Posts

Chuck täyttää Pastelli

Aika kevään klassikko Rullauspäät nyt saatavana Pink ja monia muita pastellivärit

Päivitetty 28.4. 2017: Chuck pastelli  

ensimmäiset kuvat

Se on kaunein muoti uutiset kevät: Rakas Chuck on nyt saatavilla pastellivärit! Lenkkarit klassisesta valkoinen kangas jäi saada pastelli ainoa päivitystä. Selvää, että haluamme parasta, yhdistelmä vaaleanpunainen ja valkoinen kengänpohjan. Mutta myös sekoita baby blue, mintunvihreä tai hellä oranssi ovat saapikkaat ovat ehdottomia eyecandy. Kiitos Lunarlon pohjallinen saamme taivaallisia mukavuutta päälle! High Tops maksaa noin 80 euroa, alhainen topit noin 75 euroa. Osta kengät Chuck II Pastelli Pack nyt saatavilla kautta verkkokauppaan
onygo.de.

Uutiset 12.04.2017: Chuck Taylor All Star x Nike Flyknit

Converse JA Nike - kuulostaa ottelun tehty taivaassa kaikille Sneaker faneille. Mikä voisi olla parempaa kuin lenkkarit, joka yhdistää nämä kaksi ikoninen tuotemerkkejä yhdessä? Muistamme: Vuonna 2003 Nike oli ostanut Converse. Nyt ryhmä yllätti meidät jälkeen Chuck Taylor All Star II 2015 (siitä lisää alla) uuteen hybridimalli nimeltään Converse All Star x Nike Flyknit. Tätä varten Converse klassikko kanssa Flyknit kangas Nike katettiin sijaan tehty klassiseen kankaalle. 

11 Paras Sneaker Hacks

Chuck puristeja ominaisuus uusi tyyli varmasti hieman kyseenalainen, sillä kuten sanotaan: Älä koskaan muuttaa voittajajoukkue! Emmekä rakastamme Rullauspäät kuin ne ovat? mutta meidän on myönnettävä: katsomassa minttu-värinen versio vain näyttää mega päässä. Lisäksi ulkoasua kenkä ja se, että jalat kesähelteellä kevyt, läpäisevä Flyknit vähemmän kuin tavanomaiset radat vakuuttunut ääneen Converse pelin.

Uusi Rullauspäät alkaen 27 huhtikuu 2017

Käytettävissä on "Converse All Star x Nike Flyknit"-mallisto 27. huhtikuuta 2017 converse.com/de naisille ja miehille. käytettävissä, hän on väriyhdistelmiä Musta / Storm Wind, Wolf Grey / Cool Gray, vihreä hehku / Rio tavi, Kasino / Raparperi, Valkoinen Mono indigonkasvi / Soar.

Converse Chuck Taylor All Star II: Kolme tärkeitä teknisiä innovaatioita

Jo vuonna 2015 Converse jäi hänen klassinen päivityksen. Hänen nimensä on Chuck Taylor All Star II ulkopuolelta ei muutu yhtä paljon. Me kumihatulla, laastari ja valkoiset foxing. Uuden vakuuttaa sisäisiä arvojaan - ja jotka ovat peräisin Nike, koska yhtiö on itse asiassa ostanut Converse vuonna 2003. Uudessa mallissa kätkee tulevaisuudessa Lunarlon ainoa monet jo tietävät Niken ja se on tarjota mukavuutta ja Fußpolsterung. Toistaiseksi Chuck ei ollut todellista pohjallinen. Ja kieli on nyt enää tehty kankaalle, mutta on täynnä vaahtoa eikä sitä enää luistaa. Lisäksi varmistaa hengittävyys ja vuoden kantokyvyn rei'itetty mikro-keinomokkavuoraus.  

Tämä on uusi suunnittelu

Suunnittelussa on muutamia pieniä uudistuksia: All Star laastari nyt kirjailtu sijaan painetun, silmät tulevat tulevaisuudessa samalla värillä kuin kengän ja olla himmeä vetää hieman korkeampi sen sijaan kiiltävä ja pohja on nimeltään "vanha" Chuck (niin sanotut "korkea foxing"). Richard Copcutt johtaja / johtaja Converse All Star kertoo lehdistötiedotteessa: "Kuulimme tarkalleen asiakkaillemme. He rakastavat Istukat ja haluaisi kokea tennarit, joka mahdollistaa niitä entisestään. Chuck II on seurausta tästä menettämättä DNA alkuperäisen." Onko tämä onnistuu, näet galleriassa.  

Päinvastaista Chuck Taylor All Star II on kaupoissa alkaa 28 heinäkuu 2015. Nyt uusi malli mustana, punainen, sininen ja valkoinen on saatavana matalan top tyyli 75 euroa ja korkean-top tyyli 80 euroa Zalando ja Snipes.

28 huhtikuu 2017, 16:14


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =