Posts

Mitä miehet ajattelevat romanssi?

Love for Life §: Miten Real tikittää miehet ja mitä he tarvitsevat haluavat sitoutua pysyvästi nainen?

man-tatuointi-tyypin stocksy_txp3573c7cagsr000_small_704879

Oletko tavannut miehen väärään aikaan? Kerromme miten miehet ajattelevat 20, 30, 40 tai 50 seksistä ja rakkaudesta.
©
Stocksy

Olet tavannut mielenkiintoisen miehen, aiheuttaa pitkään ollut suhde yhteen tai edes ajatella häät ja perheen kanssa herrat? Mutta siitä huolimatta hauskaa, että koet yhdessä, tämä ehdokas ei yksinkertaisesti tehdä sopimuksen kanssasi tai mennä ennen piika ikää. Tämä yhteys haluttomia ongelma voi tietysti johtua siitä, että jotain on vialla välillänne, hän ei pidä naisen elämästään, tai yksinkertaisesti yksineläjä, joka ei koskaan halua mennä naimisiin. Mutta se voi myös yksinkertaisesti olla, että olet tavannut miehen väärään aikaan. Uudessa kirjassaan "Kysy mies, jos haluat miesten sitoa pysyvästi sinulle" Kirjoittaja Steve Harvey kertoo kuinka miehet ajattelevat välillä 20 ja 60 vuotta ihmissuhteista ja miten yksittäiset vuosikymmenien elämän vaikuttaa hänen suhtautumistaan ​​kumppanuutta, avioliitto ja hedelmällisessä:

Miehet 20

Varsinkin alussa 20s, useimmat miehet ovat vain odottamassa: Sinulla on vielä jumissa keskellä opintoja tai ovat alussa uransa. He luultavasti tekivät ensimmäisen laajennettu suhde takana ja nauttia vapaudesta monet naiset tietoihin. 

Entä miehet parikymppisiä?

Miehet understanders Steve Harvey yhteenveto tässä tilanteessa näin: "Hänen täytyy ensin selvittää, kuka hän on lainkaan. Puoliväliin 20s ympärillä huomaavat hänelle, että jotkut hänen kollegansa jo auton tai jopa talon ja perheen. Hänen taloudellinen Kello alkaa tikittää - niin lujaa kuin biologisen kellon nainen ja pakottaa hänet murehtia kuka hän on, mitä hän tekee ja kuinka paljon hän ansaitsee."

Sitoutumista on merkittävä askel suhdetta. Asiantuntijoiden mukaan pareja on aiemmin ratkaistu parhaassa tapauksessa kuusi suurta yhteisiä tehtäviä. Jossa ne ovat, Yhdysvaltain GLAMOUR on koonnut. Kerromme teille täällä

Mitä tämä merkitsee sinulle ja suhde?

Vaikka saavuttamista uransa tavoitteita miestä 20-30 on edelleen etusijalla, voit tunnistaa, tietenkin nyt, hän pohjimmiltaan on tekemisiä hyvä aviomies ja isä. Onko hänellä konkreettisia suunnitelmia tulevaisuutta? Tuo sitä? Kun hän seisoo yksiavioisuus? Uskallatko kysyä häneltä näitä kysymyksiä. Varsinkin jos olet jo muutamassa noin 30 ja leikkiä ajatuksella perustaa perhe pian. Mukaan Steve Harvey, on tärkeää "kertoa hänelle, mitä haluat ja että hän on hieman kiire tarpeisiin. Mies, joka todella haluat on niiden hyväksi, sen nopeuttamiseksi niin se liikkuu lockstep kanssasi."

Mr. Wrong

Miehet 30

Mitä lähempänä mies ymmärtämättä uransa tavoitteita ja palkka tulee, sitä nopeammin hän voi ystävystyä ajatus kestävä suhde. Mutta ensin hän haluaa olla varma, että voimme tarjota vaimo ja lapsia.

Mikä on tärkeää miehet heidän kolmekymppinen? 

Välillä 30 ja 40 sen jälkeen jokainen ihminen pyytää mukaan Steve Harvey jossain vaiheessa: "Kuinka vanha Tulen kun poikani on 16?" Koska herrojen luomisen vielä haluavat pelata niiden jälkeläisistä ilman fyysistä heikkoutemme ja alkaa siten, ajatella lasten ajatellut. Lisäksi miehet heidän kolmekymppinen voi myös "helpompi hyväksyä ajatusta, että aika muuttaa naisen tuttavia saattaa olla ohi," kertoo Harvey. mies "avaa sisäänpäin ajatus hyväksyä vahvempi suhde, jos se oikea nainen käynnissä yli tapaa, jolla Zusammeleben on epädramaattisiksi mahdollisimman jotka edelleen tukee häntä lisäksi tilalla häntä ja hauskaa elämää," jatkuu Men understanders Harvey.

Mitä tämä merkitsee sinulle ja suhde?

Jos sinulla on suhde mieheen 30-40, sinulla on täysi oikeus odottaa, että sen tarkoituksena on osoittaa tulevaisuutta yhdessä teidän kanssanne. Joten et tuhlaa aikaa väärään miehet, sinun pitäisi kysyä häneltä melko nopeasti hänen asenne aiheista avioliiton ja perheen. Älä pelkää ennen tätä keskustelua - mitä pikemmin tiedät, voitko luottaa tämän miehen, sen parempi, neuvoo Steve Harvey: "Selitä hänelle, että haluat olla naimisissa joka tapauksessa tietyn ajan kuluessa; ja jos hän ei mennä yhdessä, koska sinun pitäisi pysyä kaukana hänestä. Monet naiset eivät uskalla löytää ketään, joka on valmis sitoutunut suhde. Mutta: Mies jätit ei ole viimeinen mies maailmassa. Tee loppua sitä ja poimia mies ansaitsette ja haluat myös."

häät testi

Miehet yli 40

Se ei ole helppo ottaa pois liikkua miehen hänen nelikymppisiä hänen rutiinia. "Tämä ei tarkoita, että nainen voi välttyä perustuksia hänen maailmansa," sanoo Harvey. mutta: "Joten mies haluaa naisen, todella on jotain takana on mielenkiintoinen ja kiinnostunut asioista, joita hän on sisällytetty hänen elämäänsä, jotta se olisi mukava ja miellyttävä." 

Mikä on tärkeää miesten nelikymppisiä? 

Jos mies välillä 40 ja 50 on edelleen yksin, on olemassa syy. Ehkä hän oli vain epäonninen rakastunut tai aikaa vievää työtä, joka ei jättänyt sijaa suhdetta. Vai onko hän yksi niistä miehistä, jotka "Tässä korkeassa iässä vielä immuuneja ajatusta avioliitosta ja perheen," sanoo Harvey. Jos hän ei ole eronnut, luultavasti sai tekemistä Beziehungsphobiker eronneen siitä tai tietoisesti päättänyt joko elää yksin ja ilman perinteisen perheen.

Mitä tämä merkitsee sinulle ja suhde?

Se ei ole helppo ottaa pois liikkua miehen hänen nelikymppisiä hänen rutiinia. "Tämä ei tarkoita, että nainen voi välttyä perustuksia hänen maailmansa," sanoo Harvey. mutta: "Joten mies haluaa naisen, todella on jotain takana on mielenkiintoinen ja kiinnostunut asioista, joita hän on sisällytetty hänen elämäänsä, jotta se olisi mukava ja miellyttävä." Tärkeää: Jos kyseessä on eronnut miehiä, on viime aikoina sen erottaminen pitkä, älä liikaa häneltä odotetaan. Hän luultavasti haluaa nauttia vapaudestaan ​​zurückgewonne kerran muutama vuosi ennen kuin hän ajattelee pysyvän sidoksen uudelleen. mutta "kun hän on voittanut loukkaukset hänen avioeronsa ja alkaa tuntea olonsa yksinäiseksi, on selvää, että seksiä 40-vuotiaista voi olla paljon mielenkiintoisempaa kuin itse on 25-vuotias. Sillä hän tietää, että fyysisen täydellisyyden yksin välttämättä keltainen ei muna, ja se sijaitsee hyvässä seurassa enemmän - nainen, joka on tyytyväinen hänen ja hänen asemansa elämässä," sanoo Steve Harvey.

Vihjettä secondhand mies - Sinulla ei ole lupaa tarkastella tätä esinettä.

Miehet yli 50

OB 50-mies on enemmän halukkaita pysyvää suhdetta, kuten 20-, 30- tai 40-vuotias, kun hän on nyt tunnustanut, että hänen toinen puoli elämää on tullut ja hän haluaa vanheta jonkun.

Mikä on tärkeää miehet viisissä-? 

50 ja 60, miehet tulla tietoiseksi, koska fyysinen Wehwechen niiden kuolleisuutta. Erillinen miehet viisissä- on selvää mukaan Steve Harvey, joka "hänen täytyy ottaa paremmin huolta itsestään. Ja se on paljon vaikeampaa ihminen elää ihmisarvoista elämää ja ruokkia oikein, jos ei ole nainen hänen elämässään joka painanut häntä neuvokaa olkapäälle ja muistutti, että hän mieluummin pysyä poissa juustokakkua ja pihvi pitäisi olla - ei vain itselleen, vaan myös ihmisiä, jotka rakastavat häntä."

Mitä tämä merkitsee sinulle ja suhde?

Hänellä ei enää tarvitse viettää koko uransa, lapset seisoa omilla ja hän aloittaa "kuvitella itse pystyä tekemään kaiken mitä hän on aina halunnut tehdä. Esimerkiksi matka - kaikki tyttöystävä puolella, joka on myös tyytyväinen siihen, että lopulta rauha on palannut elämässään ja haluavat nauttia hämärä vuotta," Kirjoittaja kertoo Harvey.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 82