Posts

Organ užitkov

Brez seksa bi bilo le pol toliko zabavno: vznemirljivo znanje o klitoris

klitoris

GLAMOUR razkriva zanimivosti o klitorisa ©
Getty Images

To klitorisa, ko je odločilni ni najpomembnejši ženski užitek mesto, kjer boste morali posvetiti pozornost v postelji dlje časa, se je razširila, na srečo, pri večini moških. In ker ljudje želijo svoje 
Spolni partner dobro skrbi njihovo penis, da imajo v "bravo", Prinesel veliko nasvetov iz biologije, in enega ali drugega filma ali videa na internetu, tako da ljudje našli skoraj vse klitorisa nezmotljivo leta 2013 in spodbujanje pravilne. Toda tisto, kar vemo, da ženske res o ženski užitek organa, razen, da lahko zagotovi seks za fantastično orgazem? GLAMOUR vam pove štiri vznemirljiva dejstva o klitoris

Ki v resnici pomeni "klitoris"?

izraz "klitoris" izvira iz grške besede "kleitoris" in sredstva "majhen hrib", Pogosto se imenuje tudi ženski organ užitka "klitoris" besedilu. vendar pa ni tako majhna, kot pove že ime, vendar je še bolj kot mnogi penis!

Poznate svoje telo res res dobro: Kaj je klitoris strukturirana?

Jasno vidna od zunanjega dela klitorisa, ki je zgoraj med malih sramnih ustnic je, "ana", Toda to je šele začetek užitek-orgle. Večina klitorisa se nahaja v telesu ženske. Od zunanjega konice a schlauchfömiges kavernozni prihaja iz notranjosti telesa, ki se konča na do deset centimetrov dolge procese. Te obkrožajo vaginalne stene in sečnico. Skozi klitorisa tkiva več kot 8000 živčnih vlaken, ki omogočajo klitorisa na edini organ, ki se uporablja izključno za užitek.

Orgazem klitorisa običajno deluje najbolje, vendar pa lahko erekcijo so?

Ne samo penis lahko poveča svoje razsežnosti, ko navdušeni precejšnja. Obseg klitorisa raste v tem primeru. Ženski užitek organ ima še kavernozni od moškega dela. Kot je zjutraj za moške erekcije, lahko klitoris žensk nabrekne med spanjem.

Je to točko G ali celo klitoris?

Vsaj tako legendarni kot klitoris je G-točka. Do danes, seksologi trdijo o obstoju užitek mestih. Glede na njegov (He) iskalo in soimenjaka Ernst Gräfenberg je približno tri do pet centimetrov v ozadju vagine na sprednji steni vagine in javnost domnevno orgazmi glede klitorisa stimulacije iz. Toda nedavne raziskave kažejo, da bi bilo morda za klitoris za VSE ženskih orgazmov odgovoren. Urolog dr Helen O'Connell je ugotovilo, da iz nožnice in klitorisa tkivo v telesu ženske izpolnjujejo, kje naj se nahaja G-spot. Avstralski zdravnik še pravi: "Vaginalne stene je klitoris." Avtor in urednik znanost "New York Times"Natalie Angier, špekulira v svoji knjigi "Ženska. Intimno geografija ženskega telesa"Da je G-točka je lahko nič drugega kot konice klitorisa. Recimo: vaginalni orgazem bi ga klitorisa stimulacijo prav tako povzroča in so zato klitorisa orgazem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =