Posts

Bi-Oil v testu

Ali obstaja čudežno zdravilo za strijah? Testirali smo Bi-olje in govoril z dermatologom o alternativnih možnosti zdravljenja

bi-olje

©
Instagram / nikolsvantnerova_official

Nega kože olje Bi-Nafta je vroče diskutiert.Es na videz nosečnosti in strij, brazgotin in kožnih nepravilnosti znatno ublažitev dejansko izginejo skoraj čudežno. Tudi razlike v barvi kože ton je nadomestilo izdelka. Za nas je dober razlog, da preizkusite njegovo učinkovitost in pojasniti s strokovnjakom, kakšne metode zdravljenja so zelo učinkoviti pri strij.

Če je koža sestavljena

Niha telesna teža, kot so med nosečnostjo ali prehrane, zlasti vezivno tkivo na trebuhu je obremenjeni. Ni redko, najmanjše razpoke na koži, strije in brazgotine so posledica obloge polt in pusti manj napeto. Trajno. Ker enkrat raztrgana kožo, ne zdi, da res pomaga. Ker so ženske naravno šibkejše vezivno tkivo kot moški, je pomembno, da se v celoti seznani.

Pri pregledu: Bi-Oil

Izumitelji Bi-Oil priznali problem žensk in razvili nov izdelek za zdravljenje, nego in regeneracijo razpokane kože: Bogata kože olje, ki prodre globoko, podkožja hvala dragocena olja in sestavine, kot so vitamin A, izvleček ognjiča, preventivna voljno in prožno sprejemanje sivka, rožmarin in kamilice in bistveno omiliti obstoječe razpoke, strije in brazgotine, gladka vezivno tkivo in je namenjen za racionalizacijo. 

GLAMOUR bralec Test Christiane Bi-olje za nas nekaj tednov in ovrednotiti.

Vaš prvi vtis: Olje ima prijeten vonj in subtilno iz vrtnic esenc in ima svilnat teksturo, ki lahko dobro vmasirajte v kožo. To je predvsem zaradi posebne "PurCellin Oil"Kompleks, ki lahko Bi-Oil enostavno in malo nachfettend in združuje lastnosti za nego kože z bogatim oljem s prednostmi lahek losjon.

Uporaba: V praksi, da je olje res dobro absorbira skozi kožo, vendar pa še vedno pušča svetlo masten film na pojavi na površini kože. Obsežno masaža kože z Bi-olje mora biti razlog več, zvečer kot zjutraj hitenja. Ali naš bralec bi priporočal to olje? Za vsakodnevno nego kože v vsakem primeru, saj "Koža se počuti dobro in olje diši res lepo", 

 Učinek: V smislu svojih strije na trebuhu Christiane kaže učinek olja razočarani. Ker je koža res skupno voljna, vendar je koža sama imela (kljub več kot štiri tedne, je bila dosledno uporabo olja), je skoraj ni spremenil: so strije so še vedno jasno vidni, posamezne kožne razpoke pojavil v resnosti nespremenjena. Največ razlik, ki jih nosečnosti v ton kože (predvsem v in okoli razpoke) povzročajo pojavil nekoliko omililo v svoji intenzivnosti. Rezultat, ki malo presenečen, ker je uspeh površno uporabljenih izdelkov za nego kože so - odvisno od primera - seveda omejeno, potrebna dosledna in več kot nekaj tednov (ali mesecev), nadaljevalo obravnavo in ga je treba vedno dopolnjevati dermatoloških aplikacijah. 

Povpraševanje: The svetuje dermatolog

Torej, kaj res pomaga pri brazgotin, strij in nosečnosti ali izgube elastičnosti kože? imamo
Dr. Elisabeth Schuhmachers, dermatolog iz Münchna, vprašal svoje strokovne nasvete za pravilno nego kože:

GLAMOUR: Dr. Čevljar lahko ali kreme izboljšanje kožne olja videz strij sploh? Kaj naj iščem?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Izdelki, kot so olja in kreme lahko predvsem preventivni uporablja prožnost kože izboljša in tako preprečili razvoj strij. V ta namen naj bi (po možnosti večkrat na dan) so dobro masirati v kožo, da se okrepi vezivno tkivo. Primerna so bogata olja z visoko stopnjo vitamina E, A in C. Poleg tega je treba nosečnost vedno nosijo podporne nogavice in bi občasno limfno drenažo. Na splošno, športa in zdrave prehrane priporoča.

GLAMOUR: Kaj lahko pomaga, če je koža že razpokan, so strije so že vidni. trakovi se kdaj mogoče odstraniti?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Zdravljenje strij in brazgotin poteka v daljšem časovnem obdobju in zahteva veliko potrpežljivosti, saj je napredek ni takoj očitna. Pomembno je, da spodbuja prekrvavitev tkiva in izboljša elastičnost. To je mogoče doseči z dnevnimi masaže. No, podpora z masažno krtačo ali Derma valj za domačo uporabo (do 0,5 mm globoko), ki deluje kot mikro-needling. Poleg tega, paketi spodbuja krvni obtok in čiščenje kože z izvlečkom cimeta.

 GLAMOUR: Ali obstajajo dermatološke aplikacije, ki jih priporočajo?

Dr. Elisabeth Schuhmachers: Najboljša pomoč redno Micro-needling (do 3 mm globoko) in mezo in PRP avtologne krvi terapije. Zdravljenje strij ni enostavno in zahteva dosledno kombinacijo več zdravljenja, intenzivno nego in rednih domačih aplikacij s posebnimi izdelki za daljše časovno obdobje.

Zaključek: Preprečevanje je vse! Priporočljivo je, da kožo redno masažo z bogatimi dobrine, kot sta olje ali mastno kremo, da se s športom in da se hranijo vedno zdrava. To krepi vezivno tkivo trajnostno in niti ne more razviti strije na trebuhu. Še posebej pred in med nosečnostjo, je treba kožo masirati na trebuhu pametno in naoljena povečati prožnost in lepo, enakomerno polt. To so primerne izdelke za vsak žep:

Strije: izdelki, ki pomagajo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 61