Posts

Joten häät asu onnistua

Häät kausi avataan - ja kysymykset kaikkien kysymysten on: Mitä minun pitäisi pukeutua itse häissä, joka ei ole omaa? Tietenkin häät vieras haluaa noudattaa pukeutumisesta ja näyttävät underdressed missään tapauksessa, toisaalta, ei pidä varastaa morsian show tai muuten liikaa eri linjoilla. GLAMOUR ratkaisee pulman: Neljä hyödyllisiä vinkkejä täydellinen häät vieras asu sekä kesäinen tyylikäs mekkoja ja jumpsuits varten Nachshoppen

Kun se tulee asu valinta häät sinun täytyy purjehtia ympäri vieraana mutta jotkut tyyli kalliolta. Näitä sääntöjä, voit vastata haasteeseen:

Lue kutsu oikeassa - asu Sääntö 1: häät!

Useimmat häät kutsu antaa tärkeää tietoa asu valinta. On erityinen pukeutumissäännöt huomattava, tulisi myös pitää joka tapauksessa hänelle - kaikki muu on töykeä. Yleisimpiin pukeutumiseen kuin "cocktail" tai "smokki" Olemme koonneet ostoksia esimerkkejä galleriassa.

Kaikki tärkeät pukeutumissääntöjä on erittelyt muuten 
TÄSTÄ.

Kutsutaan ole pukukoodi, yksi on jossa tyylikäs polvipituinen tuppi mekko aina varman päälle - tai vain kysyä hääparin mitä haluavat vieraillesi. Tärkeitä huomautuksia ovat myös sijainti: kirkkohäät seurasi juhla linnan tietenkin edellyttää enemmän juhlava asu kuin häissä maistraatissa seuraa syöminen.

Teema Liikkuminen on ensisijaisesti vaihtoehto, jos kirkon ja vastaanotto illalla luomalla yhteinen illallinen tai suuri juhla odottaa. Ne, joilla ei ole mahdollisuutta suurten Umstylings voi tehdä sen muutamalla yksinkertaisella temppuja hänen päivittäiseen asu ilta yhteensopiva - esimerkiksi litteistä vaihtaa suurelle kenkiä tai laukkuja ja koruja vaihdetaan.

Häät: - Vältä mustat ja kovia vaatteita asu Sääntö 2

Asu väri, kummallakin häät asiakkaiden saisi, on musta. Se pidetään yleisesti surun väri ja ei sovi hyvin romanttinen tilaisuudessa. Myös kirkkaita värejä, neon sävyjä tai eläinten tulostaa parasta pysyä poissa ja tekevät sen pääsy kirkkaita värejä - varsinkin pastellivärit kuten vaaleanpunainen, minttu, lila, vaaleansinisiä tai keltainen pastelliges ovat muotia.

Häät asut Sääntö 3 - Näytä Ei liikaa ihoa

Erittäin alhainen leikattu ja hyvin lyhyt leningit eivät kuulu häät. varsinkin kun "virallinen" Osa - Kirkko tai maistraatissa - ei pitäisi näkyä liikaa ihoa ja pitää hartiat peitti. Mene asu matching bleiseri tai mukava kangas voi auttaa tässä. Kuka haluaa käyttää joko mekko eikä hame, tietysti voi myös turvautua tyylikäs haalareita.

Häät asut Sääntö 4 - Vain morsian yllään valkoinen

Vaikka monet tietävät sääntö koskee tässä meidän lyhyt muistutus: morsian on omat häät varastaa show, on perisynti keskuudessa Hochzeitsfettnäppchen! Joten soveltaa missään tapauksessa valkoinen. Koska monet morsiuspuvun nyt pidetään kerman ja samppanjaa sävyjä, nämä värit mekkoja, hameita tai puvut ovat tabu, ja vain varattu morsian. Poikkeuksia ovat tietenkin lisävarusteita, kuten Käsilaukkuja tai kenkiä.

Suuri mekkoja ja jumpsuits varten Nachshoppen galleriaan:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 43