Posts

Z veseljem za kos

Študija je pokazala, ko smo najsrečnejši

Z veseljem

©
Stocksy

kmalu praznovali svoj 23. rojstni dan, ali celo 23? Čestitamo! Ker je ta starost je eden najsrečnejših letih življenja. Vsaj, pravi
Raziskava na Centru za gospodarske uspešnosti na London School of Economics. Za to je več kot 23.000 prostovoljcev, starih od 17-85 so bili opravljeni pogovori. Rezultat: smo najsrečnejši s 23. Nato lahko sledi majhno izgublja streak - ker naslednji sreča-peak sledi šele po upokojitvi s 69.

Vprašani treba najprej oceniti, kako srečni bi bili v petih letih. Po preteku petih let so bili spet spraševali, kako srečni so tok. Mlajši anketiranci največkrat precenijo svoje sreče, medtem ko starejši je precej podcenjena. Prišlo je do-U obliki krivulje z vrhovi pri starosti 23 in do 69.  

Kdo ne želi čakati na naslednji rojstni dan, samo verjemi mi: lahko vpliva na vašo srečo! Tu so top 20 nasvetov za več zadovoljstva:

TIP 1:

Kdo upravlja pogosto radost v malih stvareh, je srečnejši kot nekdo, ki ima izkušnje iz časa intenzivnih trenutkov sreče. Frekvenca je ključnega pomena, ni intenzivnost! In kje se skrivajo trenutke sreče? Povsod! Vzemite vse svoje čute in zaveda svoje okolice res - samoumevno je zato lahko pravi vir sreče.

TIP 2:

Vprašajte se redno: "Kaj je sedaj v tem trenutku, kar sem lahko srečen?"

TIP 3:

Ostani s svojimi mislimi v tukaj in zdaj. Večina naše glave je nekje v prihodnosti ali preteklosti. Mi Živeti težave in težke situacije znova iti v mislih. Pogrešamo stvari, ki bi lahko bi nam z veseljem v tem trenutku.

TIP 4:

Kdo je lahko vesel in navdušen nad stvarmi izžareva tudi navdušenje in veselje. "Tam je premalo sanjal v naši družbi"Kritizirali Dr. Werner Krag, psiholog in avtor knjige "Zakaj nisem srečen?", Tam so cilji, želje, sanje in osebne naloge, ki motivirajo nas, navdihujejo in izpolnjujejo. Tisti, ki nimajo cilje in želje, hodi na znano pot dolgočasja in povprečnosti - in to izžareva tudi.

TIP 5:

Redno Naj za večer off televizorju. Ali pa za pol ure enkrat nič in uživajte v tišini.

TIP 6:

Pomislite, preden gredo spat ob treh stvari, ki ste jih bili veseli, da ta dan. Ali vodijo bordel dnevnik, v katerem ste le imajo (na primer, v ključne besede v koledarju), pozitivne in lepe stvari.

TIP 7:

da ne bo jezen, vendar ste moti. In nimate stres, ki pa predstavlja stres. Dve dejstvi, zaradi katerih je že jasno, od jezika, saj smo samo lastne sreče. Moramo spremeniti naš odnos do stvari samo. Obstaja vse pozitivno in negativno stališče. Če imate občutek, moti, da ne morete spremeniti, iskati pozitivne vidike, in poskušali narediti najboljše iz situacije.

TIP 8:

Njihova sreča ni odvisna od zunanjih dejavnikov. Zunanji dejavniki zagotovo igral vlogo v upanju, za srečo, vendar bi precenjena daleč, pravi psiholog Krag. Saj veš: Če bo svojo srečo ob določenih pogojih, boste hitro ugotovili, da si lahko zamislite novega stanja, takoj ko se prvič srečala. Tako, da nikoli ne bo srečna.

TIP 9:

Ponavadi je z vztrajanjem na nedosegljivih idealov in ciljev, ki nas nezadovoljen in nesrečen. Dostopnost ciljev bi moral biti niti preveč težko, niti preveč enostavno. Premislite, ali so vaši cilji in pričakovanja realna in dosegljiva. V vodniku "Ostanite z nami, če tisto, kar je pomembno" Več o umetnosti premagati dvome in dosledno doseganje ciljev.

TIP 10:

Vaš poudarek določa svoje življenje in "Ponavadi imajo popoln nadzor o tem, kaj si pripravi svoj fokus," opozarja, Dr. Krag. To je vaša odločitev, kdo in kaj si dal svojo pozornost in kaj obravnavo. Sili nihče biti jezen, da roll težav ali skrbi.

TIP 11:

Trikotnik odločitev "Ljubezen je - spremeniti - pusti" vam lahko pomaga, da bi bila srečna. Naredite najboljše iz situacije, ki jo sprejema ("love it"). Če ne, ga spremeniti ("spremenite"). Če to ni mogoče, samo priložnost, da se odcepijo od ostaja situacija ("pusti"). Če to ni mogoče, da ste nazaj na izhodiščno točko: ljubezen - da večina tega.

TIP 12:

Zastojev, majhne padcih in težke faze Solten Ne pretiravaj, ampak kot priložnost in izziv. "Zato je potreben čas in spet v dolino, da bi dosegli vrh", Psiholog in sreča raziskovalec Heide-Marie Smolka ( "Moja sreča Training Book").

TIP 13:

Ponuja o tem, kaj imate, namesto da bi dobili jezen, kaj ne.

TIP 14:

Ohranite svoje sposobnosti in talente, namesto da ves čas obupa zaradi svojih pomanjkljivosti. Motiti se je človeško. Sprejmi ljubeče z nasmehom.

TIP 15:

Vedno gredo od pozitivna, boste videli nov navdih in probleme, kot izziv.

TIP 16:

Misli določi naša čustva. "Spremenite svoje ocene in spremenite svoje občutke", Krag priporoča. Moral bi biti pragmatičen in racionalen in želje in preference oblikujejo potekala v zahtevkih.

TIP 17:

Bodite pozorni na svoj jezik. beseda "morajo" vam daje subjektivno občutek svobode. Zamenjajte jo z "Hočem, sem lahko, bom, hočem" in boste opazili, kako se pomen in vaš odnos s tem, kar je bilo povedano spreminja. Moral bi poudariti tudi naslednje besede iz svojega besednjaka: Pravzaprav, morda, na nek način, na koncu, načeloma. Ta izčrpavajoče obarvane kletvice to, kar ste rekli in želite, majhen - so vzeli svoje besede, varnost in suverenost. Daj na tesno in občutek, kako ta pogum in samozavest občutek. "Pravzaprav, bi morali narediti, da bi naslednji teden" Sliši se zelo razlikujejo "Jaz bom to do naslednjega tedna", Kajne? Vezni kot vljuden obrazec je treba uporabiti le, da je nizka (na primer, "Bi lahko prosim povej mi ..."). Izbriši besedo "poskusite" iz svojega besednjaka in "storiti" Them. In ti bi morali biti vedno pozitivna, kot je mogoče oblikovati (brez "ne" in predpona "un", Na primer: ni slabo = dobro. Ne nezrelih = zrel).

TIP 18:

Lahko gojiti nove navade jezika. Namesto nazaj in destruktivno, da se pozanima in analizirati, bi morali razmisliti, kaj ste se naučili iz situacije in kaj lahko narediš bolje naslednjič, ko (tako lahko tudi znebiti občutka krivde). Formulacije à la "samo jaz" in "Morda bi morali" so zapravljanje časa.

TIP 19:

Nasmeh. Precej namerno, tudi če je to le ni razloga za to. Občutite prijetne občutke? Možgani ne opazi, ali je pristen nasmeh. Pomembno je le, da pogodbe mišičnih oči melodije.

TIP 20:

Skozi meditacijo, lahko pozitivna čustvena stanja vaditi. Razvijajo večjo pozornost na občutke in stališča in se naučite obvladovati bolje težke in neprijetne situacije. 

KNJIGE DO SREČE:

"Moja sreča Training Book" (Heide-Marie Smolka, Knaur do 15 EUR)Sreča je učljive - in to je tisto, kar si naredil s to knjigo. Psiholog in sreča raziskovalec Heide-Marie Smolka izostri ji ljubeče prikazano knjigo, ne samo našo pozornost na stvari, ki bi nam z veseljem v vsakdanjem življenju, ampak tudi nas motivira pri branju svoje roke-na navodila za izvajanje, kar so prebrali enako - in nas nagradili za to. Z majhnimi vajami in seznamov, ki zapolni to lahko tako srečen cilj smo se hitro približuje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 58