Posts

Nauhan Course

Seksikäs striptease on ruumiillistuma viettely. voi vetää itsensä seksin aikana, vaikka kaikki, mutta miten hallita että myös näyttää hyvältä? Ja se tarvitsee sen? Meidän kirjoittajat ovat tutkineet meidän sukupuolen sarjassa GLAMOUR ennakkoarviointi, Chippendalesin tanssijoita voi antaa opetusta

Frau-striptease-istock_000043959184medium

©
iStockphoto

Yksi asia on jo kolmen minuutin kuluttua - Thomas tulee olemaan vaikeaa. Kun hän tutki pyydetyn rekvisiitta meidän taskussa, hän saattaa epäillä, että itse. Sillä niin huonosti varustettuja asiakkaita kollegani Friederike enkä näe mestari muuten ilmeisesti lähietäisyydeltä. Friederike on toinen pari alusvaatteet unohtaa, minä, bleiseri. Friederike on pakattu väärän pareo, vyöni nimeltään Thomas gleich "täysin sopimaton", Sen lisäksi, että meillä molemmilla on ole aavistustakaan, miten Vaihda sukkia, saati vetämällä tyylikäs.

Strippaus oppia ammattilainen

Mutta kuten on tarkoitus Optimisti Thomas (vielä) ole epäilystäkään muuttuu muutaman tunnin, mutta hän itse vihkii meidät taiteeksi nähdä melko riisua. Asianmukaiset viitteet tämän tavoitteen, Münchenin, ainakin. Hän on usean Euroopan mestari vuonna strippaus ja oli virallisesti ainoa saksalainen tanssijat, kansainvälinen ensemble Chippendales koskaan ollut. Mikä selittää, miksi me nyt tunnetuin Ausziehmännchen maailmaan kunkin seinän hänen luokkahuoneessa "Strip Academy" toisin kuin nääntyä. Aivan henkilökohtaisia ​​dedications Heidi Klum, "showgirls"-Star Gina Gershon ja Carmen Electra. Puhumattakaan Demi Moore, joka on "erittäin söpö" on oltava Thomas stolz raportoitu. Kysyn kun tarkastellaan hänen valokuva pikemminkin ymmärtää, että en voi kuvitella hyvistä aikeista, kaikki nachzuturnen mitä Hollywood floppia "strip-tease" on antanut entkleidungstechnisch. Oikeasti, en ollut koskaan päällä Chippendales ja löysi aiemmin, että strippaus eniten töitä elokuvissa. Koska siellä on hyvä kuvaaja ja toimittaja voi antaa tuotantoa vauhtia, draamaa ja keveyttä.

Oikea musiikkia vetämällä

Tosielämässä, näen pikku erotiikka on riisua hankalasti välillä olohuoneen pöytä ja televisio yhdessä ainoassa yksinäinen katsoja. Mutta ehkä kaikki tämä on vähemmän kiusallista kuin huono youporn ehdottaa leikkeitä muutamia temppuja Thomas. Temppu ykkönen, meidän entinen Chippendale heti käsillä: The Movie "9 1/2 viikkoa" ja Kim Basinger legendaarinen kaistalla Joe Cocker blues numero "Voit jättää hattu" Poistetaan korvaamatta muistista. "Tähän biisiin, ei kukaan voi tanssia hyvin totuudessa"Sanoo Thomas ja tekee edelleen sama lyhyt työtä muun musiikin maailmaan. Romanttisissa laulelma stripperilaitteen nukahtaa raajat Latino musiikissa lonkkaliikkeen ei jälkeenpäin, nykyaikainen sähköinen Tooting à la Lady Gaga oli jo aivan liian nopeasti.

Mutta onneksi Thomas onkin ajateltu pitkin koskaan meille ja "Hyvä olo" Michael Bublé ja Sarah Connors (!) Versio "Sexual Healing" valittu. Molemmat vain tuli minulle suuri lahjus maksettu iPod, mutta strippaus henkilökohtaisen musiikkimaku on lomalla. Tärkeintä, paloissa on ylä-ja alamäkiä ja anna kokenut amatööri strippari mahdollisuus, jopa muutaman askeleen mennä.

Selvitä seuraavalla sivulla, joka kuuluu vieressä korkokengät ja seksikäs Walk vielä jännittävä Strip joka tekee kumppani todella kuuma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 76