Posts

Urut ilo

Ilman seksiä olisi vain puoli yhtä hauskaa: jännittävää tietoa klitoris

klitoris

GLAMOUR paljastaa mielenkiintoisia faktoja klitoris ©
Getty Images

Että klitoris kun on ratkaisevaa ole tärkeintä naisen nautintoa paikalla, jossa sinun täytyy kiinnittää huomiota sängyssä pitkään, on levinnyt, Onneksi useimmat miehet. Ja koska miehet haluavat 
Seksuaalinen kumppani pitää hyvää huolta heidän penis, heillä on "bravo"Toi paljon vinkkejä biologian luokassa, ja yhden tai toisen elokuvan tai videon internetistä, jotta miehet löytävät lähes kaikki klitoris erehtymättömästi vuonna 2013 ja edistää oikein. Mutta mitä me tiedämme naiset todella noin naispuolinen ilo elin, paitsi että se voi tarjota seksiä fantastinen orgasmia? GLAMOUR kertoo neljästä jännittäviä faktoja klitoris

Mikä todella tarkoittaa "klitoris"?

termi "klitoris" peräisin antiikin Kreikan sana "kleitoris" ja välineet "pienellä kukkulalla", Usein naisten elin ilo kutsutaan myös "klitoris" viittasi. mutta se ei ole niin pieni kuin nimensä mutta vielä enemmän kuin monet penis!

Tiedät kehosi todella todella hyvin: Mikä on klitoris rakenne?

Selvästi näkyvissä osa klitoriksen, joka on yläpuolella välillä häpyhuulet on, "terska", Mutta tämä on vasta alkua ilo-urut. Suurin osa klitoris sijaitsee kehossa naisen. Ulomman kärjen sisään schlauchfömiges syvä tulee kehossa, joka päättyy jopa kymmenen senttimetriä pitkiä prosesseja. Nämä ympäröivät emättimen seinämän ja virtsaputken. Koko klitoriksen kudoksessa yli 8000 hermosyitä, jotka tekevät klitoriksen ainoa elin, jota käytetään yksinomaan ilo.

Orgasmi klitoris toimii yleensä parhaiten, mutta voi saada erektio ne?

Ei vain penis voi lisätä sen mitat viritettynä huomattava. Tilavuus klitoris kasvaa tässä tapauksessa. Naisen nautintoa elin on jopa enemmän syvä kuin miehen sukupuolielimen. Kuten aamulla miesten erektio, klitoris ja naiset voivat turvota unen aikana.

On, että G-piste tai jopa klitoris?

Vähintään yhtä legendaarinen kuin klitoriksen on G-piste. Tähän mennessä seksologien kiistellä olemassaolosta ilo paikkoja. Hänen mukaansa (He) löytäjä ja kaimalleni Ernst Gräfenberg hän on noin kolme viisi senttimetriä takana emättimen etuseinässä emättimen ja vapauttaa väitetään orgasmeja riippumatta klitoriksen stimulaation. Mutta viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että mahdollisesti klitoris ALL naisten orgasmeja voi olla vastuussa. Urologi Dr. Helen O'Connell todettiin, että emättimen ja klitoriksen kudosta kehossa naisen tavata tarkalleen missä väitetään G-piste sijaitsee. Australian Lääkäri jopa sanoo: "Emättimen seinän on klitoriksen." Kirjailija ja toimittaja Science "New York Times"Natalie Angier, arvelee kirjassaan "Nainen. Intiimi maantiede naisen ruumiin"Että G-piste voi olla mitään muuta kuin kärki klitoris. Sanoa: emättimen orgasmin olisi myös aiheuttama klitoriksen stimulaatio ja ovat siksi klitoriksen orgasmin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 59