Posts

Vinkkejä: Miten Dirty Talk on Saksan

Kuten useimmissa asioissa asioista pätee, kun likainen puhua, kun kaksi liittyä, se on hauskempaa. Ja: Juuri mitä kuulostaa kiellettyä tekee kuuma. Voittaa niin häpeäsi ja kerätä itsellesi sanastoa mielikuvituksellisia ja runsaita sanoja käyttää tätä Sexbooster - tyylillä!

Pari Dirty Talk

Joten Dirty Talk on aloittelijoille
©
Getty Images

vaihtaa imetyksen villi

Ainoa äänet voitaisiin kuulla kauas ulos makuuhuoneen, ovat pehmeitä Moan ja kahinaa levyt? Sitten on parantamisen varaa päästä pois yksi paras ja helpoin makuuhuoneet sanoen yksi: "Kyllä!" Hengittää tai huohottaa sen hänen korvaansa testata miten hän reagoi siihen. hän haluaa? Sitten voit pelata tempo, volyymi ja ilmaus "Jaaaaa ..." että "Kyllä! Kyllä! Kyllä!" ja lopussa vielä "Ooooh kyllä!",

Eroottinen puhetta, mutta pysyi hänen mukanaan

Sinun täytyy harjoitella mitään pornoa vuoropuhelut puhua sujuvasti sukupuoleen. Mutta irtoaminen voi auttaa halu maailmassa hieman luetaan (esim Paula Lambert .: "
Älä hermostu, en vain halua seksiä", Heyne, 8,95 euroa). Kuvaile päästä alkuun, mitä tunnet: "Joka tuntuu hyvältä!" tai "Olen niin kuuma sinulle", Kehu kuten innostunut: "Olet uskomaton!" Seuraavassa vaiheessa se voi olla hieman karkea kertaa.

hänet Mitsprechen entice

Voi olla, että mielitietty ei ala välittömästi, kun käynnistät sänkyyn puhumisen. mutta se ei tarkoita, että hän ei halua. Ehkä hän vain tiennyt mitä sanoa. samassa paikassa hänen kanssaan "Vittu, sika" yllättää, viekoitella kysymyksiä, esimerkiksi: "Onko se hyvä asia?". "Tuntuuko siltä, ​​että olen märkä?" tai: "Tekee niin?"

pimppi & Nimeä Co viehättävä

Style kysymykset pitäisi ehdottomasti jättää sängyssä. Joten Nimeä Bermudan kolmio Mimi, Mumu, kusipää tai rouva Maier - aivan kuin haluat. Tärkeintä, oletko helposti huulilta. haluat "emätin" sanoa tai anatomisesti oikein "häpy"? Mielelläni. Entä Oyster, Erdbeermund, pyhäkkö Jadegrotte, rakkaus puutarha, lootuskukka, prinsessa, Venus, Yoni? Ja hänen ylpeytensä? Kysy häneltä - bet hän tietää 20 nimeä?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =