Posts

ulkona hauskaa

Kun päivät lämpenevät, se houkuttelee monia ihmisiä helmassa - eikä vain koska he haluavat nauttia kesästä. Ulkona sukupuoli kausi on auki! Olitpa takki spontaani halu piknikillä puistossa, uidessa rannalla tai kävellä metsässä tai valheita vetovoimaa jäädä kiinni, kun sinulla on hauskaa puiston penkillä tai autossa: Noudata meidän neuvoja ulkona sukupuoli niin säästyy rangaistusta, kipua ja ompeleet ja hauskaa helmassa tulee ensin

ranta

Sex On The Beach on jännittävä asia: meidän ulkona sukupuoli vinkkejä myös © rentouttava
Getty Images

Käskyt ja kiellot ulkona sukupuoli kesällä

Sex On The Beach:

Lämmin kesäilta, hoppu aallot ja Tuo rakkaasi vetäytynyt yksinäinen laguuni. Ei ihme, että tässä romanttisessa ilmapiirissä, halu on herännyt rakastaa ja haluat saada anteeksi parina mahdollisimman pian yksi huomaamatta paikkoja!

Mutta: Sex rannalla, valitettavasti, että joudut tahaton hiekkainen pensaikkoa ja saada hienoja rakeita, kaikkiin kehon aukoissa tekee. Lisäksi kuten niin jotkut eläimet kuten hiekkaa kirppuja temmellys siellä.

Vihje: Parasta käpertyä sohvalla yhdessä pehmeän alustan lähetyssaarnaaja asennossa kodikas. Jos mikään on saatavilla, sinun pitäisi ainakin liinan alla välttää hieroa kipeä ja on liikaa ja liian kauan kosketuksissa hiekkaan.

Sex vedessä:

Tunne lepää alasti vedessä runkoon kumppani, pistely on puhdas. Jos sukeltaa meren vedet, uima järven tai uima-altaassa, seuraava sex position on: He seisovat vastakkain, mies kääntyy pystyyn veteen takaisin ja kiehkura jalkansa vyötäisillään ja pitää kiinni hänen harteillaan. Joten voit suudella ihana ja nauttia rauhassa, koska kukaan ei voi tunnistaa rannasta, mitä todella ajaa siellä.

Huomio rakastan naisia: Unohda myös ulkotiloihin estä! Kondomit eivät sovellu aistillinen sukellusta ja myytti, että suolavettä tekee siittiöiden vaarallista, te ette usko toivottavasti.

Hauskaa ulkona: Seuraavalla artikkelin löydät lisää vinkkejä seksiä luonnon helmassa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =