Posts

Useimmat tyylejä Meghan Markle – plus prinsessoja check

"puvut"-Star Meghan Markle näyttää olevan hyvää vauhtia kohti tulossa ensi Britannian prinsessa. Huhut häät kanssa Prinz Harry missään tapauksessa olla kovempi. Riittävä syy ottaa kaunis näyttelijä vieläkin tarkemmin: 20 parasta näyttää Meghan Markle plus perimmäinen prinsessoja tarkistaa

Meghan Markle on uusi it-tyttö kauden, kun kaikki hän on kiinnittänyt halutuimmista poikamies maailmassa: Prinssi Harry! Jälkeen bikinit ja alusvaatteet mallit kaunis amerikkalainen nainen on joskus valinta, joka voisi miellyttää Englanti kuninkaallinen perhe - suhde oli kuitenkin jo virallisesti vahvistettu Buckinghamin palatsi! Tarkastelimme "puvut"- Näyttelijä kertaa tarkemmin katsottuna ja tarkistetaan tyypilliset prinsessa ominaisuuksia.

1. Se on tekemisiä tyyli-ikoni

Meidän galleria löydät parhaat näyttää Meghan viime vuosina. Hän ei ole vain kaunis, vaan myös osoittaa tyylitajua lähes jokaiseen tapahtumaan. Single-do: Tällä hameen pituus on todennäköisesti kuninkaallisen etiketin kuninkaallisen perheen ajoittain liian lyhyt. Mutta kuka tietää, ehkä yksi annos tuo "seksikäs" että Buckinghamin palatsi!

2. Hän on feministi

On enää viisi vuotta Meghan kirjoitti kirjeen kantelun televisio mainos silloiselle ensimmäinen nainen Hillary Clinton. Mainonta ehdotti, että naiset kuuluvat keittiössä ja löysi kleine Meghan ei ole hyvä. Kun hänen valitus, televisiomainonnan on muuttanut ja veti emanzipierteres kuva moderni nainen. Go Meghan!

3. Hän on roolimalli

Hänen isänsä on Alankomaiden ja Irlannin juuret (kadehdimme heille näitä makeita pisamia!) Ja hänen äitinsä on Afrikkalainen amerikkalainen. Meghan on siis esikuva monet nuoret naiset ovat kirjava.
"Olen oppinut, että se on hieno asia tunnistaa mistä olet kotoisin! Olen ylpeä siitä, että niin paljon juuria."

4. On tavallista valokeilassa

hän kohtasi myrskyisä maailman punaisella matolla varhaisessa iässä, koska hänen isänsä on ohjaaja ja Emmy-voittaja Thomas W. Markle. Koska roolistaan ​​Rachel Zane on osuma show "puvut" se kuuluu A-List Hollywood, julkisia esiintymisiä hän oli niin voittaa taitavasti.

5. Hän opiskeli politiikkaa

Päätyttyä college Meghan opiskeli kansainvälisiä suhteita Northwestern University ja työskenteli muiden muassa Yhdysvaltain suurlähetystö Buenos Airesissa. vierailla poliittinen rakenne, diplomatiaa ja valtionpäämiehet? Meghan ei ole ongelma.

6. Se on sitoutunut hyvään

Megan Markle on sitoutunut hyväntekeväisyyteen ja on suurlähettiläs hyväntekeväisyyteen World Vision, koulut Ruandassa mukana raikasta juomavettä. Harry muuten on sitoutunut suojelemaan norsuja, koska ne ovat hänen suosikki eläimiä. Miksi Meghan viimeksi yllään rannekoru hopea norsun ...

johtopäätös:

Meghan Markle selvästi tavaraa prinsessalle. Ainoa asia on Queen luultavasti ei pitänyt: Meghan oli naimisissa kerran aiemmin. Vuonna 2011 hän avioitui Trevor Engelson, avioliitto päättyi elokuussa 2013. Mutta loppujen lopuksi elämme 21. vuosisadalla niin paljon prinsessoja potentiaalia teillä on vielä sulkea silmänsä, eikö?!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =