Posts

& Quot; Robbie yllään paitojamme. Siitä vaan, & quot;

Joko Winterscheidt moderoitu, taistelemalla "Kaksintaistelu maailman" vastaan ​​mies Klaas Heufer verenkiertoa ja on lisäksi vielä oma vaatemallisto. GLAMOUR on häntä "muoti & musiikki" otettu Metzingen. Keskustelua siitä Ystävyysrannekkeet hikipajat ja Robbie Williams

Freundschaftsbändchen

Joko Winter Scheidt suosikki tarvikkeet: katsella ja Freundschaftsbändchen
©
Muoti ja musiikki

Glamour: Hei herra Winter Scheidt, olen glamouria ...  

Joko Winterscheidt: Voi, glamouria! On Klaas ja minä, joka paremmin chartet meistä verkossa aina taistelussa. Hän on aina vihainen vihainen, kun hän on palannut!  

Glamour: taisteluun se kaikki "Kaksintaistelu maailman", Mikä meitä odottaa uudessa jaksot syyskuuta 2013 jälkeen?

Joko Winterscheidt: Viime vuonna kävin läpi helvetin ja ajattelin, se ei voi olla huonompi. Mutta Klaas ja asetan tänä vuonna jälleen - jopa niin ihmiset eivät pettynyt. Viimeisen neljän viikon ollut huonoin, vaikein viikon elämästäni, mitä työtä heikompia ja tätä "Teen"Mitä asenne, kehon mutta eivät vain halua. Olen hyvin tapana mennä raja - jos en hallita sitä tai ei, yleisö näkee.

Glamour: Mitä haasteita sinä kieltäytyä?

Joko Winterscheidt: Kaikki sivulliset kuuluisi ja tietysti kaikki, mikä liittyy pahoinpitelyä ja oikealle. Asiat, jotka hylkää järkeä. Muuten kaikki on kunnossa, mikä vain on vaikutusta minuun eikä muita.

Glamour: Joko ja Klaas - kuka on kenen lisälaite?

Joko Winterscheidt: Tämä kysymys ei ole koskaan ollut meille. Olemme ystäviä, ei väliä mitä, uskallan sanoa jo nyt. Se on erityinen muoto ystävyyttä. Olemme tuskin nähneet toisiaan viimeiset kahdeksan viikon ajan ja tänä aamuna Klaas on puhunut minulle minun puhelinvastaaja: "Mr. Winter Scheidt, minulla ei ole mitään, mutta olemme niin kauan ole puhunut, halusin kuulla äänesi, voit soittaa minulle soita kertaa", Noina hetkinä, huomaat, että on olemassa kemikaali on oltava läsnä, emme voi kertoa meille molemmille. Se on terveellisin muoto viha-rakkaussuhde, että meillä molemmilla on paljon kiittää, ja me molemmat tiedämme, mitä olemme yhdessä. Lopussa päivän kukaan tuntee minut paremmin kuin Klaas ja uskon häntä, se menee samalla tavalla ja joka tekee siitä erittäin helppo käsitellä kaikkia tämän vihan.

Glamour: Niin ikään kuin parisuhteessa?

Joko Winterscheidt: Se on melko vähän kuin suhde. Olen esimerkiksi hyvin varautunut, voin hyvin pitkä hiljaa, mutta lopulta murtuu minun kaulus ja sitten helvetti pääsee valloilleen.

Glamour: Klaas tekee niin nyt musiikkia ...  

Joko Winterscheidt: Olen suuri fani Klaas yhtyeineen "gloria", Kun albumin kehitysvaiheessa oli, sain kuunnella muutaman kerran. Minusta se on todella hyvä! todella hatut pois! Ihailen Klaas mitä hän huolettomasti vielä kaikki menee radalla. En edes tietä, en tiedä, mihin. Olisin mieluummin kotona ja nauttia vapaa-aikani. Klaas on 2012 muuten myös ampui toisen elokuvan, "Pikkukaupunki kooltaan"Tulossa syyskuussa elokuvateattereissa. Mitä hän tekee ohimennen, on virallista. Hän on vain jopa viisi vuotta nuorempi, voi myös juoda ja juoda uudelleen seuraavana päivänä, en voi.  

Glamour: Onko jotain muuta, että aina on - sen lisäksi, Klaas?  

Joko Winterscheidt: Kelloni, joka oli lahja. Lisäksi, vaikka se kuulostaa typerältä, minulla on Ystävyysrannekkeet eri ystäviä. Koska näemme niin harvoin, tuomme aina keskenään jotain. Tästä rannekoru täällä (Katso kuva, n. D. punainen.) Esimerkiksi ostin kaksi - yksi pukeudun, toinen saa ystävä, joka on nyt vielä lomalla.  

Glamour: Kuinka tärkeää on muoti kameran edessä?  

Joko Winterscheidt: Muoti on yksinkertaisesti välttämätöntä. Jos sinun ei tarvitse huolehtia siitä miltä näytät, tämä on niin, jos et tarvitse huolehtia siitä, miten toimia. Televisiossa, mutta se on juuri näin. Mitä minun asenne, voisin myös maltillisia sweatpants, mutta jotka saattavat lähettää väärän signaalin ulkopuolelle. Suutari ei ole kaikki kaikessa, mutta se tekee osa työn. Olemme myös niin muutamia tyttöjä, jotka valitsevat vaatteet show. Älä pidä siitä, kun sanon, että olen mieluummin aiheuttamaan omat jutut, koska ne antavat melko vähän ongelmia sen kanssa. kiitos siihen pisteeseen, jossa Charlotte ja Christina. Olet niin siistiä.  

Glamour: Miten pukeudut yksityisesti?  

Joko Winterscheidt: Tänään olen yllään puku housut ja paita, mutta se voisi yhtä hyvin laittaa vain shortsit ja t-paita. Aivan kuten minulle musiikkia kaiken A: sta Z täällä, joka on myös muodin. Jos olet jatkuvasti tien ihmisten kanssa, jotka pukeutuvat tyylikkäästi, jossain vaiheessa automaattisesti mekkoja ja tyylikäs. Jos matkustat paljon ihmisiä, jotka pukeutuvat schlonzig, pukeutua jossain vaiheessa schlonzig. Asun Berliinissä, mutta olen melko tyytyväinen, että en ollut niin rumrenne kuten kaikki hip Berliinissä.  

Glamour: Sinä perusti yhdessä saksalaisen Vaatteiden omat merkinnät. Miksi?  

Joko Winterscheidt: Toisaalta haluamme lisätä tietoisuutta epäinhimillisiä työoloja kun löydämme ne ympäri maailmaa. Voit antaa teille Bangladeshissa T-paidat 90 senttiä tuottaa pala, valmiiksi merkitty ja pakattu. Ajattelimme, että oli järjetön ja ihmettelivät, miksi voimme tuottaa niin alhainen. Näissä hikipajat työaikoja, työoloja ja puhua vastaan ​​etiikka. Järjetön. Emme halua. Toiseksi, ajattelimme: Ed Hardy tekee T-paidat ruma tulostaa, joten voimme. On oltava mahdollista tuottaa Saksassa, olosuhteissa, jotka voin kanssa omatuntoni. Onnistuimme, saksa Vaatteiden on nyt neljä vuotta - En koskaan ajatellut. Samaan aikaan yhtiö myös harjoittaa melkein itse!  

Glamour: Miten tämä Robbie Williams päällään paita tuotemerkin hänen kiertueella?  

Joko Winterscheidt: Olen antanut hänelle pussillisen meidän asioita, kun hän hänen etiketti ("Farrell"N. D. Punainen.) esitteli Berliinissä ja sanoi hänelle: "Se ei ole ainoa, joka tekee muodin, se olen minä, too!" Hänen avustajansa on myöhemmin soitti viikolla sanomalla, että Robbie rakastaa tavaraa ja hän haluaisi käyttää hänen kiertueella, jos olisimme kiinnostuneita. Luulin ainoa tapa "Mitä? !!! Koska me yritetään huijata vaan." Mutta ei, hän pitää sitä nyt.  

Glamour: Ja se on helppo tapa?  

Joko Winterscheidt: Kyllä, joka tekee helposti! Viileä, eikö!?

JOKO ja Klaas Battle: Kuka on hauskempaa? Meidän Top 50 Miesten GLAMOUR Voit äänestää - ja
Joko Winterscheidt tai
Klaas Heufer liikkeeseen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 85