Posts

& Quot; Hieman ironiaa sattuu kun tyyli koskaan & quot !;

Muoti sisäpiiriin vastaa tärkeimmistä kysymyksistä tyyliä, tällä kertaa Jessica Joffe

Jessica Joffe

Jessica Joffe glamouria © haastattelu
Getty Images

Glamour: Elät oman 15 vuotta ulkomailla. Koska se on tällä hetkellä tilattu sinne muodikasta kuva saksalaiset?

Jessica Joffe: Nykypäivän Berlin Saksa on maailman metropoli jälleen - aivan NYC ja L. A. ihmiset ovat todella pakkomielle pääomamme. Kaikkea sitä tulee ulos tämän kaupungin pitää paikkansa siellä viileä. Mielestäni hieroo pois siitä muualla Saksassa.

Glamour: Tuntuuko, että suhde saksalaiset muuttui muotia?

Jessica Joffe: Luulen niin. Kautta muotiviikoilla Berliinissä on alettu tiedostaa, että kukaan voi muovata muotimaailmassa myös Saksasta. Ja että aina ei tarvitse katsoa Pariisiin tai New Yorkissa. Alat ottaa tätä koko alan vakavasti.

Glamour: se pitäisi myös meitä "tyyli"antavat -Rubriken päivälehdissä - kuten vuonna "New York Times"?

Jessica Joffe: Toisaalta olen sitä mieltä, hyppysellinen helpommin voisi satuttaa saksalaiset. Toisaalta, tämä etäisyys on myös hyvin viehättävä suhteessa aiheeseen muoti - että ihmiset ovat ikään kuin olet siitä. Koska mikään ei ole pahempaa kuin vain liittyä jokainen trendi.

Glamour: Mitkä Saksan tarroja voi kilpailla kansainvälisesti?

Jessica Joffe: Mielestäni paljon tärkeämpää kuin kansainvälisyys on, että suunnittelijat tietää, kuka heidän asiakkailleen. Tässä suhteessa, z. B. Lange Renan ja Schumacher huippu.

Glamour: saksa tyyli kuvakkeet?

Jessica Joffe: Tyttöjä "Schulmädchenreport", Ensimmäinen osa kohteeseen kaksitoista.

Glamour: Onko jotain, meidän pitäisi abschauen meitä ulkomailta tyylinsä?

Jessica Joffe: Toivoisin, että täällä asioita, kuten manikyyri, hieronta tai kasvohoito enää pidetä ylellisyyttä. Valitettavasti monet saksalaiset puuttuu tietoa siitä, miten hyvä se on erottua ja aikaa hemmotella itseäsi.

Glamour: mitä vaatteet tunnet on tyypillisesti saksalainen?

Jessica Joffe: Puvut - koska olen Baijerissa kasvoi. Minulla on myös Loden takki, jota yhdistävät rento, joten se ironista. Hieman ironiaa koskaan sattuu kun tyyli!

Glamour: Mikä tyyli vaikuttaa eniten?

Jessica Joffe: Kun tulin Englantiin 15 epäkeskeisyys olin hyvin vaikutti siellä. Joten mitä jättää jäljen, kun yksi on kehittää oman tyylinsä. Samaan aikaan, pukeudun enemmän klassinen, mutta vain siksi, että monia matkoja. Koska se auttaa on viisi paria hyvää farkut ja kymmenen paitapuserot, jotka menevät kaiken.

Glamour: Mitä muuta olet oppinut vielä muodista?

Jessica Joffe: Yksi pitäisi tietää oman kehon ja oppia rakastamaan ja hyväksymään heikkouksia. Sitten tuoda etuja, jotka tekevät erityisen optimaalisella tavalla. Kukaan ei ole täydellinen - paitsi ehkä Victoria Secret malleja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 71