Posts

& Quot; Jos en pidä blogia, luin juuri sitä ole & quot;

Claire Beermann of cestclairette.com päälle Hating Internetissä

Glamour: Miksi päätit liittyä kampanjan Hater?  

Claire Beermann Vihaa Internet on valitettavasti laajalle levinnyt ilmiö, joka on pääosin leimattu eroamisen väitettä, Internetissä toimivat nyt aika kiitos nimettömyys ja sananvapaus. Minusta se on aika tehdä kertaa julkisesti selväksi, että kommentteja blogeja, koska se ei ole vain jättää nuhjuinen loukkauksia vain siksi nimettömän Internetiä aivan niin suuri on kuin ulosmeno turhautumista ja pahalla päällä.  

Glamour: Olitko koskaan gehatet?  

Claire Beermann Se riippuu tarkka määritelmä Hating. En ole koskaan oikeastaan ​​minun blogimerkintöjä "uhkaava"Lue massiivinen loukkaavaa huomautuksia, mutta valitettavasti vihamielistä ja erilaistumaton hölynpölyä nousee uudestaan ​​ja uudestaan. Tietenkin vain anonyymi kommentaattorit.  

Glamour: Jos näin on, miten käsitellä sitä?  

Claire Beermann Aluksi ilkeä kommentti pätee tietenkin jo. Useimmiten ajattelen itsekseni mutta sitten: joka ajattelee levitä huonolla tuulella Internetissä ja lisätä sen on surkea solvauksia, on yleensä vain ongelma itse, on kateellinen tai on ehkä vain huono päivä. Voit nähdä tämän jo mielessä, että suurin Hater pysyä nimettömänä ja olla yleisölle mielipiteensä. Yritän siis ole ottaa Hating liian henkilökohtainen.  

Glamour: Mitä neuvoja muille miten käsitellä Hatern internetissä?  

Täsmälleen näin: ota nastiness henkilökohtaisesti, huojuivat yhtään Hatern tai tuntea epävarmuutta. Sillä juuri tavoite näistä ihmisistä, jotka kai yksinkertaisesti vain kateellinen useimmissa tapauksissa eivät itsensä kanssa ole rauhoittuneet ja / tai huonosti koulutettuja. Sen sijaan tulisi arvostaa positiivista ja rakentavaa kriittistä reaktiot ja kaikki muu ei pidä ottaa liian vakavasti.  

Glamour: Mikä oli hauskin tahtomattaan Hater kommentti olet koskaan lukenut?  

Claire Beermann , Minun silmissäni täysin epälooginen (koska se oli jo toinen tämän henkilön, mutta väittää omistavansa parempaakin tekemistä kuin käydä blogissani), mutta ei oikeastaan ​​ilkeä: "Ihmiset, kuten minä, jättää kommentteja, koska Anonymous, eivät ole pelkuri, mutta on parempaakin tekemistä kuin ilmoittautua lukemattomia blogit elämässä - varsinkin jos aiot ei käydä blogissa. Kuten jo sanottu, että kukaan ei ole lukea, mitä kirjoitat. Oli tarkastella blogisi ja eivät löydä sisältöä minulle asiaa. Peruutettu merkityksetön aiheita ja omahyväinen ihmiset eivät valehtele. Kuitenkin kaikki parhaat jatkaa."  

Glamour: Mikä kommentti on pysynyt tähän päivään sinua eniten muista - koska se oli erityisen huono tai vyön alle?  

Claire Beermann On todella ilkeä kommentti En onneksi muistaa, ja kaikki muut erilaistumattoman hölynpölyä yritän nopeasti unohtaa. mutta minulla on myös onni on todella mukava lukijakunta ja siksi usein odotan erittäin rakentavia puheenvuoroja.  

Glamour: Mikä tekee verkossa inhotkaa Haten tosielämässä?  

Claire Beermann Tosielämässä, on se silti uskalla harvat ihmiset yksinkertaisesti mene pois tiellä ulkomaisen henkilön ja loukkaus autio ja perusteettomia ja loukkaavia (lukuun ottamatta yleisesti aggressiivinen tai rikollista henkilöä). mutta se mitä tapahtuu, kun Hating internetissä: joku loukkaa toista ilman perusteita. Päälle, että jokainen täällä voi nopeasti tulla Hater koska nimettömyys niin houkutteleva sinulle. Henkilöiden, jotka ovat rauhanomaisesti tosielämässä, suorana internetissä paljon hillitön niiden aggressiivisuus.  

Glamour: vihaa Internetissä enemmän äärimmäisiä kuin "Real Life"?  

Claire Beermann Ehdottomasti. Kuten sanoin, en usko, että online-Hater tosielämässä samalla säälimättömyyttä ja aggressio muita ihmisiä, heidän mielestään menisi / ilme / jotain ei sovi heille. Henkilökohtaisissa tekemisissä rauhallinen ihmiset ovat yleensä paljon estivät kyllä ​​loukata jotakuta ilman syytä ja valmistamaan.  

Glamour: Oletko jo gehatet ennen? Jos näin on, kun se oli kestämään ja miksi?  

Claire Beermann Koskaan, jotka kuvitellakaan sitä. Jos en pidä blogia, niin en ole lukenut sitä, ja hyvin harvinaisissa tapauksissa, joissa olen kerran jätti kritiikkiä, olen aina yrittänyt kirjoittaa niin rakentavasti ja diplomaattisesti kuin mahdollista - koska en omista kokemus osaa kipeitä yhteinen muotoilu voi olla.  

Glamour: Miksi Haten Internetin viime vuosina, joten "suosittu" tulla?  

Claire Beermann En välttämättä sano sitä tänään "muodikas" on haten Internetissä - mutta massa blogit, sosiaaliset verkostot ja muut itseilmaisun alustoilla on kasvanut valtavasti, mikä tietysti antaa Hatern paljon rikollisuutta kohtauksia.  

Glamour: Mitä luulet tuo ihmiset voidaan haten tai mikä on syy heidän vihansa?  

Claire Beermann Kuten sanoin, mielestäni henkilö toiset rauhallisia ihmisiä on kokonaisuudessaan perusteettomina ja erilaistumaton loukkaantunut ja valmistaudu yritti todennäköisesti ongelmia itse, on mustasukkainen, on alemmuuskompleksi, ikävystyminen tai vain huono päivä. Se osoittaa myös tosielämässä: tyytymättömiä ihmiset ovat paljon aggressiivisemmin kuin ne, jotka ovat rauhassa itsensä kanssa.  

Glamour: Voi Hating joskus myös tuoda jotain positiivista?  

Claire Beermann Nro Vastikkeeton solvauksia saan periaatteessa nuhjuinen ja tarpeeton.    

Glamour: Onko mielestänne: Missä kulkee välillä sananvapauden ja Hating?  

Claire Beermann Hyvin selvä: kuka tahansa, mihin kommentoi myöntää blogissaan / Facebook-profiili /, joka on myös odottaa, ettei jokainen reaktio on positiivinen. Sananvapaus on silmissäni kunhan kommentit kriittinen, mutta se ei ole vihamielistä tai eriytymättömiä. Hating alkaa joilla kriittinen ilmaisun pahoinpitelyihin, parjaus, syrjintää tai uhkaa pahenee.  

Glamour: Luuletko bloggaajat täytyy gehatet odottaa työnsä takia sen kanssa? Se saattaa jopa hyväksyä?  

Claire Beermann Kuten sanoin: Kuka esittelee itsensä itse Internet plus mahdollistaa myös kommentteja, jotka eivät saa toivoa, että koska vain positiivisia reaktioita tulla. Nimettömyys internetin vaikuttaa monet käyttäjät näyttävät olevan hyvin viettelevää. Ja joskus vain hyvin nuori ja kokematon bloggaajat julkaista kuvia tai tekstejä, jotka ovat näkyneet ehkä vapaasti / sopimatonta tai jokseenkin valitettavaa sanavalinta tai virheellisiä. Joten valitettavasti aiheuttanut ikäviä kommentaattorit nopeasti Hating oikeuttaa mutta millään tavalla.  

Glamour: Joukko halusi siellä aina kerro Hatern?      

Claire Beermann Todella surullista, että sinulla ei ole mitään parempaa tekemistä.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3