig Korut

Pelkistetyt muodot yhdistettynä liioiteltu yksityiskohdat: kultaseppä ja korusuunnittelija
Jane Kønig lumoaa elegantti siro koruja jo jonkin aikaa muodin toimittajat ja muotibloggaajien. Ideoita niiden lisälaite muotoilu ottaa Dane käyttöesineisiin, työkaluja ja hänen perheensä: Muista siis legendaarisen rannerenkaita ruuveja, narua - tai innoittajana on helmi koruja anoppi.

Tanskan muoti: Tree & Pferdgarten

Tanskan suunnittelijat Rikke Baumgarten ja Helle Hestehave (saksaksi: Pferdgarten) perustivat etiketti vuonna 1999 opiskeltuaan Kööpenhaminassa ja uida menestykseen jonkin aikaa. Leikkisä yksityiskohtia mekkoja, hameita ja puserot, korkean kontrastin muotoilu ja silmiinpistävää tulosteet ovat tunnusmerkkejä Skandinavian
Vaatemerkki, joka on myös suosittu bloggaajat ja toimittajat.

 Ruotsalainen muoti: Acne Studios

Ruumiillistuma Skandinavian jäähtyä ja suuri farkut - ja kansainvälisesti tunnetuin Skandinavian tuotemerkkejä, Ruotsin etiketti 
Acne Studios. Perustettiin jo vuonna 1996 Jonny Johansson, Acne Studios sanoista (lyhenne sanoista "pyrkimystä luoda Novel ilmaisujen") laadun perusteet ja Avantgarde muoti miehille ja naisille. Ehdottomasti kannattaa aina investointi: farkut, nahkatakkeja ja villatakkeja etiketin. Absoluuttinen kultti jalkineet: makea lenkkari sarjakuva kasvot on täysi kausi uusia variantteja.

Ruotsalainen muoti: Filippa K

Minimalistinen, olennaista, korkea laatu: Filippa K on ruumiillistuma muotiin varten 1993rd Perustaja Filippa Knutsson käynnisti hänen etiketti, jonka tavoitteena on "kuratoinut vaatekaappi" tarjota naisille ja miehille - yhdistämään ajaton, kestävä ja helposti. Classic trenssitakkien ja elegantti ommellut ovat niin paljon erilaisia
Filippa K sujuvia toppeja, rento neuleita ja viileä urheiluvaatteet kohteita. Kaikkiaan voit rakentaa. Käsitellään kestävyyttä on nauttinut huomattavaa Ruotsi on aina ollut etusijalla: se on tehty oikeudenmukaista ja ympäristöystävällistä, sekä vaatteita kierrätetään. Vuoteen 2030 mennessä kaikki kokoelmat ovat tuotetaan kestävästi 100 prosenttiin.

Ruotsalainen muoti: Rodebjer

Oltuaan pyysi toistuvasti hänen itse suunniteltu asuja Carin Rodebjer 1999 päättivät aloittaa oman etiketin ja annettava sen ihanan rento tyyli laajemmalle yleisölle. Innoittamana Ruotsin suunnittelija tuntee hänen molemmat hyväksyttiin New Yorkissa sekä hänen kotikaupungissaan Tukholmassa. luonnos 
Rodebjer ovat naisellisia ja sopii päivittäiseen käyttöön: Casual puvut, kaftans, mekkoja ja kimono voi helposti tyyli päivästä yöhön tilaan. Jopa tähteä kuten Alicia Vikander ovat faneja.

Ruotsalainen muoti: Tiger of Sweden

Historian ruotsalaiseen perinteeseen Tunnisteet
Tiger of Sweden juontaa juurensa yli 100 vuotta. Kaikki alkoi miesten puvut pois telineestä. Sitten perustaja Marcus Schwartzman ja Hjalmar Nordstrøm hyvin istuva virkapuvut koneisiin Ruotsin armeijan tehnyt vuosikymmenten aikana eri ylä-ja alamäkiä ja hallitaan yhä uudelleen uudistua. Tämä menee huomioon Tiger of Sweden: Merkin on onnistunut vapauttamaan puku toimistosta ja tehdä se sopii päivittäiseen käyttöön niin rento ja tyylikäs vaate. Perätön Tiger of Sweden mielletään usein klassinen miesten Outfitters edelleen ihmisten mielissä. Hyvä tietää: Tiger of Sweden tekee myös loistava minimalistinen Scandinavian Clean-chic naisten tänään. Plus: suuri ajaton denim kokoelma. Aito Suosikki: mokka takki vyötärötukivyöstä Cognac ehdottomasti koskaan mene pois muodista!

Ruotsalainen muoti: House of Dagmar

Takana perustettiin Tukholmassa vuonna 2005 Palo House of Dagmar sisaret Karin Söderlind, Kristina Tjäder ja Sofian Wallenstam seistä. Kolme ovat yhdistäneet yksilön muodin tausta ja aikavälillä, koska etiketin, joka on nimetty hänen isoäitinsä Dagmar yhdessä. Klassisissa leikkauksissa ja ylellisiä tyylejä Twist ja huomiota yksityiskohtiin ovat tyypillisiä 
House of Dagmar. Jokaisen sydämen kokoelma Ruotsi: fantastinen neulominen suosikkeja. Tuuletin on vieressä Skandinavian bloggaaja Elin Kling Stars ja Pernille Teisbaek muun prinsessa Sofia Ruotsissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4