Posts

Subtilna zapeljevanje – je to mogoče?

Ali ste samski in našli vrsto vrat na drugi strani precej dobro ali biti v pravem razmerju in spet preživeli vročo noč s svojim partnerjem želimo: Tam bo tehnike za ženske, moški lahko zapeljati v nobenem trenutku - in brez slačenje ...

subtilna Verführung_532401

Ne samo z avtomobili ali golimi dejstvi lahko zapeljati moške. Še bolj subtilne signale so učinkoviti v ljubezni ©
Getty Images

Zack! Samantha Jones v solzah "Sex and the City" njen jarek plašč na, predstavljena porter sanjsko telo v seksi perilo in vpraša: "Prideš gor?" Ste taka neposredna vrsti na TV? Toliko bolje, saj pravi moški raje, ko gre za zapeljevanje metodo, ki je bolj previden. Na koncu so lovci in nabiralci in želijo osvojiti ženske, namesto tega pa se vroči na srebrnem pladnju.

tako lahko Ženske razumeti njihove obrestne moških spolnih dati - ne da bi morali spusti svoja oblačila in pustite svoj ponos:

Tehnologija nos, ušesa

Men se odzivajo na uho zelo občutljivo na nežne dotike. Zato šepeta v svojem programu - in sporočila ne sme biti niti umazan. Če je nos za ženske se ne dotakne uho za trenutek, tako da bi povečali njegovo željo po seksu.

Posebni trenutki

Oči so ogledalo duše. Zato izgleda lahko - vžge svoj ogenj - dobro uporabljen. Test je pokazala: Ko ženske iščejo očesni stik s človekom svojega poželenja 35-krat na uro, je verjetnost, da spoznaš 60 povečanje odstotka v primerjavi z ženskami, ki so le redko si oglejte. Kdo je tukaj še vedno nasmejan, že pol zmagal.

Masaža Arts

Če bi ljudje prede - s temeljitim lasišča masažo bi to naredil. Zapeljiva poskus DVD večer s partnerjem, je vredno: Seveda, lahko masaža podaljša od glave do svojega telesa ven - če svoje delo dobro.

videnje rdeče

Nimate izseliti, vendar pritegniti - in res, to je rdeča! Študija univerze Rochester v New Yorku je pokazala, da ljudje najdejo erotično zaračuna barvo signala v dobesedno privlačna.

Spontana poljubi

To je lahko tako enostavno: Poljub vaš izbrani spontano in strastno. Ali ste že dolgo par ali vaši novi podatki ljubezen šele pred kratkim. Poljubljanje je nam še vedno najboljši in najlepši način, da skušnjavo!

Še več zapeljiva triki si lahko ogledate na naslednji strani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 20