Posts

yhdistyvät Denim paidat

Denim paita voi olla kuluneet lähes kaikkiin tilaisuuksiin. Etsi tähteä kuten Kate Bosworth, Rihanna Chloe Sevigny ja Co Yhdistää farkkupaitaan

Denim paita on todellinen monitaituri: se voidaan yhdistää lähes mikä tahansa näyttämään helpolta. Ei ihme, denim paidat eivät ole välttämättömiä edes vaatekaappi tähtien. Täällä, monipuolisin vaihtoehdot ovat: Ashley Greene ja Reese Witherspoon rakkaus tyköistuvia leikkaus, Florence Welsh nojautuu farkkupaitaan XXL Chloe Sevigny tai Pippa Middleton rakastavat lyhythihainen versio.

yhdistää denim paidat oikeassa

on kaikki käy. He erityisesti haluavat denim paidat liittyä heidän omaisilleen: farkut, denim hame tai denim shortsit. Tässä kaksinkertainen denim ilme on oikeastaan ​​vain huolehtia, että farkut, -shortsit ja farkut hame on ainakin sävyä tummempi kuin paita. Myös kukkakuvioinnit sopii farkkupaitaan esitetyllä Kate Bosworth ja Leigh Lezark. Joten ilme on niin makea.

Kesäinen Denim paita yhdessä maxi hame on. Täällä myös hihaton denim paidat sopivat täydellisesti. Myös mukava: Denim paita napit ylös ja kulumista lausuman kaulakoru siihen. Koska tähdet yhdistävät denim paitoja ja tulokset niiden yhdistelmä näyttää näytämme galleriassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 43