Posts

ovulaatio

Alle ovulaatio tai ovulaation tarkoitetaan päivää kierron, jossa me naiset ovat valmiita tulla raskaaksi. Kuitenkin ajallinen määrittäminen ovulaatio ei ole vain naisille, jotka haluavat lapsia, mutta myös niille, jotka eivät halua tulla raskaaksi, hyvin tärkeää. Joka osaa laskea hedelmälliset päivät, voi merkittävästi lisätä todennäköisyyttä raskauden. Tai käyttää tätä tietoa, puhumattakaan vastaaviin päivää kierron ehkäisyyn. Lue, mitä tapahtuu aikana ovulaation elimistössä, mikä kanssa muna mahdollisuuksiin mistä ovulaation kalenteriin kunnes ovulaatio testi niiden täytyy laskea hedelmälliset päivät kussakin syklissä

Mitä tapahtuu aikana ovulaation kehossa?

Normaalisti kuukausittain erääntyvän jopa kaksikymmentä munia kaksi munasarjat terveen naisen. Kypsimpiä muna (kutsutaan myös ovulaatio) ovulaation aikana hylkivät munasarjat ja kulkee munanjohtimen kohtuun. On joko hedelmöittynyt ja asettuu kohdun limakalvon tai se Hedelmöittymättömät erittyvät yhdessä huonontuneen Kohdun limakalvon kuukautisvuotoa. Myös syklit, joissa ei ole tai kaksi Eisprüngen. Saat raskaana veljellinen kaksoset, kaksi erilaista munat on hedelmöitetty. Identtiset kaksoset kuitenkin syntyy yhdestä hedelmöitetty munasolu.

Kun ovulaatio tapahtuu ja miten laskea sitä?

laskea missä osassa kuukautiskierron olet, on tule kysymykseen sekä naisille, jotka haluavat lapsia ja naisia, joille raskaus on äärimmäisen tärkeää. Karkeana opas hedelmällisen kauden pätee: Ovulaatio tapahtuu noin kahden viikon kuluttua ensimmäisen päivän aikana. Erilaisilla välineillä, kuten ajan ja ovulaation kalentereita internetissä (esimerkiksi
Eisprung-rechner.com) tai ovulaatiotestit apteekista voi olla ajoitus ovulaation ja siten helposti laskea hedelmälliset päivät. Hyvä tietää: perusteella ovulaatio voi olla kyse hedelmöitetty munasolu ja syntymäaika laskettu vauva.

Mitä fyysisiä merkkejä ovulaation on olemassa?

Niin erilaisia ​​kuin merkkejä ovulaation voi olla niin selvästi he ovat kaikille naisille. Erillään ruumiinlämmön nousu jossain määrin muuttunut juuri ennen ovulaatiota ja sen aikana sekä kohdun limaa hahmottaa paljon naisia ​​kuin valkovuoto. Hän saa selkeää johdonmukaisuutta, joka on verrattavissa raaka valkuaiset. Jopa hieman punaruskea värjäytyminen on mahdollista. Se on ovulaation verenvuotoa. Lisäksi jotkut naiset kokevat ns keskellä kipua. Ovulaation aikana, se voi tuntua kuin kirvelyä tai vetämällä vatsan. Myös kiristävää tunnetta rinnat voivat olla merkki ovulaation. Lisäksi vuoden ovulaatio, monet naiset ovat enemmän halua seksiä.

Milloin voin tulla raskaaksi?

Mahdollisuuksia raskauden ovat noin kolme päivää ja enintään kaksi päivää ovulaation jälkeen korkein. Tänä aikana on suositeltavaa pariskunnille, jotka haluavat vauvan ja haluavat perustaa perheen, olla yhdynnässä. Koska miehen siittiö voi selvitä noin 72 tuntia kehossa naisen. Sen sijaan naisten muna kuolee kahdentoista jälkeen kohteeseen kahteenkymmeneen tunnin jos se ei ole lannoitettu.

Mitkä tekijät vaikuttavat ovulaation?

Lisäksi vaihdevuodet, mikä johtaa naisten ikä 45 puutteessa ovulaation, jopa hormonaalinen epätasapaino voi (z. B. lääkityksellä tai toimintahäiriö kilpirauhasen aiheuttama), voimakas ylipainoinen tai alipainoinen, epäterveellinen ruokavalio, stressi ja tupakointi aiheuttaa puute ovulaation.

"CLUE kuukautiskierron CALENDAR"
Laskee sykli, muistuttaa hedelmälliset päivät ja lähettää pyynnön "varoitus"Kun alkaa. Melko pakattu! IPhone, ilmaiseksi.

"BABYCENTER"
Syötä eräpäivä ja seurata, kuinka vauva kasvaa vatsassa mitä se haaveilee, näyttää, maistuu. IPhone / Android, ilmainen.

"PillReminder - MIETTIÄ ME"
Päivittäinen muistutus ottaa pilleri ja mieli saada uusi pakkaus. IPhone / Android, ilmainen.

"PRAXISAPP - MY Frauenarzt"
Valitse lääkäri rekisteri, ja olet aukioloajat, uutisista ja tapahtumista kuvassa. IPhone / Android, ilmainen.

Stephanie Burkart

Käsittelevät tamponit ja tyynyt naiset ovat pitkään tottuneet. Mutta on myös kustannustehokas vaihtoehto: Lue seuraavalla sivulla kyse kuukupille.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =