Posts

Faktor užitek

Kaj je v resnici povzročil nas ženske počutijo kot - in kaj o moških? Kako naša hrana vpliva na užitek faktor, kakšne navade in naše možganov moč opraviti s tem - in kaj nebesa so nespecifične erogene cone? In potem je tukaj še skrivnost, da je erotično moč masla kokice ... dejstva iz znanosti, da razumejo naše (in njegovo!), Užitek v vseh razmerah

Par Errogene cona

Ali ste prepričani, da že veste vse erogene cone so za človeka? ©
Getty Images

teorija

Primarni, sekundarni, specifični, nespecifični - Seksologija razlikuje ne le med genitalije, ampak med različnimi erogenih con pri moških in ženskah.

posebne erogene cone moški

Kot posebni erogena cona, so iz krajev, kjer se srečata s kožo in sluznicami ali kjer običajno srečujejo številne živčne končiče. Ker so, ki se dotika vzbuja počutil undsexuell kot zelo intenzivno, zlasti tukaj.

Usta, ustnice in pero

Vi sami veste, kako mamljiva je lahko nežen poljub, čutna dotakne jezika in grizljanje na spodnji ustnici. Moški božanje so prav tako razburljivo, kot za ženske.

bradavičke

Večina moških so zelo občutljive na prsi in bradavičke. Le redki se lahko dotaknete prsi popolnoma hladen, saj so lokalne živčnih končičev povezani s tistimi spolnih organov.

oči

Ne samo vizualne dražljaje zaznavamo z očmi in se fürsexuelle razburjenje. Koža okoli oči velja za zelo občutljivo in zelo erogena cona.

zunanje uho

To je skoraj kliše, da je stimulacija ušesa med seksom, da deluje vzbuja partnerju. Toda pozor, ne vsakdo je prepričan, če je bil nibbled na ušesne mečice.

intimno območje

Genitalni področje je in ostaja del telesa odziva na moških najbolj občutljivih na dotik. Ne samo, da stimulacija penisa lahko doseže orgazem svojega partnerja enostavno. Tudi njegova okolica je zadovoljen z ljubeznijo s strani ustnic, prsti in jezikom. Ampak kot vedno, samo takrat, ko tako stojijo na to, da je dobro.

Je bilo že vse erogene cone? Ne! Na drugi element strani boste izvedeli za nespecifični erogene cone za človeka poznam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 52